Нова година вече дойде, евробебчета ще донесе! (01.01.2007-07.01.2007)

• 9 132
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София
mu6morok, честит ти родженик, да е жив и здрав и мнооооооого да те слуша . Peace

# 106
  • София
Мушморок, честит рожденник, да е здрав и усмихнат и да се разбирате и обичате вечно!
Меган, силно ти благодаря за подкрепата  Hug
Благодаря на всички ви, не знам какво щях да правя без вас   bouquet
Явно не чакащите сме доста, желя на всички ви положителни тестчета!!!
Имам някакво неразположение, но мисля, че е от преяждане. И внушение, де. Болка вдясно и леко нагоре от пъпа /жлъчка?/, гадене /стомах?/, често ходене по м. нужда / бъбреци? внушение?/.
Кукла, все едно си описала моите вероятно въображаеми симптоми  Simple Smile

# 107
  • София
Ей, djofri4ka, явно не съм единствената, лошото е, обаче, че където и да обикалях по аптеките, все ми казваха, че имат само от тези тестове, и дори на някои места изобщо не бяха чували, че има единични тестове за ову. И аз бях принудена да си купя от тях, пред алтернативата да нямам никакви. Сега гледах едни в електронния магазин на БГ мама.  Не знам дали да продължавам с тези, или просто да не си губя времето и да купувам от тези в ел.магазин. newsm78 newsm78

Спокойно:) Аз съм ползвала и be sure и clear ovu. И аз си мислех в началото, че са дефектни, но като не ми беше дошла овулацията те как да покажат.  Crazy Като му дойде времето станаха положителни.Wink  Ти да не би да си започнала много рано или много късно и да си пропуснала ову-то? На мен миналия месец към 7-8 теста ми трябваха, за да уцеля, но започнах много рано.

# 108
  • София
Ивон, нищо чудно и така да е станало, затова този месец започнах както си пишеше на упътването и мисля да се тествам всеки ден до края на другата седмица (дай боже и по-рано да засека ову-то). Дано все пак да разпозная положителния резултат, ако има такъв, просто реших, че ще гледам двете чертички да са еднакви по цвят, независимо дали са бледи или наситени.  Crazy Пък дано да стане.  Praynig  (Изчислила съм, че 10 теста би трябвало да стигнат...) Confused Rolling Eyes

# 109
  • E-CLM & CH-VD
mu6morok, много много щастие ви желая, да ти е жив и здрав рожденника  bouquet, много да те радва, и най-вече да те слуша  Twisted Evil

# 110
  • София
Ивон, нищо чудно и така да е станало, затова този месец започнах както си пишеше на упътването и мисля да се тествам всеки ден до края на другата седмица (дай боже и по-рано да засека ову-то). Дано все пак да разпозная положителния резултат, ако има такъв, просто реших, че ще гледам двете чертички да са еднакви по цвят, независимо дали са бледи или наситени.  Crazy Пък дано да стане.  Praynig  (Изчислила съм, че 10 теста би трябвало да стигнат...) Confused Rolling Eyes

Стискам палци да е скоро.  Praynig А защо не мериш и БТ ? Сигурна съм, че ще разпознаеш положителния резултат.Simple Smile))

И на мен ми се иска по-рано да ми дойде овулацията и пак на 6-7 ден започнах да тествам, ама....то с тестове  не става така.  hahaha Simple Smile Ще трябва да се въздържа по някакъв начин...това пусто мое нетърпение.Simple Smile Знам, че ще е към 13-14-15 ден чак ама....

# 111
Здравейте момичета,
Как е настроението днес?
Някой гони ли го махмурлука, или нещо не си влиза в дрешките? Grinning Mr. Green
Ми то така е, то ядене, пиене.......кеф..... хайде сега на работа Laughing Laughing
berina ,здраве, любов и най-хубавото   ylinfantти желая като подарък тази година.  Hug
mu6morokche, а ти е жив здрав рожденника и много да те слуша Joy Joy Hug

Аз съм на диета, че на нищо не приличам, днес само на портокали.....до вечеря де Wink Wink
Хайде от мен нещо витаминозно

# 112
  • София
момичета,имам въпрос към тези от вас които се тестват редовно с тези тестове.Има ли случай в който теста е положителен,тоест е настъпила овулация,правили сте секс в същия дени накрая на месец теста за бременност е отрицателен?

