Сребърна вода

• 464 083
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
  Joy
И аз от вчера съм с херпес, какво точно направи, просто го поля ли?

Аха... поливам навсякъде  Joy Joy
Мъж ми ме бизикна да съм го поляла и на друго място, ама аз не ща  Joy hahaha Joy hahaha Joy
Това в рамките на шегата, де  Mr. Green

Аааа....и на пъпките си слагам.
По гърба подейства определено.

# 76
Мъж ми ме бизикна да съм го поляла и на друго място, ама аз не ща  Joy hahaha Joy hahaha Joy

Е, що не щеш бе булка....? hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Mr. Green То докато не опитате, няма как да разберете, може и на други места да действа. smile3503

# 77

Е, що не щеш бе булка....? hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Mr. Green То докато не опитате, няма как да разберете, може и на други места да действа. smile3503
Защото ще вземе да даде прекалени резултати, да се чудя после какво да го правя  hahaha Joy hahaha Joy Crazy
Малееее....на простотия го ударихме и тук Rolling Eyes Joy

# 78
  Joy
И аз от вчера съм с херпес, какво точно направи, просто го поля ли?

Това в рамките на шегата, де  Mr. Green

Аааа....и на пъпките си слагам.

По гърба подейства определено.

hahahaМисля, че трябва да опиташ, за да знаем и ние какво да правим Joy

Иначе и пъпките ще полея пък каквото стане Laughing

# 79
ще пробвам и това

# 80
Някои знае ли къде в Бургас продават такава вода?????????

# 81
Някои знае ли къде в Бургас продават такава вода?????????

В хомеопатична аптека със сигурност . Аз си я купих от обикновенна аптека   Peace

# 82
Би трябвало да я има във повечето аптеки , но от различни фирми . И аз също я използвам за болно гърло , капки за нос , капки за очи , дори мажа малкия ,който е с АД по тялото , използвала съм я и за пиене , направо е универсиална , а резултата е учудващ . Препоръчвам я на всички познати . Мисля ,че ще я откриеш бързо по аптеките .

# 83
  • София - Варна - Бургас
- Предполагам че имате предвид и вода в която се слагат сребро, сребърни монети?
 - Ако е така - това се използва от 2000 години, (а може би и по-отдавна) в Християнството - т.н. Светена вода, която освен че е осветена чрез молитва, има и мн. добро бактерицидно действие и с която Свещениците пръскат за здраве!
 - Среброто притежава изразено бактерицидно, антисептично, противовъзпалително, стягащо действие. Среброто е естествен бактерициден метал, ефективен при 650 вида бактерии, които нямат устойчивост към него, за разлика от всички антибиотици. Среброто действа антибиотично при много вируси. Предполага се, че среброто потиска ензими, контролиращи енергетичната обмяна на инфектантите.

- В Бояна има един извор, който се нарича "Светената вода" и част от която е прокарана до чешмата в градинката срещу "Боянското Ханче".
 - Водата извира от мн. дълбоко - стотици метри иминава през Сребърни пластове, и затова който пие от нея - си изплаква и очите - помага при зачервени очи,  и при конюнктивит.
 - Всеки Такси шофьор го знае и си плиска на уморените, зачервени очи Peace

# 84
  • в баира
Аз съм срещала сребърната вода в състава на вагинална пяна за промивки на продуктите Флоражин - http://www.mldtrading-bg.com/floragynhpbg.htm#P1.

# 85
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Купих сребърната вода на Аркол,искам да капя на малката в оченцето,че отвреме-навреме има секрет,но малко ме е страх,затова първо ще го пробвам на мъжо в носа и ще докладвам дали има ефект.На мен също ще пробвам за едни пъпки и едно лишейче.

# 86
Аз четох , че става за бяло течение , като си правиш вагинални тампони , но това не съм го  изпробвала . А за Боянската " Светена вода " съм чувала разни неща ,дори свекърва ми, ми е носила от нея , но не съм я използвала.

# 87
Ха така и мен ме зарибихте.Утре си я купувам и почвам лечение на всички- на мен за парадонтоза, на тати за бъбреците, а на дребосъка за тези противни сополи. После ще кажа какъв е ефекта( дано да има такъв Hug)

# 88
  • Бу-у-урга-а-ас
 Crazy Почваме трето шишенце. Смятам сега обаче да обърна внимание главно на себе си и на моите си болежки.

# 89

http://www.armax.hit.bg/main_files/silver.htm за тази вода едно майче от форума казва, че била най-добра именно тя, защото е с най-висока концентрация на сребро Thinking
Вече се обърках и незнам коя да взема и май ще са и двете Laughing

Общи условия

Активация на акаунт