Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 255
  • 843
  •   1
Отговори
# 105
Честито Благовещение! Heart
 MrsMih, успех!

Момичета, бърз въпрос. Както всеки друг месец и този тотално забравих, че трябва да ходя до лаборатория и вече съм изпила 1 кафе и изяла една шепа боровинки. LH и FSH искам да пусна - да ходя ли сега, закусила или по-добре утре (4ти ден), ама на гладно?
Или направо да го отлагам за следващия месец?

# 106
Храните и напитките не влияят на половите хормони, така че спокойно пускай 😊

Честито Благовещение! Heart
 MrsMih, успех!

Момичета, бърз въпрос. Както всеки друг месец и този тотално забравих, че трябва да ходя до лаборатория и вече съм изпила 1 кафе и изяла една шепа боровинки. LH и FSH искам да пусна - да ходя ли сега, закусила или по-добре утре (4ти ден), ама на гладно?
Или направо да го отлагам за следващия месец?

# 107
Честит празник ! Нека благата вест да посети всеки дом! 🍀
Благодаря на Rave , че ме включи в списъчето ❤️
Трудно ми беше да се реша, всеки месец с някаква процедура, но имам нужда от подкрепа.
Да ви споделя , че щяхме да поставим рекорд в един ден при трима репро. Бях записала часове при Калчев, Станулов и коментар в Надежда-всеки през два часа. Не успяхме да минем при Станулов, имаше голямо закъснение чакахме час и половина и се наложи да тръгнем за другия час. Доктор Калчев не намери проблем при мен и ме праща при имунолог  доцент Михайлова . Моля момичета,  които са пускали изследвания при нея са ми пишат на лично за повече яснота.
Др Чапанова явно вече не знае какво да ми предложи, правили сме всичко, та изрази съмнение за така модерната аденомиоза и лечение с депакин.  Казах и че ще си помисля, но не съм съгласна да се лекувам за нещо , за което не е сигурно дали го имам.
 Излишно е да казвам, че др Калчев е категоричен, че нямам аденомиоза.
MrsMih , успех чакаме +

# 108
Запис, грабвам си от двата прашеца.🥰

# 109
MrsMih успех ❤

Честито Благовещение! Нека благата вест сполети всяка една от нас!

# 110
Ейнджълче, аз като писах, че съжалявам е защото се зарадвах и сега ми е тъжно. Не е да те съжалявам теб. Чисто мои си чувства. След БХ често матката е по-гостоприемна, та не пропускайте месец.

Мила, верно е голяма мода тази аденомиоза. Аз се оказа обаче, че все пак съм имала аденомиоза (не сме лекували) видя се по време на секциото, но пък си забременях (инвитро) и родих, явно не е такава пречка.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 13:18 от Одри ♡

# 111
Одри, четох някъде твоя коментар и реших да търсим причина първо в имунологията. ❤️

# 112
  • Бургас
Включвам се да кажа, че общините имат програми за финансиране на репродуктивни проблеми.
Само че условията са същите като при ЦАР Sad

Момичета, имам въпрос. Този месец цикъла ми е доста странен. Имали ли сте цикъл с почти черна кръв?

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 12:22 от *Таничка* МГ 2/5

# 113
  • София
*Таничка* МГ 2/5, знам, че ако е много тъмна кръвта не е добре и трябва консултация с АГ. Кой ден ти е?

# 114
Одри, нямах предвид коментара ти Heart
Просто след аборта миналата година, като ме погледнеха хората с един съжалителен поглед и се чувствах слаба.
Така де...
Нямам още менструация.
Успех на всички.

# 115
Честито Благовещение!
Дано по-скоро всяка да получи щастливите вести, на които се надява и с идването на новото начало и пролетта, да дойдат и сбъднатите мечти и копнежи! Бъдете здрави всички! Flowers Four Leaf Clover Hearts

MrsMih, успех! Дано да е високо ЧХГ-то! Blush

# 116
  • София
Честит празник, преди 8г на този празник се появи моето момче, та за мен си е специален ден ♥

Мила пиши ми за имунологията, макар че след срещата с нея ще ти е по ясно какво и къде да пуснете.

Ейнджъл напълно те разбирам, за 1г имам два аборта и най мразя съжалителните погледи. Много ми помага репродуктивната психоложка, мога да ти дам контакти ако имаш нужда да лекуваш душата си 🤗

# 117
Маце, благодаря ти много, но не мисля, че имам нужда. Наистина съм добре. Даже се радвам, че на този етап е станало.
Само да ми дойде. Може да не изглежда логично и ОК, но след като се изясни картинката, даже се наслаждавам и на почивката. Басейн, сауна, а снощи и един коктейл изпих.
Още веднъж осъзнавам каква щастливка съм, че имам детенце след една супер безпроблемна бременност.

# 118
  • София
Така е Ейнджъл , ръцете са ни пълни 🥰 хубава почивка ти желая

# 119
Момичета, 29.3mIU/ml!
Не е много високо, но се надявам да се получат нещата ❤ Овулацията трябва да ми е била около понеделник 13.03.
След 2 дни ще видим какво ще излезне чхг-то 😊

Общи условия

Активация на акаунт