(извинете ме за невежеството)

# 113
  • София
Ох, БТ не меря, защото ставам през нощта и то обикновено около 4-5 часа. Не ми си събират достатъчно часове в покой, за да мога да разчитам на резултата от меренето.

Но иначе мога да те уверя, че нетърпението май е болест на всички тук  Joy Joy Joy и май няма отърване...  Mr. Green
И аз стискам палци да засечем ову-то и после дай боже да се похвалим с  EFP

# 114
  • Пловдив
slan4ogled Чувала съм че даже да нацелите овуто с тетове за ову-процента че ще забременеш е около 30%(не съм много сигурна за процента но там някъде беше)При мен стана на 2-я месец от тестването Peace

# 115
  • София
Мили мои приятелки, невероятно съм щастлива днес ходих на лекар и видях малката точица която расте в мен!!! Толкова много се радвам не зная на кой свят съм! Веднага се обадих и на таткото той полудя от радост довечера ще празнуваме! ЖЕЛАЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ И ДУША НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ТУК ДА ИЗПИТАТ ТОВА КОЕТО ИЗПИТАХ АЗ ДНЕС! ПОМНЕТЕ ЧЕ ЧУДЕСАТА СТАВАТ САМО ТОГАВА КОГАТО СИЛНО ВЯРВАШ В ТЯХ!!!!! Hug Hug Hug newsm51

# 116
  • София
slan4ogled - напълно е възможно. Аз имах 2 положителни теста за овулация и доста се потрудихме...но този месец пак съм тук. Simple Smile Наистина и аз четох , че вероятността е към 30 % ....

sladka_mama - аз си заплювам отчетните за октомври....  Twisted Evil  Дано направо там се пренесем....

mirig - честита точица.Simple Smile))) Едно здраво бебче ти пожелавам и много , много щастие.   bouquet

# 117
  • София
Берина ЧРД  smile3525 и дано получиш най-желания подарък, та дори и с малко закъснение  smile3521
Шушонче честит ти рожденник и дано скоро го зарадваш с  EFP. Много  txtloves и много  newsm32 newsm32 newsm32
mirig честита точица.
За тестовете за ОВУ, аз също ползвах clear ovu test и много добре ми показаха деня на овулацията. Имах си два поредни положителни теста, точно когато трябваше. И сега тихичко да се похваля, че си свършиха работата. От една седмица си имам  EFP, но чаках да имам поне един ден закъснение за да ви се похваля. (Между другото теста за бременност от комплекта беше с най-хубавата чертичка). Дано този път всичко да е наред  newsm17. На 18-ти съм на преглед и ако всичко е както трябва ще ви се похваля по-истински. Дано всички видите скоро тези толкова желани две чертички newsm10.

# 118
Здравейте и то мен  bouquet
St.Anger Честито  bouquet Hug Лека бременност  bouquet
При мен става нещо странно.......имах закъснение от 5-6 дни след което ми дойде с много болки, но май не беше нормално течение....не мога да праценя, хем кафеникаво хем имаше и съсиреци #Crazy Свърши, беше 4 дена. От вчера ме боли коремчето така както ме боли когато съм в цикъл #Crazy newsm78 и ми се гади Sick Незнам какво става, в пълно неведение съм newsm78 На лекар мога да отида чак на 8-ми Crazy

# 119
  • София
Първо направи тест за бременност (за всеки случай). След това си запиши час за лекар. На мен цикъла ми беше също много слаб предния месец, и ходих на лекар, но не установиха нищо смущаващо (даже лекарката видя и фоликула преди да се спука). Така че не се притеснявай, на 8-ми не е късно да се прегледаш. Успех и стискам палци всичко да е наред  newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт