Сребърна вода

• 464 130
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми намали много пърхута, както и дерматита по лицето. Само външно, без да я пия.
А на детето я капах в носа и давах да пие 1 седмица, още на мига, щом видях първия сопол и грам ефект нямаше.  Sad
как се прилага външно?по колко пъти?
АМ и аз за АД я искам

Пърхута ми беше стигнал до рани и драстично намаля, като си пръсках по скалпа всеки ден. АД също много намаля, не е толкова зачервяването и сърбежа, като се мажех по 2-3 пъти дневно, когато се сетя общо взето.

# 136
На мен ми помага, вече няколко пъти я използвам при хрема, и съм много доволна. И на дъщеря ми съм капала, само че напоследък, не знам защо реши, че не я харесва, а тя няма никакъв вкус и мирис. newsm78
Преди два дена пак имах много странна хрема, накапах си няколко пъти и край. Grinning За друго не съм я ползвала и не знам. Но си мисля, че няма проблем да се използва паралелно и с други лекарства, и не би следвало да има проблем и при алергични деца. Rolling Eyes

# 137
Искам да споделя, че преди време ползвах Аркол за хремата на малкия - определено хремата отмина. На мен ми бяха казали в аптеката, че годността на отворения препарат е 1 мес.
Скоро попаднах на инфо за Армакс - купих го и го ползвах 3-4 дни пак за хрема на малкия. Хремата отшумя, но отново се появи след 2-3 дни - ходим на ясла  Whistling. От 2 дни отново му слагам в нослето сутрин и вечер по 4-5 капки във всяка ноздра. Снощи го слушах, че диша спокойно, а иначе нослето му хърка леко. За Армакса прочетох, че трябва да се дава и 3-4 дни след изчезване на симптомите, а аз предния път не го направих. Сега смятам да бъде по- отговорна  Naughty.
От прочетеното по-горе се сетих, че мога да третирам и пърхота на мъж ми, защото в последно време са се появили едни люспи  #Crazy. Моля да споделите как го ползвате за пърхот  Praynig

# 138
Моля да споделите как го ползвате за пърхот  Praynig

На Аркола шишенцето е много удобно за пръскане и втриване директно по скалпа, така, че колкото по-често, толкова по-добре. Поне 1 дневно, обаче. Отделно ако го пие според указанията, по-бърз ефект ще има.

Много се ядосвам, че не действа на моето дете на сополите!  Sad

# 139
Чудя се  Thinking
Сребърната вода дали ще подхранва косата и от нея дали ще има ефект върху еластичността,здравината и блясъка на косъма.

# 140
  • София
Аз ползвам тази на вербена, доволна съм, сега ще пробвам и върху пърхота на мъжа ми, ако разреши де Simple Smile)

# 141
  • На небето
Чувала съм, че по време на войната са използвали сребърна вода за дезинфекция на рани (носили са сребърни бутилки и са ги пълнили с обикновена вода, под влиянието на среброто водата си променя структурата, наскоро гледах един филм за водата и там казват, че структурата на водата се променя от почти всичко. Аз съм сложила сребърен пръстен в шишето с водата на малкия, за да я прочиства. Бяха ми подарили като малка комплект сребърни прибори със зайче (виличка, лъжичка и нож), ще трябва да си ги взема от майка ми и да ги ползвам за малкия. Сега чувам, че се продава сребърна вода, смятам да купя.
Все пак тя не е чудотворна, просто е антибактериална, едва ли ще излекува болести.

# 142
И аз налапах въдицата,утре ще ходя да търся.Малкия все влачи сополи,а аз какви пъпки имам  Sick

# 143
В Бургас къде мога да намеря  Сребърна вода. newsm78

# 144
И аз налапах въдицата,утре ще ходя да търся.Малкия все влачи сополи,а аз какви пъпки имам  Sick

hahaha Joy hahaha Joy

Ако не ти помогне, поне няма да ти навреди, най-много да посивееш малко. Sick Joy

# 145
  • Бу-у-урга-а-ас
Днес пак купихме, ама спрей, за да пръскаме на пишата, че е е леко зачервена. В носа също му слагам, че е със задна хрема, а виброцила миналата седмица изобщо не помогна.

# 146
Купих и капвам в носа на малкия от два дена,кашлицата му намаля-той е със задна хрема и сутрин доста кашля.
Аз си мажа лицето и има ефект-възпаленията се успокоиха,продължавам да мацам сутрин .

Тео,ако посивея ти ще ме разкрасиш с фотошопа  Mr. Green

# 147
Днес си купих сребърна вода на Аркол от денонощната аптека на 1ви блок в Славейков / големия червен блок слещу х-л Мираж /.

# 148
Днес си купих сребърна вода на Аркол от денонощната аптека на 1ви блок в Славейков / големия червен блок слещу х-л Мираж /.
Dorka76,благодаря за отговора.Аз живея близо до 1-ви блок и  често посещавам тази аптека,но за сребърна вода не се бях сетила да попитам там.  bouquet

# 149
И аз купих на АРКОЛ.Капя на малкия за хремата че от нищо не минава,капя и на мъжа за алергичната му хрема, и на мен за моите зелени сополи.чакам резултати  и ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт