Сребърна вода

• 463 935
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Купих среб.вода на Аркол и снощи капнах в нослето на детето-спря хремата за момента.Днес ще продължа,пък да видим...

# 151
  • На небето
Купих среб.вода на Аркол и снощи капнах в нослето на детето-спря хремата за момента.Днес ще продължа,пък да видим...

От къде я купи?

# 152
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не съм Феята, но ще ти кажа аз откъде я купих: Срещу училище димчо Дебелянов в алуминиеви магазинчета, има едно за здравословни истории  - оттам? Сещаш ли се?

# 153
  • На небето
Не съм Феята, но ще ти кажа аз откъде я купих: Срещу училище димчо Дебелянов в алуминиеви магазинчета, има едно за здравословни истории  - оттам? Сещаш ли се?

Къде се намира това училище?? Embarassed Аз търся някъде около Чаталджа, ама в краен случай и от другаде ще търся. Малкия сега е малко настинал и ми се иска да го пробвам със сребърната вода, понеже не искам да му давам лекарства.

# 154
На кръстовището след пощата, където завиват автобусите към гарата.

# 155
  • На небето

Сетих се за барачките, там има аптека ли? Отдавна не съм се мяркала към този район, но другата седмица може да отскоча с малкия, ако е все така хубаво времето.

# 156

Сетих се за барачките, там има аптека ли? Отдавна не съм се мяркала към този район, но другата седмица може да отскоча с малкия, ако е все така хубаво времето.

Ами да на ъгъла е едно фото и после надолу вече, е един магазин за лечебни и диетични работи

# 157
  • На небето

Ами да на ъгъла е едно фото и после надолу вече, е един магазин за лечебни и диетични работи

Да, но училището се пада по надолу, това към училището ли е или групата барачки и заведения? Защото срещу училището се пада уличката която отива към пазара и там има бараки и 1 голям магазин за 2-ра употреба беше на 2 етаж.

# 158
http://www.freewebs.com/katyadjin/Untitled%2D1%20copy.jpg

# 159
# 160
  • Варна
Чудя се  Thinking
Сребърната вода дали ще подхранва косата и от нея дали ще има ефект върху еластичността,здравината и блясъка на косъма.

Пък аз се зачудих дали не помага и за смъкване на кила  Grinning
Знам, че едно време в църквите са се комкали със сребърна лъжичка-т.е. застава дедо поп с лъжичката и винце в нея и хората минават един по един и пийват винце от лъжичката. За духовно пречистване, тъй да се каже.
Май ще ходя и аз да купувам сребърна водица. Но мисля преди да я пробвам да направя нещо като кожен тест за алергия, да не излезе, че имаме непоносимост към нея  Thinking

# 161
Да,точно срещу у-щето в бяла барака-там е поредица от такива.Струва 2,29лв. и м-нът се казва"Здраве за вас"-нещо подобно.Аз разбрах за този адрес от тази тема!!!Намерих го лесно!

# 162
  • На небето
Чудя се  Thinking
Сребърната вода дали ще подхранва косата и от нея дали ще има ефект върху еластичността,здравината и блясъка на косъма.

Пък аз се зачудих дали не помага и за смъкване на кила  Grinning
Знам, че едно време в църквите са се комкали със сребърна лъжичка-т.е. застава дедо поп с лъжичката и винце в нея и хората минават един по един и пийват винце от лъжичката. За духовно пречистване, тъй да се каже.
Май ще ходя и аз да купувам сребърна водица. Но мисля преди да я пробвам да направя нещо като кожен тест за алергия, да не излезе, че имаме непоносимост към нея  Thinking

Е, все пак не е чудотворен лек за всичко. Това е просто анти-бактериално средство.

Да,точно срещу у-щето в бяла барака-там е поредица от такива.Струва 2,29лв. и м-нът се казва"Здраве за вас"-нещо подобно.Аз разбрах за този адрес от тази тема!!!Намерих го лесно!

Благодаря.

# 163
  • Варна
Тинка, шегувам се, мила  Grinning
Наистина ме заинтригува тази вода.

# 164
  • На небето
Тинка, шегувам се, мила  Grinning
Наистина ме заинтригува тази вода.

Ама аз вече на нищо не се учудвам, то за такива неща го използват, че....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт