Избор на копринена калъфка за възглавница

• 11 729
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Да ви споделя какво се случи с избора ми, в крайна сметка. Simple Smile

Преди време случайно попаднах на тази класация и реших да си взема от посочените на трето място Blissy.

Честно казано, много съм доволна. Поръчах си тези два модела – 1, 2.
Наистина чувството на мекота и нежност е неописуемо. Изглеждат ми доста качествено изработени. Също така, е много трудно да се изпотиш, ако спиш на подобен тип калъфка, т.е. терморегулира задоволително.
Единствената ми критика е, че сякаш не забелязвам кожата и косата ми да се мачкат по-малко. Confused Понякога спя с лице, заринато във възглавницата, и пак ми се образуват добре познатите линийки. Никаква разлика с обикновената памучна калъфка, която ползвах преди.

Не съм ги купувала на пълна цена, разбира се. От сайта постоянно правят изгодни намаления – дори в момента има някаква промоция, доколкото виждам.

Иначе, въпреки че калъфките са от коприна, ми изглеждат доста здрави и плътни – не мисля, че ще се скъсат лесно, но времето ще покаже.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 23:25 от Blаck Cat

# 16
Black cat, чудесно изглеждат. На митница ли пристигат в България/ако си в БГ/?

# 17
  • Sofia
А, да, пропуснах и за това да спомена, което също беше малко разочароващо. Customer service-ът им е доста зле – поне за компания, която има някакви претенции и произвежда луксозни стоки.
В България съм, да.
Направих първата си поръчка (точно бях хванала някакво супер намаление и си бях поръчала една калъфка, за проба) и зачаках. На следващия ден получавам мейл, че са ми анулирали поръчката, без обяснение, без нищо.
Пращам им съобщение, да видя къде е проблемът, и ми отговарят – буквално с едно изречение, без никакви странични обяснения или любезности – че не шипвали до България. Grinning Питам ги аз къде в общите им условия е посочено това – ни вест, ни кост повече от тях. Поизнервих се и даже мислих да ги зарежа, ама си казах, че доста време търсих такава калъфка и няма смисъл да се отказвам, точно като намерих добра алтернатива.
Реших да направя нова поръчка, този път – с превозвач. Ползвам си GGBG принципно. Стори ми се по-добре да поръчам до английския им адрес, защото съм чувала, че ако трябва да се плащат import charges, в Германия е доста по-трудно да се оправиш от разстояние (не знам доколко е вярно, но реших да не рискувам).
Интересното е, че в крайна сметка, и на двете ми отделни поръчки от този сайт не им бяха начислени никакви митнически такси и си пристигнаха при превозвача безпроблемно, макар в общите условия на Blissy да е посочено, че ДДС-то не е предплатено. Мисля си, че може би, ако бях поръчала директно до България, тук нямаше да успея да избегна митническите такси, та може би добре се получи, в края на краищата. Simple Smile

# 18
Здравейте и от мен. Аз си купих от Бодър.бг . Страхотно качество са. Имат и сертификат, който е валиден. И цената им е добра.

# 19
Здравейте, виждам, че отдавна не е писано по темата, но имам един въпрос… искам да поръчам копринени калъфки, но се колебая между два сайта. Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение, ако са му познати. Сайтовете са inverno и silkland .bg

# 20
В "Златна рибка" са по 100 лв. и в момента са намалени на 68 за черен петък. Хубави са им и кутиите, стават за подарък.
Преди време купих, пак на някаква промоция, две за дъщеря ми (има коса над 1 метър) - качествени са. Единствен недостатък е прането на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт