Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 399
  • 843
  •   1
Отговори
# 495
  • София
аз може би нещо съм пропуснала.... защо умножаваш чхг по 1000?! 

при 3дневно закъснение и резултат 11 няма какво да се чудиш, а няма как да имаш 3дневно закъснение и резултат 11000...

# 496
Момичета,привет
Имам закъснение на цикъл повече от 15дни,със сигурност не е бременност, може би отново закъснява заради стреса покрай последните неща с мойте болежки
Та въпроса ми е следния снощи видях късно след полунощ хубава слуз ,но не и обърнах внимание, че ми се спеше
Днес следобед направих тест за О и беше категорично положителен какъвто предния месец не видях. Отчетохме се веднага ,но дали е възможно това
Гинеколожката ми каза да не се тревожа че има закъснение на цикъла ,нормално било около стрес
Обаче тази О дали значи задържани фоликули ,даже не знам как да си го обесня в такъв късен етап
Мислех че е минала,и си чакам цикъла

# 497
Точно! Твърде много е 11000за три дни закъснение и започнала бх мисля ... ами защото е 11,1mu/ml, а не miu/ml, докторката при която ходих днес беше заместваща зс първи път бях при нея, та тя каза че се умножава. Както и да е аз искам да попитам ММ беше болен с вирус малко след като бебеправихме и после и аз с температура и взех нурофен стопколд та дори в следствие на това че съм боледувала възможно ли е да се е получило така ? Аз повече не искам да го мисля, вярвам че щом е станало е имало причина, но все пак  мии е за първи път и си имам някакви притеснения

# 498
  • София
yellowbubble    за теб няма отношение,имплантацията е повече от седмица след овулацията.И аз съм имала БХ със почти същото ЧХГ и същото закъснение.Гадно е,да ... да видиш двете черти и после да ти дойде 😣
Няма причина,докторът изрично ми каза да не се ровя.
Хайде ,да видим дали пък другия месец няма да е вашият.
Reginasr  ,според мен е задържан фоликул,но нищо не се знае ,хубаво че сте пробвали,ще си проличи накрая 😁

И за Аспирина само да ви кажа,че при хора,които нямат предпоставки,може да доведе до неимплантиране и аборт,ако си го взимате на своя глава.Най-лошото е че вече и Фраксипарин се самоназначава (с аптекаря си го говорих това ,миналия ден в аптеката ),та му носих от 100 кладенеца вода (нямам рецепта) и добре че ме познава .
На другото ходене намерих един амбулаторен,където беше написано,че при + тест трябва да почвам да се боцкам и му го показах,та той почна да ми разказва как имало доста самоназначаващи си го в отчаянието си.

# 499
Нормално е да търсиш отговор защо се е случило, но няма как да се даде категоричен такъв. Щом си чела значи знаеш какви са възможните причини.
И аз бях болна средата на март и на мен ми мина през ума, че това може да е причината, но честно да си кажа си мисля, че има по-голяма вероятност да е хормонален проблем от мен или аномалия при ембриона. Ние сме с мъжки фактор, а и аз си имам разни "болежки".
Както и да е, мина и замина. Гледаме напред. Не съм вярвала, че някога ще го кажа, но да бъда честна моля се много за момичетата, които нямат деца. Моля се възможно по-скоро да забременеят и да износят успешно децата си до около термин.
Безкрайно много искам и второ дете, както и други от вас, но никога няма да забравя какви мисли са ми минавали през главата, когато нямах детенце и колко трудно ми беше да вярвам, че някой ден ще ми се случи чудото.
И как няма да е трудно, като положителен тест за бременност видях за първи път, когато бях на 38 години. Слава Богу, беше до финал.
Иначе, както пише в една детска приказка:
"Обичта ми не е пита та да късаме парчета..."
"Гледай пътя през Балкана, щом по него се минава, по-широк и хубав става. Тъй и обичта на мама само става по-голяма, щом като обича двама."

