Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 298
  • 843
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета. Имам един малко по различен въпрос. Някоя от вас да е приемала магнезиев сулфат за пречистване? Мисля да направя един детокс със сокове три дни предимно плодове и зеленчуци е този детокс като момичета което го води казва, че е хубаво да се изпие магнезиев сулфат. Никога не съм взимала. Би ли попречило за бъдещи процедури и като цяло опасно ли е да се приема? Благодаря

# 151
Добър вечер и от мен!
От доста време следя , но сега се включвам вече с писане.
На 23г съм, с приятеля ми правим опити от около 4 месеца. Досега не съм следила овулация с тестове.
От 2017г си следя МЦ с приложение и както знаете там показва и овулация (ориентировъчно).
Последният ми МЦ беше на 26.02 (до 03.03). Според приложението, което напоследък дава ден-два разлика за предстоящата менструация, тя трябва да е на 28.03.

Правим си “опити” почти всеки ден от месеца. 😂

От вчера имам зацапване, мноого светло розово, само като се бърша и то не всеки път. Възможно ли е това да е имплантационно кървене или е късно за него ? Как точно изглежда то?
Твърде рано ли е за тест?

Не съм настроена оптимистично, тъй като приятелят ми доста време взимаше стероиди и спря малко преди да започнем с бебеправенето. Но все пак това зацапване ми се стори странно.

Други симптоми нямам, дори все още не са се появили обичайните симптоми на ПМС като болката в корема.

# 152
Stelasm някои от по-чувствителните тестове биха отчели, ако има бременност на този етап (стига да не е късна овулацията) . Аз съм психо и почвам да тествам с лентички още на 9-10 ден след О No Mouth

По темата с храненето, в последните година-две качих рязко тегло (над 12 кг) покрай работата от вкъщи и стрес, та до сега правя отчаяни опити да свалям килограми, защото се ужасявам от мисълта да забременея с много излишък. Успях да сваля 4 килограма за последните 6 месеца, с много голям зор и почвам да се чудя дали не съм с ИР - надъхвам се да си пусна изследвания, но все не отивам. Две седмици правя фаст и за момента се чувствам добре, но видя ли двете чертички, приключвам.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 11:34 от Valerita

# 153
Stelasm, добре дошла и скорошен успех! Не е добре да бебеправите толкова често. На 3 дни е нормално. Иначе е добре да следиш овулация, като правиш тестовете следобед. Ако не се е получило е добре мъжът ти да започне прием на добавки за качеството. Аз все пак ти стискам палци да се похвалиш още сега.
АА ❤️

# 154
Момичета, този трансфер не е бил нашия. Излезе ми резултата, има нещо ама е твърде ниско. Предстои ми коментар с доктора, може би ще пусна след два дни пак да видя дали пада и очаквам, че на толкова ранен етап ще се изчистя сама. То това предполагам си се види БХ.
Скрит текст:

# 155
2402 Според мен, има бременност не бързай да се отчайваш.

Хайде тихичко честито, и дай боже всичко да е наред. 💝🙏

# 156
  • Замък сред облаците
2402, аз взе пак чакам да видя след 2 дни резултата за всеки случай. Не се знае знае ли се засега Simple Smile

# 157
  • София
2402, колко време е минал от трансфера? Резултатът е положителен. Проследи го след 48 часа как върви. Стискам палци все пак да е бил вашият месец Wink

# 158
2402, тихичко честито и от мен Heart Изобщо не се обезкуражавай, пожелавам ти тлъстичко ЧГХ удвояване на следващия тест! Цял уикенд чаках с нетърпение да ни зарадваш днес с резултата от кръвния!

# 159
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Heart Аз все пак оставам скептична, защото ми е 12 ден след трансфера, но пък дано сте прави и след два дни да се похваля с двойно ЧХГ.

# 160
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Heart Аз все пак оставам скептична, защото ми е 12 ден след трансфера, но пък дано сте прави и след два дни да се похваля с двойно ЧХГ.

Ехооо как малко? Моя положителен след трансфера беше толкова на 14я ден... Пускай след два дни и тихичко честито!

# 161
2402, с теб сме Flowers Hibiscus. Изпращам положителна енергия да се развият по най-добрия начин нещата и аз съм за тест след 2 дни. Simple Smile

# 162
Стана доста дълго, но доста сте изписали последните дни..

2402, стискам ти палци след 2 дена ЧХГ да те изненада приятно и да имаш здрава бременност до пухкав финал! Nature Star2

*Bubble*, чакаме те и теб след прегледа ти в петък да се похвалиш със силно сърчице! Heartbeat

MrsMih, тихичко честито, стискам палци за поне удвоено ЧХГ!  Nature Star2

eyeswideopen, честито за двете точици, да се държат здраво, да имаш само добри новини на прегледа на 31-ви и да караш лека и спокойна бременност! Purple Heart Purple Heart

stellasm, добре дошла в темата! Един ден преди М е достатъчно, че тест за бременност да отчете, ако има такама. Стискам ти палци! Flowers Four Leaf Clover

Alison, стискаме палци за прегледа на 4-ти и те чакаме обратно в нашите редици! Flowers Four Leaf Clover

m-angel, +1 и от мен към коментара на Одри! Много момичета в групата са минали през същото, а и на тези, които не сме, не ни е хрумнало да те съжаляваме! Вдъхновени сме от силата ти, прегръщаме те и те чакаме още следващия месец с високо ЧХГ, а междувременно се наслади на почивката и се поглези! Heart

Мила, и аз съм съгласна с теб, че като не си сигурна дали имаш аденомиоза, няма смисъл за почваш лечение за това. Пожелавам ти скоро да се открие реалния проблем и да ни зарадваш с положителен тест! Flowers Four Leaf Clover

Valerita, щом имаш съмнения по-добре се изследвай за ИР. Страшно е в началото, но открит проблем е половин решен проблем! Heart Exl

# 163
2402 стискам палци, дано се похвалиш с двойно ЧХГ 🍀🍀🍀

При мен освен, че закъсня, М ми е много странен.
5-ти ден и все още тече бистър, а обикновено от 4-ти ден почва кафяво. Поне е слабо вече. Иначе почнах да пия още едни витамини - Магнавитс на Magnalabs, както и на ММ му уплътних деня с три вида добавки. Надявам се да подобри поне малко СГ.

# 164
  • София
2402, стискам палци !!! не мога да коментирам стойността,но силно се надявам да се развие.
Каквото и да става,наличието на имплантация е страхотна новина само по себе си
S.G.C.  ,за теб също  стискам палчета ❤️
Stelasm успех ви пожелавам!
За честотата на мен д-р Калчев ми беше казал през ден,като се насити линийката в продължение на три дни всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт