Сребърна вода

• 463 803
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
За гнойната ангина - освен всичко, което прилагате за лечение, опитайте компрес с извара. Върху марля "намазвате"  изварата на по-дебел слой, трябва да обхване вратлето отпред, отгоре с бинт или тънко шалче, така се преспива. Дъщеря ми е на 18г. и два пъти е била с  гнойна ангина, налепите изчезваха след такъв компрес.

Мерси   bouquet Това го четох и в една друга тема, но доколкото си знам стоката, ми се струва, че дъщерята ще се противопостави мощно да търпи нещо около врата си и за няколко минути, пък камо ли цяла нощ...

# 556
  • Mediterraneo
За гнойната ангина - освен всичко, което прилагате за лечение, опитайте компрес с извара. Върху марля "намазвате"  изварата на по-дебел слой, трябва да обхване вратлето отпред, отгоре с бинт или тънко шалче, така се преспива. Дъщеря ми е на 18г. и два пъти е била с  гнойна ангина, налепите изчезваха след такъв компрес.

Мерси   bouquet Това го четох и в една друга тема, но доколкото си знам стоката, ми се струва, че дъщерята ще се противопостави мощно да търпи нещо около врата си и за няколко минути, пък камо ли цяла нощ...

И при моята беше мисията невъзможна да приложа този компрес  Crazy

# 557

И при моята беше мисията невъзможна да приложа този компрес  Crazy

Синът ми не го изтърпя и половин час,но за сметка на това се обрина Sick

# 558
Здравейте,вероятно е писано,но нямам време да изчета цялата тема.Става въпрос за бяло течение.Сребърната вода на тампон ли се слагаше и колко време.Моля ви за отговор.

# 559
Ами пробвах преди време, но съвсем логично тампона набъбва от водата и не може да се сложи  Rolling Eyes Не знам как става тази процедура при течение. Дано се включи някой успял.

# 560
Аз съм успявала, ползвала съм тези тампони които са с апликатор и така съм ги слагала.

# 561
Днес към обяд ме почна една тъпа болка в едното ухо - и така през определен интервал от време. Веднага, щом се прибрах от работа, капнах 3 капки от сребърната вода и край  Simple Smile Това е първата ми доказано успешна "интервенция"; затова се хваля  Grinning

# 562
  • София
Здравейте отново,
Моля да споделите, дали давате сребърна вода на бебчета. Имам предвид, напр. 1 лъжичка да изпие или може да се използва само външно при бебетата?
Предварително благодаря!  bouquet

# 563
  • На небето
Здравейте отново,
Моля да споделите, дали давате сребърна вода на бебчета. Имам предвид, напр. 1 лъжичка да изпие или може да се използва само външно при бебетата?
Предварително благодаря!  bouquet

Може и вътрешно, зависи дали искаш профилактично или при болест.
Спокойно можеш да даваш по 1ч.л. на ден.

# 564
  • София
Estell, благодаря ти!   bouquet
За здраво детенце става дума. Hug

# 565
  • На небето
Estell, благодаря ти!   bouquet
За здраво детенце става дума. Hug

Ако детето пие вода, може да му сложиш малко сребърна вода в шишенцето с вода, ако не, е достатъчно по 1ч.л. дневно.

# 566
Аз съм успявала, ползвала съм тези тампони които са с апликатор и така съм ги слагала.
Извинявам се за невежеството,но какво представляват тези тампони и много ли са скъпи?

# 567
  • София
Освен за такива цели (при болки, течения, за имунитет...) бях чела в една тема тук, която сега не мога да открия Sad, че сребърната вода се използва и за козметични цели - при почистване на грим, за разни лосиони и т.н. Моля ви, ако някой има опит в тази насока да сподели, благодарна съм  Peace

# 568
Аз съм ползвала сребърна вода на Аркол и на Армакс. Капя на децата при нужда в нослетата - по 2 к. във всяка ноздра - много добре се изчистват секретите. Хремата минава само със сребърна вода, НО едновременно с това давам и по 5 мл. ( от 30 мг/л сребърни йони ) да пият, по 3 пъти дневно. Може цял месец непрекъснато да се приема. Действа и срещу диария.
След вагинална промивка може да се сложи около 10 мл. във влагалището - със спринцовка или каквото подходящо ви дойде наум. Поседявате в легнало положение около 10 мин., да може да подейства. Процедурите се правят поне 7 дена, последователно - изчиства гъбички ( всякакви ), и помага при разни течения, но трябва и да се пие, за да може да помогне и вътрешно - ако има някакво възпаление. И, разбира се, ще имате ефект, ако живеете здравословно. На фона на всекидневно преяждане и обездвижване, НИЩО не помага. Този сайт го видях побликуван и по-назад във форума, но щом все още има въпроси, пак го погледнете : http://www.armax.hit.bg/main_files/silver.htm

# 569
След измиване на лицето, може да си налеете малко в шепата и да нанесете по двете длани, после - на цялото лице. Действа дезинфекциращо, по-бързо минават пъпките и по-рядко излизат. Ползвайте сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт