Сребърна вода

• 463 697
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
  • Разград
От два месеца и аз давам на сина си сребърна вода.Не постоянно,но често,най-вече ако се разболее.Не е от често боледуващите деца и не мога да преценя ефекта на водата,но давам.

# 676
  • на Земята
И аз не виждам особен ефект от сребърната вода.Капя при хрема и не намирам разлика между  физиологичния разтвор и нея.Процеса на оздравяване ,при използване на едното и другото е един и същ Rolling Eyes

# 677
  • Варна
Здравейте! Съвсем наскоро научих за чудодейната вода.
Някой ползвал ли я е за почистване на лицето(против пъпки, дразнения)
Благодаря предварително!!!
 bouquet
Аз я използвам за почистване на лицето и мога да кажа, че ефекта е много по добър от други препарати които съм използвала за това. Е, не съм използвала абсолютно всичко, така че може да има и по - добро решение против пъпките. Но да не забравяме, че все пак те не се повлияват само от външно почистване и третиране.

# 678
  • На небето
И аз не виждам особен ефект от сребърната вода.Капя при хрема и не намирам разлика между  физиологичния разтвор и нея.Процеса на оздравяване ,при използване на едното и другото е един и същ Rolling Eyes

При хрема не вярвам да има ефект, и аз съм пробвала, не редовно и упорито, но все пак опитах.
Но за всичко останало има ефект и то огромен. Ще го кажа за 100 път, ама не знам кой от кога чете тази тема, но сина ми от 2г. не е боледувал, благодарение на сребърната вода.

# 679

При хрема не вярвам да има ефект, и аз съм пробвала, не редовно и упорито, но все пак опитах.
Но за всичко останало има ефект и то огромен. Ще го кажа за 100 път, ама не знам кой от кога чете тази тема, но сина ми от 2г. не е боледувал, благодарение на сребърната вода.

И как му я даваш? всеки ден по лъжичка?

# 680
  • На небето

И как му я даваш? всеки ден по лъжичка?

Не, при нужда. Щом усетя, че ще се разболява (винаги щом ще се разболява, започва да киха) му давам 3 пъти на ден по 1 пръстче на дъното на водна чаша.

# 681
Estell , мерси. И браво на вас!

# 682
  • Sofia
Естел, а каква вода купуваш? Засега съм намирала само един вид -  в черно пластмасово шише с помпа накрая...

# 683
  • Mediterraneo
Мисля, че повечето купуват Аркол, синьо шише, без помпа.

# 684
  • На небето
Естел, а каква вода купуваш? Засега съм намирала само един вид -  в черно пластмасово шише с помпа накрая...

Ами в началото купувах и от двата вида, където каквато имаше. Но след като видях, че има полза от сребърната вода, си купих уред за правене на сребърна вода. Тогава го взех за 176лв. с отстъпката, но сега били около 90лв. Продават ги в магазините САМОЗДРАВ. Може би ги има и на други места, но аз от там си я взех. Правя си само концентрат, който е доста по силен от купешкия усеща се дори и във вкуса.

# 685
  • Sofia
Estell, благодаря! Hug Ще се разтърся да видя какво се предлага на пазара...

# 686
  • Бургас
Здравейте, мами. И аз се записвам в темата. Като чета за какви неща я ползвате успяхте да ме запалите. Моето детенце е на 1 г. и 2 месеца и има проблем с ноктите на крачетата. Предполагам, че е гъбично, но не съм сигурна. Ноктенцата й пожълтяват, удебеляват се. Сега като чета за сребърната вода ми се струва, че мога да опитам да я мажа и с нея. Има ли мама с подобен проблем и използвала ли е сребърна вода за това? Интересува ме колко пъти да мажа ноктите, да приема ли и вътрешно и в какво количество? Благодаря предварително.

# 687
  • Варна
Здравейте  Hug
В по-старите постове прочетох, че сребърната вода антидотира хомеопатичното лечение?
Обаче не разбрах така ли е или не  Rolling Eyes

# 688
Не знам дали е така, но моя хомеопат не ми разрешава да я ползвам по време на лечение.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт