Сребърна вода

• 463 857
  • 764
  •   3
Отговори
# 540
# 541
  • Mediterraneo
А може ли и клеева тинктура+сребърна вода за имунокстимулатор?Май е добре само едното!

Аз правя такива курсове на дъщеря си. Използвам СВ за разредител на тинктурата. Давам десетина дни, после толкова почивка.

# 542
А може ли и клеева тинктура+сребърна вода за имунокстимулатор?Май е добре само едното!

Аз правя такива курсове на дъщеря си. Използвам СВ за разредител на тинктурата. Давам десетина дни, после толкова почивка.

И аз така  Peace Между другото, май от теб го бях прочела, Тарталета  Hug

Признавам си, че не съм прочела цялата тема  Embarassed Искам да попитам - как процедирате при гнойна ангина? Забелязах 2-3 гнойни точици на сливиците на дъщеря ми и ми се иска да реагирам бързо, преди да се е влошило положението. Започнах веднага да мажа с Гранофорин; сребърна вода по принцип й давам отскоро, като разредител на клеевата тинктура. Четох в листовката, че при ангина се накапва обилно в носа; така и направих тази вечер, но не съм сигурна дали е правилно. Все пак тя няма хрема. Всъщност видимо нищо й няма, но започна да й се променя гласа - погледнах гърлото и така. И освен това, уместно ли е пиенето на сребърна вода, съчетано с накапването в носа  newsm78

Извинявам се, че се самоцитирам, но някой може ли да помогне?

# 543
  • Mediterraneo
Според мен си е съвсем уместно пиенето. Ако може да прави гаргара със СВ, още по- добре. Междувременно и капането в носа да си върви.

# 544
Тарталета,   bouquet С гаргарата едва ли ще се справи, но ще продължим с пиенето и капането в носа.

# 545
Шоколадче,аз съм напълнила едно шише от Олинт със сребърна вода и така впръсквам в носа/малко трудно се отваря,но с капкомер е абсурд да й сложа капки/.
Клеева тинктура давам по описаното от д-р Михайлов-1-2 капки на година живот.
За дъщеря ми,която е на 2 години- 2-4 капки дневно за профилактика от октомври до март,а когато е болна или има болни около нея- 3х2-4 капки.
Сребърна вода давам по 1ч.л. дневно 1 месец и после 1 месец почивка.
Капки за нос приготвям с 10 мл сребърна вода и 5 капки клеева тинктура.

# 546
Erota,много полезно инфо си дала.
Да питам само-клеева тин.от аптеката или ти я правиш?
Св-взимам на Аркол ,тя става ли за капките и за пиеене?
Благодаря ти предварително.

# 547
Iznenada,и аз ползвам сребърна вода на Аркол  Peace Става и за капки за нос и за пиене/давам я неразредена/.
Клеевата тинктура е на Хигитест-купувам я от аптека.
ето я

# 548
 Да се запиша и аз в темата. Миналата година разбрах за Армакс и тъй като малката ми дъщеря мн. боледуваше и постоянно я тъпчех с антибиотици, реших да пробвам, въпреки че бях скептична.  Ами да, има ефект и то значителен-вече мн. рядко боледува и тази есен отново и поръчах. Давам и сутрин и вечер по 5 мл. профилактично и допълнително впръсквам в нослето. Дори учителката в детската градина констатира,че съм я закрепила и не боледува вече.

# 549
За гнойната ангина - освен всичко, което прилагате за лечение, опитайте компрес с извара. Върху марля "намазвате"  изварата на по-дебел слой, трябва да обхване вратлето отпред, отгоре с бинт или тънко шалче, така се преспива. Дъщеря ми е на 18г. и два пъти е била с  гнойна ангина, налепите изчезваха след такъв компрес.

# 550
  • Пловдив
Благодаря Ви!Аз купих СВ на Аркол,но нещо останах разочарована...Като четох тук си мислех наистина че е много ефикасно,но...Малкия е с конюнктивит от събота вечерта и мих очичките с тампонче,"опитах" да капвам директно в очичките ама голям зор!Тая сутрин го пратих на градината,но пак му бяха залепнали сутринта...и ако довечера пак е така утре трябва да не го пускам!Пробвах и сама с преварена вода.
А са ни останали и едни зелени сополи...

# 551
  • Mediterraneo
Благодаря Ви!Аз купих СВ на Аркол,но нещо останах разочарована...Като четох тук си мислех наистина че е много ефикасно,но...Малкия е с конюнктивит от събота вечерта и мих очичките с тампонче,"опитах" да капвам директно в очичките ама голям зор!Тая сутрин го пратих на градината,но пак му бяха залепнали сутринта...и ако довечера пак е така утре трябва да не го пускам!Пробвах и сама с преварена вода.

Е, водата не е панацея все пак. На мъжа ми също не можа да му мине ечемикът с компресите със СВ.

# 552

Ако не е алергичен към лайка,можеш да измиваш очичките с по-концентрирана отвара.Аз така спасявам сина ми от конюнктивит,още докато забележа ,че му се зачервява оченцето.

# 553
  • Пловдив
Мерси,Живанка-довечера ще пробвам  и с това!

# 554

Твърде възможно е инфекцията от носа да е приеминала в очичките, трябва да лекувате и носа!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт