Сребърна вода

• 463 733
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
някой ако се интересува от уреда за сребърна вода да ми пише,ще му го доставя,струва около 70 лева ,за този става въпрос( в каталога HEALTHY LEAVING на 8 страница)  http://dox.bg/files/dw?a=4021a59be7

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:30 от вилиана

# 661
  • Sofia
Някой може ли да ми каже магазин, където да продават сребърна вода? За предпочитане е някъде около центъра в София  Thinking

# 662
Някой може ли да ми каже магазин, където да продават сребърна вода? За предпочитане е някъде около центъра в София  Thinking

в аптеките  Peace

# 663
Здравейте,

Взех СВ на Аркол и искам да ви питам неразредена ли я капете в носа? Защото на шишето пише, че за пиене се разрежда. Искам на дъщеря ми да капна, че вече 5 ден е със сополи и само със Стеримар не става явно.

Може би е коментирано, но темата е много голяма и нямам възможност в момента да я изчета, за което се извинявам!

# 664
Не,не се разрежда.
Така се капе в нослето.
Приготвям и капки за нос с 10мл сребърна вода и 5 капки клеева тинктура.
Аз и за пиене спрях да я разреждам-давам по 1ч.л. дневно на дъщеря ми за предпазване от вируси,а като е болна-2х1ч.л.

# 665
Erota, благодаря!

Сега остава да успея да й капна, че това е трудна мисия  Joy .

# 666
И моята дъщеря не понася капкомери  Laughing Само спрейчета дава да й пръскам затова наливам сребърната вода в шишенце от спрей за нос Олинт.

# 667
Хмм, добра идея! Мерси!  Hug

# 668
Задължително ли е при вътрешен прием да се дава разредена?
Аз я давам неразредена и се чудядали нее бъркам  newsm78

# 669
  • Mediterraneo
Задължително ли е при вътрешен прием да се дава разредена?
Аз я давам неразредена и се чудядали нее бъркам  newsm78

Никога не съм я разреждала.

# 670
  • софия
здравейте момичета,доста изчетох сега за ср.вода и успяхте да ме запалите.А до сега даже не бях чувала за нея.Още днес отивам да я търся и ще давам профилактично на децата.Благодаря ви.

# 671
  • софия
да,изпробвах я ,определено има ефект поне първия път съм сигурна.И аз я сложих в шишенце от Олинт,но нали трябва да се държи на тъмно?Незнам дали не си губи свойствата като съм я пресипала.Защото казват ,че се разреждали ср.йони от светлото,то шишенцето е тъмно,но все пак!?

# 672
Здравейте! Съвсем наскоро научих за чудодейната вода.
Някой ползвал ли я е за почистване на лицето(против пъпки, дразнения)
Благодаря предварително!!!
 bouquet

# 673
Чак пък чудодейна....как ви идват на ум подобни определения за нещо,което даже не сте ползвали ми е чудно....

# 674
  • Mediterraneo
Някой ползвал ли я е за почистване на лицето(против пъпки, дразнения)

Почиствах лицето на бебето с тампон със сребърна вода. Видим ефект нямаше( в началото личицето й беше много изприщено). Но аз я чистих 2-3 дни. Предполагам, при честа и продължителна употреба ще се усети ползата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт