Сребърна вода

• 463 864
  • 764
  •   1
Отговори
# 525

Майка ми го има този уред, ама не са ми добри впечатленията и упорито си купувам аркол.  Laughing
Първо, идеята разни пластмаси да ми киснат във водата не ми харесва, второ на дъното на съда, в който го слага остава кафяво, което не се измива. Ако наистина е колоидно сребро и само  йони, според мен не трябва да има каквото и да било отлагане.

Поправете ме, ако греша.  Peace

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 16:48 от Зи

# 526
  • София
Здравейте момичета,
Моля, да ме насочите от къде в София може да се закупи и сребърна вода? Подходяща ли е за малки бебета?
Благодаря предварително!  bouquet

# 527
  • Видин
Във всяка аптека!
Подходяща е за бебета, да  Peace

# 528
  • София
Във всяка аптека!
Подходяща е за бебета, да  Peace
Багодаря ти Аманитка! Simple Smile А, преваряваш ли, или директно се дава.

# 529
  • Пловдив
Здравейте!
Моля да ми ка жете каква доза да ползвам за профилактика и имуностимулатор?Аз купих водата на Аркол,но точно зо това не е указано!Вие разреждате ли я?А при хрема по колко капки?
Благодаря Ви!
p.s.Ще я ползвам за първи път и ме е стах да не объркам-все пак е за детето-3г.

# 530
  • София
Моля, да споделите как се използва сребърната вода при бебета. Може ли да се дава всеки ден или не е желателно?
Благодаря!  bouquet

# 531
tandonova79,при хрема аз капя директно в нослето с капкомер без да я разреждам предварително.Детето ми е на 2г2мес.
За имуностимулатор ползвам клеева тинктура-разтварям сутрин и вечер по 13 капки в млякото.
Някой купувал ли е на спрей сребърна вода?В повечето аптеки имат само шишенцето на Аркол с течността,за спрей не са и чували.Пробвах се и да разглобя едно празно спрейче от Низита и да го напълня със сребърна вода,но не ми се получи,а мисля,че ще е по-удобно да впръскам водата,вместо да я капя и тя да изтича.

# 532
  • Пловдив
Мерси,но за клеевата тинктура---нали това е прополис в спиртов разтвор?На мен ми казаха и четох че се дава за вкяка годинка по капка!!!А ти пишеш 13?Нещо неразбрах май?

# 533
  • Пловдив
А може ли и клеева тинктура+сребърна вода за имунокстимулатор?Май е добре само едното!

# 534
На опаковката пише-10-20капки се разтварят в 50мл вода и се пият 3 пъти дневно.Това са 60капки/ден за голям човек.
Детето ми е 13 кг и затова му давам 13капки в 180мл(толкова мляко изпива).Може и да са много,незнам,но така ги смятах и ми се стори нормална дозировката,дали да е я намаля?На упътването няма дозировка за деца.

# 535
  • Пловдив
Ами на мен ми казаха продавачите-купих го от сергия на медопроизводители.И не знаех че се казва още клеева тинктура!Чети пак и реши,но не смятам че е опасно

# 536
Клеевата тинктура е прополис, разтворен в спирт. Дава се по 1-2 капки на година живот!

# 537
А къде я пише тази  дозировка(освен по форумите)?Търсих-търсих и нищо!
А и дозировка спрямо годините е доста некоректна.Примерно един 40 годишен човек може да тежи 50кг,може и да е 120кг.И двата случая дозировката е една и съща,но нуждите на огранизма-абсолютно различни.Дали изобщо някой някога е правил изследвания с клеева тинктура,както примерно се правят с лекарствата или всичко написано за нея е силно пожелателно?

# 538
Признавам си, че не съм прочела цялата тема  Embarassed Искам да попитам - как процедирате при гнойна ангина? Забелязах 2-3 гнойни точици на сливиците на дъщеря ми и ми се иска да реагирам бързо, преди да се е влошило положението. Започнах веднага да мажа с Гранофорин; сребърна вода по принцип й давам отскоро, като разредител на клеевата тинктура. Четох в листовката, че при ангина се накапва обилно в носа; така и направих тази вечер, но не съм сигурна дали е правилно. Все пак тя няма хрема. Всъщност видимо нищо й няма, но започна да й се променя гласа - погледнах гърлото и така. И освен това, уместно ли е пиенето на сребърна вода, съчетано с накапването в носа  newsm78

# 539
Съжалявам, че снощи нямах време да напиша  Confused Това е моят източник  Peace Не съм му голям фен на този д-р Михайлов, но вече не се сещам къде още съм чела как точно се дава клеевата тинктура  Embarassed Аз лично я разтварям в сребърна вода "Армакс" ("Аркол" не ни действа изобщо)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт