как се обръщате към свекито

• 4 761
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
Аз им казвам мама и името и татко и името. Бързичко свикнах с тези обръщения и не ми пречи, а и хората го заслужават защото се отнасят доста добре с мен

# 76
Казвам и Тони,като на приятелка

# 77
  • в мечтите си
здравейте.Аз на моята свекърва казвам мамо още от годежа.Знам че имам своя истинска майка но преди всичко смятам че когато уважаваш мъжа си би трябвало колкото и да ти е неприятно да пречупиш езикът си.А аз от своя страна мога да кажа че свекърва ми е невероятен човек държа на нея ,уважавам я защото го заслужава.А на тези които не се обръщат по никакъв начин към свекървите си искам да кажа "Мили дами поставете се на тяхно място,все пак те са хора имат си имена.няма нщо по-грозно от това да пренебрегваш човек и да се държиш така сякаш не съществува"

# 78
Аз все още и говоря на Ви, въпреки че сме женени със съпругът ми от 2 год. Тя се казва Босилка, викат и Бубе ама за не мога така да и кажа, за "майко" и не съм си  и помислила че мога да я нарека.

# 79
  • гр.Банкя
И аз съм от тия дето я лельосват
аз също,не мога да се пречупя да и казвам майко.

# 80
  • област Софийска
В момента сме в доста обтегнати отношения и си мисля, че "майко" не бих я нарекла никога. За мен това не е майка и точка по въпроса. Иначе на свекъра си му викам "татко" и то от сърце, защото човекът наистина си заслужава, много е свестен.

# 81
Никак. Когато искам да и кажа нещо, просто отивам до нея и и го казвам. Ако е далече и се налага да извикам, просто я чакам да дойде по-близо:)
и аз така

# 82
И аз никак, въпреки че се разбираме чудесно и според нея съм и като трето дете някак си не мога да се пречупя и да и да и кажа "майко" въпреки че няма на кой друг да го кажа...

# 83
Никак...направо и говоря....
И аз така.

# 84
По име!

# 85
Никак. Когато искам да и кажа нещо, просто отивам до нея и и го казвам. Ако е далече и се налага да извикам, просто я чакам да дойде по-близо:)
и аз
а по телефона? И аз й казвах мамо преди, докато не знаех какво представлява. Вече никак, чакам я да се обърне, ама по телефона е доста трудно особено ако трябва да звънна аз, то се случва веднъж на годината ама все пак. Предимно тя звъни.

# 86
  • Кьолн
Марина,все едно ,че аз съм писала тези редове.И аз имам златен свекър и с удоволствие му викам татко.Той го заслужава а свекито мале- истинска змия.

# 87
Родителите на мъжа ми ги наричам по име и двамата, дори понякога галено. "Лельо" не съм казвала на жена сигурно откакто навърших 12 години, за "майко" изобщо не може да става дума, не че и те го искат, де.

# 88
Шо праиш ма, змио? hahaha hahaha hahaha

# 89
Обикновено никак, в рядко случай обаче от няяма как-майко #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт