Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 407
  • 843
  •   1
Отговори
# 465
  • София
затова хората са казали - ние предполагаме, той разполага... и аз исках да родя на 25-26, ама ми трябваше време на убедя ММ, после той искаше да не се мотаме аз се дърпах, после почнаха проблемите и така стигнахме до тук Simple Smile

# 466
Хора възможно ли е ден след овулация да имам леко  светло розово кървене. Вчера беше със сигурност.  Снощи акъл голям да се филмирам че може да не задържам плода почнах Аспирин протект ..Може ли от него да е? Повече няма да го пия..

# 467
  • София
Pavlina_StaraZagora - Да, от нея е. Не се притеснявай, нищо тревожно.

# 468
Хора възможно ли е ден след овулация да имам леко  светло розово кървене. Вчера беше със сигурност.  Снощи акъл голям да се филмирам че може да не задържам плода почнах Аспирин протект ..Може ли от него да е? Повече няма да го пия..

Аз оставам с впечатлението, че вие на своя глава пиете това и онова. Според мен се консултирайте с доктор.

# 469
Възможно е да е от овулацията. На този етап няма плод все още, за да пиеш лекарства на своя глава. Ако се притесняваш, говори с лекар.

# 470
pavlina, вероятно е от овулацията, но наистина не си самоназначавай лекарства. Дори нещо на пръв път поглед безобидно като аспирина примерно може да има създаде стомашни проблеми ако се приема продължително време. Отделно, ако една жена приема аспирин в ранна бременност и прокърви, обикновено й спират аспирина поне за някакво време (тук може и да греша, но това съм срещала като информация във форума).
Както казах аз имам назначен Натаспин след трансфер, но не е за да се задържи ембриона, а защото допълнителния прием на естроген и прогестерон при инвитрото увеличава риска от тромбози и лекаря ми е преценил, че е нужно да има някаква превенция. Момичетата, които има тромбофилия си имат назначена от ЛЕКАР терапия от плюс тест, пак заради риска от тромби, не за да не отхвърлят ембриона.
Не експериментирай със здравето си.

# 471
Кървя си слабо. Тревожа се много.

# 472
Защо не отидете при някой АГ и да кажете, че правите опити той да ви следи. Това четене на ляво и дясно и пиене на каквото ви падне няма да помогне. Ако е минала година от опитите ви посетете репродуктивен

# 473
Сряда бях на гинеколог и каза че до ден ще е овуслцията. Реално я усетих четвъртък и петък.  Аз не бях пила нищо,само този пуст аспирин снощи и Дивия Ямс и Вечерната иглика.

# 474
Павлина, аспиринът не е шега наистина. Често води до прокървяване и го спират. Д-р Тончев каза в едно видео,че хора,които са с нискорискови мутации на тромбофилия е достатъчно да си карата на клексан/фраксипарин и не винаги по дефолт се изписва аспирин, а някои лекари много го обичат. Не се шашкай. Консултирай се с лекар.

Ох и моите "планове" бяха до 27 да родя 2 деца. Ама животът има своите виждания за нещата. Тогава бях с човек,който се оказа неподходящият за мен. И сега се чудя дали е било пазене от Вселената...Сегашната  половинка по  принцип се мота и се бави с всичко и ние понеже се шегуваме,че се търсим от предишни животи, му казвам,че много се забави да ме срещне този път и да не се повтаря в следващия живот! 🤣
За успокоение накупих някакви кадифени зайчета от Пепко и миришещи на лавандула торби за боклук от Лидъл 🤣

# 475
  • София
Едно е зацапване, друго кървене. Когато така около овулация прокървих се оказа, че съм имала задържан фоликул, който според следящия ме Репродуктивен специалист (подчертавам) се е опитвал да се спука. Може да не е такъв случая изобщо при вас.
Но момичетата са прави. Не приемайте каквото и да е на своя глава. Може да е опасно. Това, че се чете кой какво приема, не значи, че е приложимо във вашия случай. Намерете добър специалист и се следете само при него, ако наистина правите опити. Така ще знаете кога наистина ще настъпи овулация. Или ако има проблем да се предприемат мерки и без тревога!

# 476
Момичета, моето кървене макар и с положителен тест и чхг се оказа БХ, дори днес го изхвърлих и се изчистих явно освен че имам съсиреци с кървенето имах и друго, миналите през това предполагам знаят ... Аз също не предполагах че може дс ми се случи бешо подобно след една успешна нормална бременност с нормално раждане, но уви... така се случи. Все пак вярвам, че е било за добро и е имало да става. Сега не знам след биохимична как е цикъла, нормален ли беше при вас и имаше ли промяна, ще имам ли ову този месец или може и да пропусне, понеже изчетох хиляди неща ..
Надявам се скоро да се сбъде ба всяка това което най-искрено и силно желае ❤

# 477
  • София
Момичета, моето кървене макар и с положителен тест и чхг се оказа БХ, дори днес го изхвърлих и се изчистих явно освен че имам съсиреци с кървенето имах и друго, миналите през това предполагам знаят ...
Ами случва се,не го взимай навътре,колко дни закъснение имаше ?
Това го брой сега за цикъл и чакай следващия в стандартното за цикъл време.

# 478
Одеве си прокървих като в цикъл за кратко ,ужасно се тревожа и мисля да ида в спешното .😭😭😭🍯

# 479
Ами закъсня ми около 5дни да от днес е и си е като цикъл така го смятам, ще засичам овулация след 13дни

Общи условия

Активация на акаунт