Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 322
  • 843
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, сутринта пусках доста изследвания, но виждам че витамин D1 ми е ниско 20.47 при референтни стойности 30-50 и прогестерона 0.35 при 0.6-0.47
При трети ден на МЦ другите неща ги виждам в нормата, но моята АГ е в отпуска, а час при Стаменов имам на 27 април. Да се притеснявам ли за тези резултати или не е толкова фатално, как мислите?

# 181
  • Замък сред облаците
Прогестеронът нещо не са ок референтните, провери ги пак. Иначе стойността е ок за началото на МЦ.

# 182
АА ще пускам и след О да видим там как е, че нещо се разбутвам явно

# 183
Geri93 7 дни след О е най-показателно за прогестерон, аз на 3ти ден не съм го пускала изобщо. За вит. Д започни от сега с някакви витамини, тъкмо за 1 месец ще изпиеш една опаковка.

S.G.C Прочела съм през ред и съм си го нагласила, както на мен ми се иска да е 😀 Извинявай! Пък аз ще си стискам палци, като има новини, ти ще си се похвалиш 😊

Golden stone За издържането, така или иначе около великден ще почиват, а на ехограф ще се види около 10 дни след закъснението, което при теб е точно около 18ти. Ако има Б и отидеш по-рано, вероятно е и да не се види нищо и само да ти навлече излишен стрес и неприятни мисли. Пожелавам ти успех и да стане още този месец! 😊

# 184
  • София
Много плахо се похвалвам с този резултат, 6ти подред за мен при скромните ми почти 38 години, на 26ти ден.

Скрит текст:

# 185
Много плахо се похвалвам с този резултат, 6ти подред за мен при скромните ми почти 38 години, на 26ти ден.

Скрит текст:
[/quote

Честито. Вдъхваш Надежда. Дай Боже на всички да се случи. Естествено ли е забременяването

# 186
Маце, стискам всички палци!!!

Дими, нисичко е ма има някакви 10% шанс всичко да е наред и с такъв резултат, та и за теб палци.

# 187
мацеее, тихичко честито и да е до финал! Heart

# 188
Маце тихичко честито и до финал ❤

# 189
Уау, Мацето, страхотно! Честито, стискам силно палци всичко да е наред до финала и да имаш най-прекрасната и лека бременност! Purple HeartBlue HeartYellow Heart

# 190
  • София/Севлиево
Маце, честито и успех!

# 191
Мацее, силни палци,  няма да ги пускам ❤️
Пожелавам лека бременност до финал!
Дими, нека да има удвояване на резултата след два дни 🤞 Лека бременност и на теб!

# 192
Честито, Маце, стискам палци за успешен финал и лека бременност! Много хубаво!

# 193
Маце, честито! Yellow Heart

# 194
Маце честитоо стискаме палци всичко да е наред! 💝🙏

Общи условия

Активация на акаунт