Сребърна вода

• 463 761
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък четох разни ужасии за ползването на сребърна вода по време на бременност и сега съм в голяма чуденка, да не говорим, че вече неколкократно я използвах. Лошото е, че има аргументи и в двете посоки  newsm78 .

Хм... може ли да споделиш по-подробно  Praynig  Hug

# 631
Ами част от инфо-то е от форуми, така че не знам наистина доколко може да се разчита, но ето разни цитати:

Цитат
I would STRONGLY advise against using colloidal silver during pregnancy or afterward. I have four step-children whose mother used colloidal silver during and after pregnancy. Three of the four have complications as a result and have lasting neurological injury. They have been medically diagnosed as having problems as a result of colloidal silver usage during pregnancy, breast-feeding, and during early formative years. Two of these children have significant learning disabilities, and the third has behavioral issues. One has a seriously agitated central nervous system tied to the colloidal silver. One child still registers as having silver in his blood long after the silver was used. There's a reason the FDA advises against colloidal silver! I have paid thousands of dollars to treat my stepchildren and to receive supplemental educational support for them due to their mother's choice to use colloidal silver.

Btw, the only so-called normal one was not exposed to colloidal silver like the others..
.

Има и много положителни мнения, дискусията е от тук http://www.pregnancy.org/bulletinboards/showthread.php?t=144082

Имаше и други неща, но в момента не мога да ги намеря, всичките са в този дух. За мен си не бих се поколебала да го ползвам, защото знам, че действа, но в момента ми е малко притеснено покрай такъв тип информация  Rolling Eyes .

# 632
Има в био-магазините,но е доста скъпа-към 10-11 евро за мин. количество.Аз лично в съм питала тука в една аптека,но изоб6то не бяха чували за подобно нещо.
Най-добре-добре кажи на някой да ти донесе от БГ-то.
Питах в аптека тук няма сребърна вода,казаха ми че могат да поръчат от чужбина и до една седмица ще ми доставят.Имали концентрат такъв,но трябва да им кажа какъв процент искам да е и можели да ми приготвят,съвсем се обърках Crazy
Освен това аптекаря ме пита,ако поръча от чужбина трябва да му кажа какво точно ми трябва,капки за нос,спрей за гърло или там каквото искам,а аз си мислех че е в шишенца и ще я ползвам за каквото си искам.
Значи 
Omega ще питам и в био магазините.

# 633
Относно процентите на сребърната вода тук се продават 10%(разтвор 100мл,разтвор 500мл,спрей-но не с накрайник,като спрейчетата за нос,а като на дезодорант и е доста неудобен за пръскане в носа) и 30%(пак същите разфасовки-разтвор 100мл,разтвор 500мл и спрей).Упътването и на двата вида проценти обаче е едно и също Thinking

# 634
Относно процентите на сребърната вода тук се продават 10%(разтвор 100мл,разтвор 500мл,спрей-но не с накрайник,като спрейчетата за нос,а като на дезодорант и е доста неудобен за пръскане в носа) и 30%(пак същите разфасовки-разтвор 100мл,разтвор 500мл и спрей).Упътването и на двата вида проценти обаче е едно и също Thinking

В БГ концентрацията не е в проценти, а мг/л- има 10 милиграма и 30 милиграма на литър.

Ако е 10% концентрация, не става ли  100 мг/л?  newsm78

# 635
Последно момичета,какъв процент е най-добре да поръчам?
И колко време и е годна?

# 636
Последно момичета,какъв процент е най-добре да поръчам?
И колко време и е годна?

Ами това с процентите ме обърква малко. Confused

За да отговаря на 10 мг/л, трябва да е 1%, или 3% за еквивалент на 30 мг/л. Peace

Иначе и друго си мисля, в проценти правят Коларгола, но от сребърен нитрат, да не стане грешка... newsm78

# 637
Благодаря ти Зи и аз се обърках вече,може и от Бг направо да поръчам да ми донесат.

# 638
Сега намерих в амазон това http://www.amazon.de/gp/product/B00212EFII/ref=pd_luc_sbs_02_01,но не пише да е вода,пише само Kolloidales Silber  newsm78някой купувал ли е такова нещо?

# 639
Сега намерих в амазон това http://www.amazon.de/gp/product/B00212EFII/ref=pd_luc_sbs_02_01,но не пише да е вода,пише само Kolloidales Silber  newsm78някой купувал ли е такова нещо?

Много скъпо  Shocked
Сребърна вода е, по надолу в описанието пише-
Bestandteile
Destilliertes Wasser, Silber Kolloide

Ако няма кой да ти донесе скоро, пиши ми, ще ти пратя от Аркола  Peace, последно го взимах на 2.80 лв. за 100 мл. , каква е тази цена 10 Е за 100 мл. Laughing ooooh!

# 640
Цитат
Ако няма кой да ти донесе скоро, пиши ми, ще ти пратя от Аркола  Peace, последно го взимах на 2.80 лв. за 100 мл. , каква е тази цена 10 Е за 100 мл. Laughing ooooh!
Да не би това да е концентрат и затова да е толкова скъпо?В България по същия начин ли изглежда?
Благодаря ти за предложението  bouquetно имам кой да ми донесе,просто се разрових,ако го има трук да не ангажирам никой.Благодаря ти отново HugПоръчах си сега и книга за Сребърната вода.Съвсем ме запалихте Hug

А да,и ако си взема 100мл за колко време стига?

# 641
Не се изненадвайте от цените  Peace - в чужбина сребърната вода е много скъпо удоволствие, тук е по същия начин. Заради това ми донесоха машинка от България и аз така се снабдявам. Ако трябваше да купувам готова вода щях здраво да се изръся.

# 642
kupete si dr, silver,i si pravete sami sreburna voda v kakvato iskate koncentracia i ne davaite besni sumi za 100ml.neznaino kakvo

# 643
желателно е да с епише на латиница....
а някой може ли да каже какъв е съставът на капките Коларгол...сребърна вода, йод и какво още

# 644
Йод? Що го пиете това чудо?Действа на щитовидната жлеза и не трябва да се пие просто така.

Общи условия

Активация на акаунт