# 500
Нормално е да търсиш отговор защо се е случило, но няма как да се даде категоричен такъв. Щом си чела значи знаеш какви са възможните причини.
И аз бях болна средата на март и на мен ми мина през ума, че това може да е причината, но честно да си кажа си мисля, че има по-голяма вероятност да е хормонален проблем от мен или аномалия при ембриона. Ние сме с мъжки фактор, а и аз си имам разни "болежки".
Както и да е, мина и замина. Гледаме напред. Не съм вярвала, че някога ще го кажа, но да бъда честна моля се много за момичетата, които нямат деца. Моля се възможно по-скоро да забременеят и да износят успешно децата си до около термин.
Безкрайно много искам и второ дете, както и други от вас, но никога няма да забравя какви мисли са ми минавали през главата, когато нямах детенце и колко трудно ми беше да вярвам, че някой ден ще ми се случи чудото.
И как няма да е трудно, като положителен тест за бременност видях за първи път, когато бях на 38 години. Слава Богу, беше до финал.
Иначе, както пише в една детска приказка:
"Обичта ми не е пита та да късаме парчета..."
"Гледай пътя през Балкана, щом по него се минава, по-широк и хубав става. Тъй и обичта на мама само става по-голяма, щом като обича двама."

Ако трябва да бъда честна моля се за едно, а ако господ е решил повече дай боже. Много е трудно, когато си млад и си мислиш, че ще стане от раз, но изведнъж осъзнаваш, че реалността е друга..незнам защо винаги съм си мислила че като си по млад едва ли не става по лесно. Сега осъзнавам, че бъркам. Имам приятелки на по 32-35 забременяха от раз, а ние уж по млади и не става. Не е толкова определяща възрастта в тези времена, които живеем

# 501
Добро утро ако може да се нарече добро
. Лекаря ми каза че щом кървенето е след минала овулация значи най -вероятно е хормонален дисбаланс ,но да ида Вторник да ме види с Колсколоп.все пак. Каза ми да слагам 2 по 2 Утрогестан и да видя дали ще има ефект.

# 502
Здравейте. Някоя от вас минавала ли е програмата на Деси Костова прилагам линк. Мислите, че може да помогне? Какво ви е мнението? Благодаря
https://desikostova.com/courses/dvechertichki/

# 503
Аз също от доста време се замислям за тая програма, но се въздържам на този етап. Нищо не пречи да се опита и с нея въпреки, че не знам защо не ми е надежна. Това някой да ти даде гаранция, че ще забременееш за няколко месеца  ми е нереално

# 504
Каква е тая смокинова вода? (От линка) Някой чувал ли е, знае ли как се приготвя? Листата, плодовете ли се ползват?
bubble и yellowbubble съжалявам за развоя при вас 🙁 кураж и късмет ви желая 🍀

# 505
Интересна изглежда тази програма, но лично аз не я намирам подходяща за мен. Прави впечатление, че фокусът е върху жената и се събират жени на тези срещи. Но създаването на дете за мен си е между мъжа и жената и ако проблемът е в мъжа как тази програма ще помогне. Малко оставя едно усещане, че само в жената и нейния ум и нагласа може да е проблемът. Отделно и това събиране само на жени в групи, малко като при психолог също ми е странно, аз не бих се чувствала комфортно да обсъждам това с други жени лице в лице. Да, във форума си споделяме жени, но първо сме анонимни и второ всеки пише когато и каквото прецени. А и повечето неща които виждам от съдържанието аз и сега си спазвам, те са свободнодостъпни, но пък тази жена се е постарала да ги събере на едно място, та ако на някой не му се чете и рови, може би тази програма ще е по-удобна. Отделно жената явно отделя внимание и на психологическия аспект, но пък аз по-скоро си го представям да ходя сама или с ММ на психолог, а не на такива срещи наподобяващи анонимните алкохолици.

AlisonParker, не съм сигурна какво е и за какво е, но предполагам, че смокиновата вода е чай от сварени смокинови листа. Поне аз така си мисля, но може и да е от сварени сушени смокини.

# 506
Аз тъкмо се връщам от лекаря си. ЧХГ от днес - 41 IU/L... Последно беше 31 в сряда. Не съм предполагала, че ще го кажа някога, но стискайте палци да почне да пада.
Спирам всички лекарства, този път по нареждане на лекаря и в сряда пускам пак ЧХГ.

yellowbubble, съжалявам!

# 507
  • София
2402, стискам палци за най-добро развитие... много е гадно така като почне да играе.

# 508
2402, стискам палци за най-добрия развой на ситуацията. Не се тревожи. Heart При мен стойностите бяха 1400 когато ей така една седмица растеше по малко и направо луда бях станала. Но накрая си падна бързо.

# 509
Аз днес чувствам,че се разболявам. Нямам температура 37,1 е, но ми е отпаднало и ме боли гърлото леко. Какво да пия, нямам търпение вече за теста и поне да знам какво се случва. 9ти ден ми е след овулация като евентуално,ако става по зле ще звъня на гинеколожката.

Общи условия

Активация на акаунт