Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 321
  • 843
  •   1
Отговори
# 165
2402 Стискам палци да се похвалиш с двойно ЧХГ! ❤

# 166
  • София
2402 Стискам палци за двойно ЧХГ! Hug

Jakito999999 магнезиевият сулфат, доколкото знам е разхлабително. Аз лично не бих пила подобно нещо без да имам проблем.

stellasm добре дошла! Пожелавам ти скорошен успех!

Аз се отчитам с цикъл от вчера (два дни по-рано, 12 дни след ову). Този месец ми беше 28 дни МЦ. ММ се шегува, че не е свикнал толкова често да съм в цикъл Sweat Smile

# 167
2402, на колко дни беше ембриончето? По принцип на този ден стойността трябва да е над 200 за бластоцист. Все пак е супер, че е имало имплантация ❤️ Стискам ти палци все пак да се удвоява 🍀🍀🍀

# 168
Момичета в петък бях на лекар, в момента следим фоликулите без лекарство, на 17тия ден едва 10мм беше фоликула🥲 и доктора каза опитайте инвитро, не ми идва отвътре инвитро, не съм готова. Ще изчакам до последно, но няма да се давам. Ще направя всичко възможно. Но не разбирам защо не расте този фоликул, на УЗ показва, че нямам СПКЯ, последно като тествах Е2 3ти ден от МЦ, беше 30 и малко ме шашна, този мой гинеколог казва, че имам недостатъчност на естрогени, какво значи? Някой нещо да знае по въпроса 🌼

# 169
2402 Според мен това си е положителен резултат отвсякъде!

S.G.C. Заедно с гореспоменатата, ви чакам след 2 дни да се похвалите! ❤

# 170
  • София/Севлиево
Нова тема,нов късмет на всички ви желая!
Благодаря Рейв,че се грижиш вече толкова години да я има темата.

# 171
Аз днес осъзнах нещо: имах най-странния цикъл, доста къс, около 5 дни, леко кървене и болки само 1ят ден. Взех да се чудя да не съм се повредила вече нещо 🤦🏻. Обмислям да се чуя с гинеколога ми… чудя се дали ми се е случвало и преди или вече си набивам някакви филми в главата…

# 172
Viki_gs, благодаря за пожеланията, но аз тепърва имам да го правя бебето Grinning. Тази седмица трябва да ни е активната и от снощи маратона започна. Стискайте палци.

Sisi_cat, аз бях по същия начин този месец. По принцип съм със сравнително силни болки и доста кървене първите 2-3 дни. Обаче този месец, нито болки, нито силно кървене, мина много леко. И аз първоначално се смутих и зачудих какво се случва, но после реших, че просто напоследък покрай бебеправенето прекалено много се вторачвам и обръщам внимание на всичко. Не мисля, че трябва да се притесняваш, дори напротив, най-вероятно нещо с хормоните да се е поразместило или ако си пила някои добавки. Магнезият доколкото знам успокоява болките при цикъл, при мен обаче няма сякаш това действие.

# 173
  • Замък сред облаците
Сиси, имаш ли проблеми с ЩЗ? Мен ми беше оскъден цикъла като ми скочи фТ4 и се срина ТСХ (хашитоксикоза). Давам само потенциален пример какво може да е.

# 174
Включвам се и аз в темата. От много време ви чета, но сега чак решавам и аз да пиша. Правим опити вече година, имам извънматочна бременност и премахната тръба и вече подновихме опитите.  Правихме изследвания и всичко е наред. От няколко месеца ходим и на фоликулометрия.
Този месец ми дойде на 12.03 и следим овулацията с фоликулометрия. На 21.03 имах доминантен фоликул от правилната страна 13.5 мм, като естествено правихме опити. Сега се надявам да не ми дойде на 7.04, лошото е че ще пътуваме и след това е Великден и от сега се тревожа, ако видя положителен тест този месец как ще издържа до 18.04,когато ми е първия възможен час за лекар 🤣
Мисля че извънматочната тотално ме побърка и се вманиачавам да не се случи пак.
Ще се радвам да обменяме опит и скоро всички да се похвалим с +.

# 175
Оооо, AA, май ще познаеш при мен какво може да е. Добре, че го каза това, много полезно, че аз не се бях замислила. След стимулацията декември ТСХ ми скочи и аз автоматично си го увеличих февруари, но вече 2 месеца някъде пия двойната доза и е възможно и да съм го смъкнала много, трябва да го проверя. При теб каква беше причината за резкия спад?

Golden stone, пожелавам ти да видиш положителен тест съвсем скоро, а нетърпението май си е характерно когато искаме толкова много да ни се случи чудото.

# 176
Сиси, имаш ли проблеми с ЩЗ? Мен ми беше оскъден цикъла като ми скочи фТ4 и се срина ТСХ (хашитоксикоза). Давам само потенциален пример какво може да е.

Изследвания си правих пълни януари месец и всичко беше ОК, нямам проблем с хормоните. Като бях малка имах доста проблеми с МЦ и сега продължавам са ги следя по 2 пъти в година и всичко е ОК

# 177
  • Замък сред облаците
SGC - хашитоксикоза - от хашимотото се руши жлезата, рязко се освобождава Т4 в кръвта и става псевдохиперфункция.

# 178
  • София
Golden stone, мдам... паниката след ИБ е много гадно нещо... всеки път като ме заболи от страната на тръбата и ....

# 179
Golden stone, мдам... паниката след ИБ е много гадно нещо... всеки път като ме заболи от страната на тръбата и ....
Да тази болка никога няма да я забравя, супер специфично е и се надявам да не я изпитвам отново. Голям страх ми е, че ще се случи пак, а не трябва. Просто тогава си мислих, че на мен няма как да ми се случи такова нещо, но уви.
И този път бях решила, че при първа възможност ще си пусна кръвни и ще започна от рано с прегледите, ако видя +, ама като си знам късмета може да е точно този месец с празниците и ще трябва да чакам пак 😁 Това ме ужасява и даже, все едно искам да не се случва сега, защото няма да мога да следя нещата.. Не знам, понякога мисля, че доста ми повлия психически, колкото и пред другите да се правя, че съм ОК. Мисля че вие ще ме разберете най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт