Сребърна вода

• 464 128
  • 764
  •   2
Отговори
# 120
Аз взех от сребърната вода на Аркол, син ами преди два дни започнаха да му се повявяват бистри сополи и имаше запушен нос, дадох три пъти и на следващия ден нямаше нищо.

# 121
  • Варна
Rouz, по колко даваше? И в нослето ли или да пие?
Браво, че сте се оправили!  Simple Smile

# 122
Rouz, по колко даваше? И в нослето ли или да пие?
Браво, че сте се оправили!  Simple Smile
И мен ме интересува това.
Аз мисля и профилактично да давам.Разбрах,че 1-2 чаени лъжици в 20-30 мл.вода 3 пъти на ден.Така ли е?

# 123
Вече почвам да си мисля, че моята дъщеря е единствената, на която тази вода въобщв, ама въобще не подейства. Embarassed

# 124
Веднъж гледах по ТВ за една жена която е приемала/доста време/  някакво лекарство вътре със сребро и цялота кожа по тялото и беше станала сребърна/ с такъв цвят/.
Какво ли не беше правила жената за да се оправи, даже си беше лющила кожата при козметик, което било много болезнено само и само да и се пооправи поне малко.
Това не се е случило в БГ а май беше в САЩ или Англия, не помня отдавна съм го гледала.
Така че според мен не трябва да се прекалява и да се използва за най малкото нещо.Мое мнение. Simple Smile

# 125
незнам дали е съвпадение ама май не е и тази сребърна вода наистина действа
на синът ми месеци наред му течеше носа и какво ли не съм капала минава и след ден пак -купих вода на армакс от аптеката на валя дечева  1 лв и за24 часа 5-6 накапвания ама обилно в (носа че едвам го държа и не дава) така че не съм броила капките и течащият нос спря
същата вечер си намазах 2 пъти и зараждащия ми ечемик на сутринта нищо ми нямаше а по принцип дълго ме кара
просто не мога да повярвам

# 126
Искам да Ви кажа,че за сребърната вода разбрах миналата седмица от една приятелка и си купих веднага от аптеката.След като прочетох листовката се учудих,че обхваща толкова заболявания и убива толкова вируси и бактерии. newsm78
Но започнах още вечерта да го пробвам върху мене и детето,тъй като бяхме болни вече втора седмица и искам да ви кажа ,че има резултат.Използваме го като го пием,а също така и като капки за носа.Ще направя едина 20 дневна профилактика и ще видя пълния резултат. newsm78Дано остана и занапред доволна  bouquet

# 127
  • Пловдив
Вече почвам да си мисля, че моята дъщеря е единствената, на която тази вода въобщв, ама въобще не подейства. Embarassed

Не си единствена, не си. И аз веднага си я купих прословутата вода, но ефект - никакъв.

# 128
# 129
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз се сдобих с водата, днес но не съм я ползвала още   Mr. Green

# 130
Някой  да е опитвал  Аркол  при алергии? Дъщеря ми е с атопичен дерматит и аз се чудя дали да опитам.Другото , което ме притеснява е, че е на 7 месеца- мога ли да й навредя?

# 131
На мен ми намали много пърхута, както и дерматита по лицето. Само външно, без да я пия.
А на детето я капах в носа и давах да пие 1 седмица, още на мига, щом видях първия сопол и грам ефект нямаше.  Sad

# 132
за втори път сме с бронхит...искам да питам тази вода може ли да се дава с прием на антибиотик и другите сиропища дето ги пием ooooh!

# 133
На мен ми намали много пърхута, както и дерматита по лицето. Само външно, без да я пия.
А на детето я капах в носа и давах да пие 1 седмица, още на мига, щом видях първия сопол и грам ефект нямаше.  Sad
как се прилага външно?по колко пъти?
АМ и аз за АД я искам

# 134
как се прилага външно?по колко пъти?
АМ и аз за АД я искам
И аз не знам.Започнах да мокря едно петно с водата, днес два пъти го направих- засега няма промяна, но може би искам много бързо. Надявам се някой да сподели опит ... а иначе можеш да прочетеш на този адрес за дозировка и приложение:
http://arcol.hit.bg/

Общи условия

Активация на акаунт