Сребърна вода

• 463 761
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
И съм пила, и в носа съм си слагала- не ми е щипела никога.

# 616
ORHIDEA, най-вероятно щипането не е от сребърната вода  Peace На малката съм капала в носа и съм пръскала на гърлото от спрея - никога не е реагирала по някакъв начин, показващ, че й е неприятно. А пръскането дотолкова й хареса, че постоянно върви след мен и ме убеждава, че я боли гърлото и трябва да й пръсна  Mr. Green
Моят личен опит - капане в ухото и жабурене - също не съм усетила някакъв дискомфорт  Peace

# 617
Ами уж в добре измито шише от капки Виброцил сложих от СВ, може нещо от там да се е получило като реакция, знам ли и аз!  newsm78

# 618
Ами уж в добре измито шише от капки Виброцил сложих от СВ, може нещо от там да се е получило като реакция, знам ли и аз!  newsm78

НА мен ми се е случвало, но когато ми е била разранена лигавицата на носа, и то не точно щипане, ами като парене.  Peace

# 619
  • Пловдив
Да ,точно така ,като е разраненена лигавицата щипе и на мен и на малката се е случвало

# 620
Имам навика да изчитам всичко писано по темата преди да задам въпрос, но в момента ми е невъзможно да изчета темата, затова направо ще питам, дано някой може да ми помогне.
Какво ви е мнението за използване на сребърна вода по време на бременност? Става въпрос за инфекция на уринарния тракт и гъбична инфекция. Дано някой да може да ми отговори  Wink .

# 621
Имам навика да изчитам всичко писано по темата преди да задам въпрос, но в момента ми е невъзможно да изчета темата, затова направо ще питам, дано някой може да ми помогне.
Какво ви е мнението за използване на сребърна вода по време на бременност? Става въпрос за инфекция на уринарния тракт и гъбична инфекция. Дано някой да може да ми отговори  Wink .

Аз открих сребърната вода точно докато бях бременна по повод гъбична инфекция,  защото исках да сведа до минимум медикаментите. Правех промивки, и пиех.  Peace

# 622
Хм, аз мислех, че промивките са противопоказни, защото може да се вкара така инфекцията в матката  Thinking . Ти с какво ги прави с дамски душ ли и в кой период от бременността? Какво количество пиеше и в каква концентрация? За колко време се справи с инфекцията?Благодаря предварително   bouquet

# 623
Хм, аз мислех, че промивките са противопоказни, защото може да се вкара така инфекцията в матката  Thinking . Ти с какво ги прави с дамски душ ли и в кой период от бременността? Какво количество пиеше и в каква концентрация? За колко време се справи с инфекцията?Благодаря предварително   bouquet
Аз никога не я разреждам водата, така си я пия, по глътка- две.
Бях в края на седмия месец, не със дамски душ Naughty. Пиех когато се сетя.  Laughing

За останалото писах лс.  Wink

# 624
Mомичета под какво име се намира в чужбина сребърната вода и дали въобще я има?

# 625

Соlloidal silver

# 626

Соlloidal silver
Благодаря,не знам само че под същото име ли е и тук в Германия,и дали в аптека да я търся или в Био магазините?

# 627
Намерих ето kolloidales silber wasser се казва на немски http://kolloidales-silber.org/index.php?page=kolloidales_silber_wasser,ще потърся в аптеките,само да не ме гледат като изпаднал германец Mr. Green

# 628
Има в био-магазините,но е доста скъпа-към 10-11 евро за мин. количество.Аз лично в съм питала тука в една аптека,но изоб6то не бяха чували за подобно нещо.
Най-добре-добре кажи на някой да ти донесе от БГ-то.

# 629
Аз пък четох разни ужасии за ползването на сребърна вода по време на бременност и сега съм в голяма чуденка, да не говорим, че вече неколкократно я използвах. Лошото е, че има аргументи и в двете посоки  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт