Сребърна вода

• 464 170
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте.А мога ли да слагам едновременно в нослето и в устата - имаме хрема и леко червено гърло.Няма ли да се получи предозиране.

# 91
Изпробвахме тази "прехвалена" вода и мога да каже, че не само, че не ни помогна, но и май ни навреди ! От около месец малката е с хрема, до сега закърпвахме положението само със стеримар, от два дни започнах да и капя в нослето ARCOL  и да и давам да пие, без особена промяна, до тази сутрин, когато се събуди с ужасна кашлица и задръстен нос !!! Не казвам, че това със сигурност е заради сребърната вода, маже причините да са други, но е факт, че детенцето е по-зле !!! Аз имам проблем с ушите реших да пробвам и аз и си капвах - без положителен резултат, напротив !!! Радвам се, че има хора на които помага и то явно са доста, но очевидно ние не сме едни от тях - за жалост !!! Просто споделям резултата от направения опит !!! 

# 92
Някои знае ли къде в Бургас продават такава вода?????????
Знам за аптеката до трета поликлиника

# 93
край и аз съм от зарибените
къде е има във варна?
синът ми е с постоянно течащ нос дано помогне

# 94
Изпробвахме тази "прехвалена" вода и мога да каже, че не само, че не ни помогна, но и май ни навреди ! От около месец малката е с хрема, до сега закърпвахме положението само със стеримар, от два дни започнах да и капя в нослето ARCOL  и да и давам да пие, без особена промяна, до тази сутрин, когато се събуди с ужасна кашлица и задръстен нос !!! Не казвам, че това със сигурност е заради сребърната вода, маже причините да са други, но е факт, че детенцето е по-зле !!! Аз имам проблем с ушите реших да пробвам и аз и си капвах - без положителен резултат, напротив !!! Радвам се, че има хора на които помага и то явно са доста, но очевидно ние не сме едни от тях - за жалост !!! Просто споделям резултата от направения опит !!! 
Силно се съмнявам, че от водата е по-зле положението.
Разбира се, че може и да не помогне-все пак това е слаба концентрация на сребро, не е универсално лекарство.
Но няма как да ви навреди просто  newsm78
Съжалявам, че сте болни!  Hug

# 95
  • У дома
Имам въпрос за страничните ефекти - някой да е забелязал нещо странно до сега.  Аз се зарибих, но четох също мнението на една жена, която е ползвала такава вода с години и сега е със сива кожа. Това било необратим процес и аз доста се стреснах.

Моля споделете.

# 96
Имам въпрос за страничните ефекти - някой да е забелязал нещо странно до сега.  Аз се зарибих, но четох също мнението на една жена, която е ползвала такава вода с години и сега е със сива кожа. Това било необратим процес и аз доста се стреснах.

Моля споделете.
Да, в упътването пише, че не трябва да се прекалява точно заради това.
Но дали е необратим процесът? newsm78

# 97
Да, в упътването пише, че не трябва да се прекалява точно заради това.
Но дали е необратим процесът? newsm78

Аууууу, уДжас!!!

Кали, що питаш, да не си посивяла вече? Shocked Mr. Green

А иначе сериозно, мисля, че за да се получи този неприятен сив отенък на кожата, трябва да се употребява години, тогава метала се нтрупва в организма. За съжаление, аз също си мисля, че е необратим процес, защото среброто е метал и е тежко, следователно няма как да се изхвърли от организма.

# 98
Аууууу, уДжас!!!

Кали, що питаш, да не си посивяла вече? Shocked Mr. Green

А иначе сериозно, мисля, че за да се получи този неприятен сив отенък на кожата, трябва да се употребява години, тогава метала се нтрупва в организма. За съжаление, аз също си мисля, че е необратим процес, защото среброто е метал и е тежко, следователно няма как да се изхвърли от организма.
Абе, още не съм посивала, защото не я и ползвам, освен да се мажа..., ама я давам на детето  newsm78
Ама ще му я давам още малко, да се задържим здрави до операцията, че всичко живо болно около нас...и край  Rolling Eyes

# 99
  • У дома
Момичета, а какво значи да прекалиш? Колко много е прекалено много?

# 100
Момичета, а какво значи да прекалиш? Колко много е прекалено много?

Според мен, ако се употребява години, за да се натрупа метала в организма, все пак той е в много, много минимални количества във водата. Не се шашкайте чак толкова няма страшно.

# 101
  • Варна
По-горе беше даден един линк към продукта Армакс (не Аркол, за който повечето пишат тук)
Там пише следното: (http://www.armax.hit.bg/main_files/armax.htm)

"...
АРМАКС не е това, което в България е известно като "колоидно сребро" (Argentum colloidale), защото с това име са обозначавани продуктите "Коларгол" (стабилизирано с протеини метално сребро) и една от основните соли на среброто - сребърния нитрат. И Коларголът и водният разтвор от сребърен нитрат ("Сребърна вода") са едни от най-старите форми на употреба на среброто и са подходящи само за локална употреба, поради токсичността на металното сребро и нитратните йони.
..."

Ако има някой химик наоколо, моля да потвърди дали Арколът е наистина само за локална употреба? В сайта на Аркол се говори за колоидно сребро. (http://arcol.hit.bg/)

Доколкото разбирам, в търговската мрежа се продава Аркол, аз ще пробвам да капна в нослето на малкия, защото е с хрема (естествено, първо ще има демонстрация върху мама  Grinning)
Преди, когато детето беше бебе и съм ползвала Коларгол, нямаше ефект, дано сега да има.

# 102
Аз използвам сребърната вода на" Вербена " , произведена от ЕТ"Пролет2001" София , но не съм търсила за нея нищо , само това което пише на лисчето с което се продава .

# 103
  • Burgas
Ей, маминки от Бургас, Laughing кажете от къде сте си я купили тази водичка, защото не мога да я намеря. Мисля , че ще ми свърши чудесна работа, и не само за малкия, но и за мен, защото имам гнойна ангина(а антибиотик сменям вече втори).
Благодаря предварително за отговорите. Hug

# 104
Ей, маминки от Бургас, Laughing кажете от къде сте си я купили тази водичка, защото не мога да я намеря. Мисля , че ще ми свърши чудесна работа, и не само за малкия, но и за мен, защото имам гнойна ангина(а антибиотик сменям вече втори).
Благодаря предварително за отговорите. Hug
Някои знае ли къде в Бургас продават такава вода?????????
Знам за аптеката до трета поликлиника
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт