Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 029
  • 843
  •   1
Отговори
# 750
@m-angel за съжаление в момента съм на легло, не е възможно да пътувам,вчера правих ямр  на ставитеи очаквам резултатите
Това ямр го коментирахс невролога при който последнобях в Пловдив и беше сиг на сто процента, че е неврологично и ще се оправя скед лекарствата, обаче аз само че не се поялиях от тях ами и се влиших дотогава, че да не мога да свърша нищо сама
Дори нямам план какво следва оттук нататък и ако не се окаже неврологипно не знам какъв лекар да търся и на когото да имам доверие
Запазила съм контактите и със сигурност ще направя консултация, въороса е че докато се наканя и какво ме сполетя нямам идея 😟

# 751
Момичета, прилича ми на въпросните изпарителни, но такива тестове правя почти всеки месец и за пръв път се появява нещо..
Направих го преди малко. Тази “чертичка” се появи на 2-3та минута. Два са в опаковка, утре сутринта ще направя другия. Стискайте палци утре да пропусна сауната 😁

А и да се допълня, днес имах две капки кръв по обяд, ако е имплантация, толкова скоро няма как да отчете тест според мен 🤔

# 752
Viki , щом е на 2-3 минута хич не е изпарителна според мен. И моя тест изглеждаше така със стойност на ЧХГ около 30.
Тихичко честито и до финал!

# 753
Здравейте Момичета , на всички желая успех от сърце Simple Smile аз имам един въпрос , надявам се някой по- опитен да ме насочи , днес изследвах прогестерон - 21 ден от цикъла - 54.200 nmol/l , правим опити от два месеца , като преди това имам аборт и пия аспирин протект по схема изписан от доц . Конова , очакван цикъл след 6/7 дни , но имам кафеникаво зацапване 😬изследвах и HCG- <0.200 , тъъъ какво се случи и защо така кафеникаво не канено течение се появи . Благодаря ви предварително

# 754
Здравейте всички, след като получих хубавата новина за двуплодова бременност и се видяха две ембриончета със сърдечна дейност - днес 6г.с. и 4 дни новините не са толкова добри. Едното ембрионче с размер 7,8мм.(вече без сърдечна дейност) другото 4,1мм. има сърдечна дейност. Това, което ме притеснява е твърде малкия размер. Питах докторката не е ли малко 4мм. за този период и тя нищо не отговори-само каза да изчакаме и ще видим. На преглед съм след две седмици. Моля да ми кажете дали сте имали такъв случай с несъответващ размер на ембрион и след това той да е успял да навакса? Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но съм много притеснена и уплашена и не знам какво да очаквам. Ако споделите вашият опит и познания ще съм много благодарна.

Да не би да се е объркала докторката и да е искала да каже, че този 4мм е със спряла сърдечна дейност? Няма логика да са с такава разлика и по-развития ембрион да е спрял развитие. Миналия път в коя г.с. сте били и какъв е бил размера и на двата ембриона?
Токущо говорих с докторката. Благодаря за коментара, че може да е станала грешка. Така е. Станала е грешка в пренесянето на информация. Ембриона със спряло развитие в размера е този със спряла сърдечна дейност. Толкова се зарадвах на близнаци. Уви. Но се радвам че другото е ок и се моля да го гушкам един ден🙏

# 755
  • Бургас
Момичета, стискайте палци, утре сутринта съм на трансфер.

Я кажете за този аспирин протект дето го пиете някои, дразни ли стомаха? Аз от години не пия такова, заради рефлукс и язви. Ако сега го изпишат се чудя какво да го правя. Но имам час за доц. Конова чак за средата на май, та да видим какво ще изпише за тромбофилията.

# 756
  • Замък сред облаците
При язва не се пие, противопоказен е. С какви мутации беше ти?

# 757
Eyes , съжалявам за лошите новини днес , но стискам палци да се окаже синдрома на изчезналия близнак и всичко да бъде наред до финал с другото бебе 🤞
Имаме прекрасно приятелче , което се роди от такава бременност . При тях второто сакче се визуализираше дори доста време .

Вики , прилича ми на + , успех утре сутрин .

Танчитка , и на вас много палчета .

Реджина , след невролога , евентуално ревматолог . Съпругът ми мина по подобен път преди години . Желая ти успех !

Маце , много стиснати палци , нищо не е предрешено . С последната ми Б , успешната , поне 4 пъти бях болна , като единия път беше Ковид . Успех !

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 22:25 от *Мери*

# 758
Вики, при мен зацапването почна час преди да видя първите бледи чертички, та си е абсолютно вероятно. Успех Heart

# 759
Мацето, бързо оздравяване ти пожелавам, вярвам че всичко ще бъде наред с бебето. Heart

2402, съжалявам, че така се развиха нещата, от сърце ти пожелавам, възможно най-благоприятното развитие на нещата от тук нататък. Heart

Реджина, дано минат всички тези мъки вече и да се радваш на по-щастливи дни и повечко късмет! Heart

eyeswideopen, успех с ембриончето, нека се радвате на пухкав и здраво бебче на термин. Heart

Таничка, късмет утре, с пожелание за най- скорошно забременяване. Heart

Viki, момиче знаех си че след тая цветна снимка ще видиш двете чертички. Честито и до пухкав финал! Heart Много ми хареса как завършваме темата.

# 760
Момичета, стискайте палци, утре сутринта съм на трансфер.

Я кажете за този аспирин протект дето го пиете някои, дразни ли стомаха? Аз от години не пия такова, заради рефлукс и язви. Ако сега го изпишат се чудя какво да го правя. Но имам час за доц. Конова чак за средата на май, та да видим какво ще изпише за тромбофилията.

Доцент Конова ми го изписа От 15 до 21 ден на цикъла , аз нямам проблем , все едно нищо не пия Simple Smile успех , дано всичко да мине както трябва

# 761
  • София
Момичета,връщам се от лекар ,извинявам се на тези,които ще ме четат и в двете теми.
Та имах 8 ММ лигавица,което не беше добре и с катетър ме чистиха,абе нещо като вакуум аборт ми направиха и лигавицата стана 2.8 ММ.Разминах се засега на косъм от кюретаж,но не беше добре ситуацията.
Изписаха ми антибиотик и на края на следващия цикъл пак ме вика.

# 762
  • Бургас
При язва не се пие, противопоказен е. С какви мутации беше ти?
Да, от както съм с язви и рефлукс не пия аспирин, както и ибупрофен и разни други такива противопоказни. Но не съм видяла дали не е с някакво друго съдържание или подобрено, че да е подходящо и в моя случай.
Гледам масово го изписват при трансфер и след трансфер, затова се чудех. Иначе мутациите ми се водят нискорискови фактор 7, pai, mthfr, mtrr, mtr. С предната бременност преди 10г никой не гледаше тромбофилия, тогава не беше популярна, нито са ми следили коагулация. Цяла бременност бях с прееклампсия и намален кръвоток към матката. Искаха да вадят по спешност детето в 7ми месец заради кръвотока. Но това се установи като дойдох на фетална в Сф, в Бургас никой не ми обръщаше внимание и всичко за тях беше ок. А аз бях с такова вдигнато кръвно и отоци, че не е истина. Затова сега предварително съм записала час да се консултирам.

# 763
@m-angel за съжаление в момента съм на легло, не е възможно да пътувам,вчера правих ямр  на ставитеи очаквам резултатите
Това ямр го коментирахс невролога при който последнобях в Пловдив и беше сиг на сто процента, че е неврологично и ще се оправя скед лекарствата, обаче аз само че не се поялиях от тях ами и се влиших дотогава, че да не мога да свърша нищо сама
Дори нямам план какво следва оттук нататък и ако не се окаже неврологипно не знам какъв лекар да търся и на когото да имам доверие
Запазила съм контактите и със сигурност ще направя консултация, въороса е че докато се наканя и какво ме сполетя нямам идея 😟
От вчера чакам да пишеш. Колко време отнема разчитането на ЯМР? Нещо не казаха ли? Дали не е добре да те приемат някъде за няколко дни да направят всякакви изследвания и консултации, да се събере мултидисциплинарен екип? От лекар на лекар, от диагноза на диагноза, от изследване на изследване, а подобрение няма. На твое място бих се хоспитализирала някъде, за да се разбере какво става и да се лекува както трябва, без повече проби, грешки, предположения и т.н. Напр. Иван Рилски в София, ВМА, Токуда… големи болници, добри специалисти.
Стискам палци!

# 764
От вчера чакам да пишеш. Колко време отнема разчитането на ЯМР? Нещо не казаха ли? Дали не е добре да те приемат някъде за няколко дни да направят всякакви изследвания и консултации, да се събере мултидисциплинарен екип? От лекар на лекар, от диагноза на диагноза, от изследване на изследване, а подобрение няма. На твое място бих се хоспитализирала някъде, за да се разбере какво става и да се лекува както трябва, без повече проби, грешки, предположения и т.н. Напр. Иван Рилски в София, ВМА, Токуда… големи болници, добри специалисти.
Стискам палци!

От Иван Рилски точно ме пратиха вкъщи, че нямам дискова херния,едни хапченца и точка. И да,след шепата хапчета усетих подобрение но после нещата се върна с пълна сила, с изявена повече болка в крака и таз
ТаИ вечер в последния момент звъннаха за ямр, моя м се прибва към 9 вкъщи.  И о чудо, киста на ляв яйчник 42мм ,кистата на ставата е пълна с вода,тоест безопасна 
Лекаря там е казал на мъжа ми,че болката в крака съвсем не е от стави,по скоро за физиотерапия, но тая киста всява доста смут
Аз съм в шах и мат,щото казал че е стара, колко да е стара като декември бях на гинеколог в прослувута вита където отидох да се види защо се бави бебо.
Пускахме хормони, признавам хормоните бяха не баш идеални но не беше нещо фрапантно според гинвколожката, а то какво излезна накрая
Аз съм просто в Шок,и съм бясна защото сякаш тогава усещаах че нещо не е както трябва ама си викам че си внушавам и месеци наред се доверявам на тая гинеколожка..  бясна съм
Обаче пък кистата е от ляво ,а тя точно тогава каза че овулацията е в ляво била и че левия ми бил по работещ от десния
Болката в крака е в десния
Не мога да го навържа, не мога

Общи условия

Активация на акаунт