Сребърна вода

• 464 132
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Моля,варненки,кажете има ли по нашия край аптека,в к.да намеря среб. вода?Проверих във вс.ап-ки в Младост-учудени погледи видях,ама среб.вода не намерих!!!

# 106
  • Варна
Къпинче, аз намерих от магазин Здраве за вас. От сайта на Arcol дават следното инфо:

Верига магазини "Здраве за Вас", тел. 502783;
Борса за здравословни храни; ул. "Петко Стайнов" 3, тел. 502783
магазин 1 - 089 6601517
магазин 2 - 089 6601519.

Аз два дни капах в носа по три пъти на ден, но хремата не мина. Остана оскъдна, задна. Днес не капах и се поусили и преминава в кашлица.

Колко пъти на ден сте капали вие за хрема? (става въпрос за дете на 2 г. 10 м.)

А днес не капах, защото докато пишкаше ми каза, че го боляло. И аз реших, че съм предозирала среброто и то трябва да се изхвърли. Макар че едва ли приемът е стигнал до 1 ч.л. за ден...

# 107
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А къде точно се намира този магазин Здраве за вас, ти откъде точно я купи, да не търся по картата сега?
каква беше цената?

# 108
А къде точно се намира този магазин Здраве за вас, ти откъде точно я купи, да не търся по картата сега?
каква беше цената?

Абе хора - пишете си по едно лично съобщение  newsm78 newsm78

# 109
  • Варна
Магазинът Здраве за вас се намира до светофара на бул. Хр. Ботев, до у-ще Д.Дебелянов. Ако се върви от пазара до Часовника по посока на училището, магазинът е третият павилион вляво след някакво фотостудио на ъгъла, преди да се пресече на свтофара. мИсля, че Бачо Киро се казва улицата. Там се продават т.нар. здравословни храни като ядки, диетични и пр. Флакончето на Arcol беше 2 лв и нещо.

Пиша го не на лични, защото може и някой друг да се интересува, реклама, един вид  Grinning (нямам нищо общо с магазина  Laughing)

# 110
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз с точно тази цел попитах, не на лични.... щото ще почне една серия от оспамване.. Благодаря ти!!!   bouquet

# 111
само да кажа, че на малката сополите й минаха за 2 дена като изпи 20-тина гр. наведнъж. Оставих я на таткото да я гледа, а нашия татко много много не гледа и тя напипала водата и понеже батко й я научи как да си я отваря и тя го направила. Бяха останали около 20 гр. по моя преценка(беше на дъното). Много съм доволна, макар, че за в бъдеще ще трябба да внимаваме повечко Crazy

# 112
  • Варна
Браво, Светла! Макар че, да, трябва да внимаваме. Би ли ми казала дъщеричката ти лесно ли преборва болестите? Защото моят все ги влачи, а аз искам да се ориентирам дали принципно не са му помогнали или е трябвало повече да давам?

# 113
специално сополите ги влачим поне 2 седмици и затова се учудих че минаха толкова барзо. Честно казано не се светнах, че е от водата, защото не вярвах, но като превътях лентата си дадох сметка, че аз друго не съм давала. Сега на баткото му вадихме 3-та сливица и след операцията доктора ни разреши да даваме по малко сребърна вода.

# 114
А може ли да се ползва по време на бременност  newsm78 Пише,че лекува от бактерии и гъбички във влагалището.Някой пробвал ли е?

# 115
А може ли да се ползва по време на бременност  newsm78 Пише,че лекува от бактерии и гъбички във влагалището.Някой пробвал ли е?
Може да се ползва по време на бреманост, но едва ли лекува бактерии и гъбички, може би облекчава симптомите...

# 116
  • Варна.
сега прочитам за среброто и ми стана интересно, а Армакс купуван ли е от някого във Варна?

# 117
Да ви кажа и аз сега го пробвам за хремата на Марти и мисля, че има ефект.Защото хремата е от август.

# 118
Caradchova, би ли ми казала от къде в Търново я намери тази сребърна вода, че аз в толкова много аптеки питах, а там даже нв знаят за какво става въпрос.

# 119
Благодаря за споделената информация, Лого5ка. Аз пък бях в местната църква наскоро с бебето и попът предложи да ми направи Бабина вода, да пръскам детето при болест май каза - най-вероятно за същото става дума, ама аз казах, че друг път ще дойда. Та ако не намерите в аптека, провайте в местната църква  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт