как се обръщате към свекито

• 4 751
  • 117
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Никак. Когато искам да и кажа нещо, просто отивам до нея и и го казвам. Ако е далече и се налага да извикам, просто я чакам да дойде по-близо:)
и аз
а по телефона? И аз й казвах мамо преди, докато не знаех какво представлява. Вече никак, чакам я да се обърне, ама по телефона е доста трудно особено ако трябва да звънна аз, то се случва веднъж на годината ама все пак. Предимно тя звъни.
Мале колко се радвам, че не съм само аз така.Понякога влизах тук и виждах, че има доста момичета, които Обичат свекървите си и взех да си мисля, че аз нещо не съм в час.
Исках да и казвам лельо, но тя се обиди и каза на мъжо, а той ми вдигна скандал, че трябвало да и викам майко и от тогава реших, че тя не заслужава никакво обръщение.

# 92
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте, казвам на моята свекЪрва майко вече 7години и от 2-3не се смея вЪтрешно,понеже на руски майка-потник,тениска.Обаче много трудно свикнах да й казвам ти, при нас не е прието,само на вие можеш да се обръщаш към по възрастен от теб човек,така показваш уважение.Аз на баба ми говорех вие.Та това беше голям проблем,свекървата ми ме молеше,поне пред хората,моля те,казвай ми ти. Mr. Green

# 93
Здравейте, казвам на моята свекЪрва майко вече 7години и от 2-3не се смея вЪтрешно,понеже на руски майка-потник,тениска.
newsm62

# 94
Никак. Когато искам да и кажа нещо, просто отивам до нея и и го казвам. Ако е далече и се налага да извикам, просто я чакам да дойде по-близо:)
и аз
а по телефона? И аз й казвах мамо преди, докато не знаех какво представлява. Вече никак, чакам я да се обърне, ама по телефона е доста трудно особено ако трябва да звънна аз, то се случва веднъж на годината ама все пак. Предимно тя звъни.
Мале колко се радвам, че не съм само аз така.Понякога влизах тук и виждах, че има доста момичета, които Обичат свекървите си и взех да си мисля, че аз нещо не съм в час.
Исках да и казвам лельо, но тя се обиди и каза на мъжо, а той ми вдигна скандал, че трябвало да и викам майко и от тогава реших, че тя не заслужава никакво обръщение.

и аз но така ми е добре то е двустранен процес както мене така и нея........

# 95
Ние с любимия като правихме годеж, той веднага каза на нашите бабо и дядо, а аз така и нищо не казах на техните!Сега ни предстои сватба и аз все си мисля че след сватбата ще трябва да започна да казвам на свекито майко! Много ми е странно....

# 96
По име я наричам. Дъщеря си уча по същия начин, тя си има майка, татко, баби и дядовци и една леля, всички други извън най-близките роднини държа да ги нарича по име, не ме интересува на кого му харесва и на кого не  Peace

# 97
Моята свекърва се казва Йоданка и съответно и викам мамо Данче. Макар и след 12 години не мога а и не искам да и казвам МАЙКО. Tired

# 98
Викам и "майко"- изобщо не ми пречи, всеки си знае майката това е само обръщение за което всяко едно свеки е Mr. Green

# 99
По име я наричам. Дъщеря си уча по същия начин, тя си има майка, татко, баби и дядовци и една леля, всички други извън най-близките роднини държа да ги нарича по име, не ме интересува на кого му харесва и на кого не  Peace
И аз така. Предпочитам и мен да ме наричат по име другите деца, а не да ми казват "лельо".

# 100
# 101
  • В голямото море...Живот
На парвата_майко,втората каза,4е си имам майка и се обра6тах по име Peace,последната е леля/на 65 е и ми е неудобно да е по име/ Embarassed

# 102
никак
На парвата_майко,втората каза,4е си имам майка и се обра6тах по име Peace,последната е леля/на 65 е и ми е неудобно да е по име/ Embarassed
Голям опит имаШ със свекърви  Wink Wink Wink

# 103
  • BABYLAND
   Тя самата не настоява да й казвам "майко", иска да й викам на име. Така, че или я "лельосвам", или й казвам "Валя" или "Оооооо, СКЪПА".

# 104
  • Варна
На име и викам...

Общи условия

Активация на акаунт