Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 368
  • 843
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дениии честита девойка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва ♥♥♥

# 586
Ох, Минзухарче, гуш. Насъбрало ти се е. Дано да се оправиш бързо. Kiss Казаха ли от какво е това задържане, от бактерии ли, че изписват антибиотик?

# 587
Ще пусна стерилна урина и ще се разбере. Но болките са непоносими и днес ще изпия една таблетка няма да даде много отражение върху резултатите.
Ох, Минзухарче, гуш. Насъбрало ти се е. Дано да се оправиш бързо. Kiss Казаха ли от какво е това задържане, от бактерии ли, че изписват антибиотик?

# 588
Пак съм аз с нови оплаквания, днес почти цял ден имам тъпо болка точно долу, все едно ще ми дойде всеки момент. Много ми е рано още за цикъл, но и кръста ме боли , май няма да е този месеца. Имам още 4-5 дни до цикъл де, ама понякога ми подранява, когато ми е от дясно О.

# 589
Дени,да ви е жива и здрава малката кукла .
Минзухар,направи стерилна урина с антибиограма. Ходи ли на нефролог да види бъбреците и дали наистина е Хидронефроза?
Нормално ли е ,че въпреки че слагам Утрогестан не ме болят гърдите. Май няма да е този месец,чакам другия вторник за тест. Единствено много ме болят яйчниците. 😭😭😭

# 590
  • София

Вече писах в темата за тромбофилия, но и тук, ако някой може да каже мнение. Записах си час за хематолог в ДКЦ Св. Иван Рилски, че в Надежда имат чак края на април. Дори да не следва лечение, предпочитам да го знам.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 09:10 от NadezhdaML

# 591
Аз това намерих като инфо.Сигурно ще трябва да пиеш метилирана фолиева киселина.

# 592
Дени, честита девойка! Да расте здрава, щастлива и безгрижна! Целувки и бързо възстановяване! ❤️❤️❤️ Може ли малко повече информация за книгата, предполагам, че вече е обещана 😊
Доктор Калчев, доктор Тончев(много добър хематолог) и репродуктивният ми лекар в Турция са твърдо против аспирин в ранна бременност! Задължително хепарин на инжекции и следене на коагулацията, с напредване на бременността ще включат аспирин. Хетерозигот АСЕ, PAI и MTHFR са безобидни, аз съм с тях, но имам лупус антикоагулант, който е опасен и включват терапия основно заради него, включително и аспирин с времето. Има много загубени ранни бременности заради този аспирин, защото той е с натрупване и не могат да овладеят кървенето след спиране на приема му. Аз не бих се доверила на Русев, на всички едно и също предписва. Задължително консултация с добър хематолог.

# 593
  • Варна
Момичета, аз се отчитам с леко зацапване от днес, което за момента се появи сутринта и изчезна   и 2  - теста за Б. Sad Явно "чудото" няма да е този месец. Sob А толкова се надявах с това леко закъснение...

# 594
  • гр. София
Аз например, съм след трансфер и с Аспирин от първи ден след него, имам хетерозиготни РАI и ACE. По повод схващането, което получих първо на краката, сега и на дясна ръка, на втори ден след трансфера и кръвните резултати, които показаха висок Д Димер и фибриноген завишен, добавихме и Натаспин. Вчера бях на доплер в Токуда при един страшно симпатичен млад лекар / Цветанов/ , не се виждат тромби, но явно заради прогестероновите препарати кръвта ми очевадно е сгъстена. Та продължавам с Аспирина и Натаспина. Понякога явно се налага Аспирин.... Пък дано да покаже положително ЧХГ в Петък....
Дени честита ви малка госпожица! Да сте много здрави и щастливи!

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 12:56 от petufin

# 595
  • София
Към момичетата претърпяли самоизчистване след кухо яйце,колко време кървяхте?
При мен тръгна кървене в петък сутринта,следобяд изпадна сакчето ,после докторът каза,че всичко изглежда повече от добре и като приключи кървенето да отида ...
Още си кървя,не обилно но си има кръв.

# 596
  • София
Бъбълче, предполагам като при малко по-дълъг цикъл ще ти е.

# 597
Бъбълче, аз имах миналата година биохимична/кухо яйце, така и не разбрах кое от двете, защото не бях в града и не успях да се вредя до лекаря ми, а само следих чхг-то, но си беше по-дълго от цикъл - стандартно при мен около 4 дни, тогава започна леко кървене два/ три дни и след като тръгна вече истинското още поне 4-5 дни.

# 598
Момичета, до кога се пие утрогестан при бременност? Имам чувството, че от него се чувствам толкова утрепана, и се чудя до кога трябва да се тъпча с тия хормони? Чак след 2 седмици ще се виждам с АГ…

# 599
*Bubble*, при мен кървенето беше една идея по-дълго. Първите 3-4 дни беше доста обилно, малко повече отколкото при цикъл, и още 3-4 дни много слабо кървене, общо да съм имала 7-8 дни с кървене, а стандартният ми цикъл е около 5 дни (2 силно и 3 слабо).

Общи условия

Активация на акаунт