Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 393
  • 843
  •   1
Отговори
# 510
Golden stone, когато имам съмнения за бременност единствено хомеопатични пия от сорта на инфлуцид и хомеожен и чай от лайка, той е противовъзпалителен, при болки в гърлото и е един от малкото разрешени при бременност. Отделно чая от липа е за смъкване на температурата, а този от шипки е богат на витамин Ц, но не знам те дали са ок за бременност. При други обстоятелства бих ти препоръчала и джинджифил, действа доста добре, но той повишава имунитета, а ако се съмняваш че си бременна по-добре не рискувай.

# 511
2402 Гуш. Всичко ще се оправи. Стискам палци.
Почнах от снощи Утрогестан 2 по 2 по препоръка на аг..течението почти спря само леко тъмно кафяво. Забравих в началото да споделя че имаме син на 3годинки и 2м. Роден секцио и от там ми се появи някаква празнина където е белега на секциото и събира явно менструална кръв.❤️ При последния преглед шийката ми с колсколоп беше идеална и без петна.

# 512
2402 Нека развитието на ситуацията да е възможно най-леко за теб! ❤

Goldenstone За температура можеш да пиеш парацетамол, а за грип - хомеопатия. Дано да е просто настинка🙏

# 513
Колко дни след спиране на Дуфастон да очаквам цикъл? Казаха ми от 2 до 4 аз го спрях на 30ти, а имам чувството че сега е овулацията заради ВС?

# 514
Лично при мен , след спирането на приема на Дуфастон ми идвало от 3-ти до 5-ти ден, там някъде. Но при всеки предполагам е различно.

# 515
  • София
Минзухарче, аз знам до 5 дни.

# 516
2402, съжалявам мила! Толкова стисках палци за добър резултат Heart

Момичета, влизам плахо да ви кажа, че днес имам втори положителен тест!
Вчера се появи изключително въображаема чертичка, на фона на други два отрицателни (от други марки)..но днес чертичката е много по-видима!

Имам зацапване вече втори ден, утре ще отида на кръвен, за да проследя ЧГХ и ще пусна и прогестерон, за да съм спокойна, че не е от това!

Благодаря ви, че ви има! Heart

# 517
  • София
Не съм предполагала, че ще го кажа някога, но стискайте палци да почне да пада.

Еххх,съжалявам за развоя 😣
Да,то в един момент почваме за безумни неща да се надяваме ...
  Valerita ,тихичко честито ,да е до фухкав финал и да ни ръсиш с прашец !

# 518
Чудесна новина, Valerita! Пожелавам ти успех, късмет и имаш много стиснати палци от мен за една лека и прекрасна бременност. Heart

# 519
  • Замък сред облаците
Тихичко честито, Валерита!

2402, ❤!

# 520
Честито, Вал! Успех! Bubble и 2402, съжалявам 🥺🥺

# 521
Valeritaaa, честито и до пухкав финал! Heart

# 522
Valerita, тихичко честито! Пожелавам ти утре високо ЧХГ! Nature Star2

# 523
Здравейте дами,
Чета ви редовно и съжалявам за всички, които минават през биохимична или друг вид, завършваща с аборт.
По препоръка на аг се пазим два месеца. Мислех си, че ще минат супер бавно. Ама остават още 15 дни, докато ми дойде и започваме секс маратон. Лошото е, че този месец хич не усещам овулация и другия месец ще е забавен 😄
Аз имам една друга чуденка. Относно планирането на почивките при евентуална бременност дай боже. Мен почивката не ме притеснява, а по-скоро работата вкъщи и в градината. Кое е позволено и кое не е. Знам че има доста време до тогава. Ама на село нещата стоят различно. Сега залагаме новата реколта и ако не мога да помогна, ще натоваря ММ. Ако някоя мама е минала през това може да даде съвет. Всички тези навеждания, клякания ми се струват непозволени при Б. Същевременно ми се иска да приемам екологично чисти, доколкото може, плодове и зеленчуци и зимнина.

# 524
  • София
tuti123, според мен никак няма да ти е до градинска работа при евентуална Б, то не е свързано с вдигане на тежки неща, ама непрекъснато наведена няма да ти е ок.

Аз вчера също се замислих за почивките - обикновенно май месец правим първа почивка, е да де ама сега ще трябва първо да изчакам да видя дали ще ни одобрят от фонда и дали Сенкова ще каже да стартираме инвитро през май, и чак след това ще мога да наглася 3-4 дена евентуално да се разнообразим някъде.
Тук е и моята чуденка - да приемем, че органзиирам 3-4 дена след трансфер - колко би било подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт