Нова година вече дойде, евробебчета ще донесе! (01.01.2007-07.01.2007)

• 9 132
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Тумбалина-Честит рожден ден!Пожелавам ти подаръкът да е  EFP.cherry spa и Кукличка-Честита ви бледа втора чертичка.Нека скоро да станат като контролните.Диме,мила-нали знаеш,че докато няма лелка има надежда.Не се отчайвай.Къде се губят Голди и Миа?

# 166
  • София
Кукла, тихичко честито, дано черичката още утре да стане плътна, тъмна.
Диме, не се отчайвай, може пък да стане  Praynig
Още веднъж благодаря на всички.
Аз тъкмо мислех да си направя тест, но може би трябва да изчакам до утре сутринта за всеки случай, щом сутрешната урина е най-сигурна.
 lovekiss

# 167
Здравейте, момичета!  bouquet
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички! Желая ви на първо място здраве, а веднага след това - много положителни тестчета! Heart Eyes  bouquet
Рошко, миличка, справяш се отлично bowuu! Чакам те обаче да се "самонапишеш" в списъка:peace:!  bouquet За мен - добре съм, благодаря, само дето много ми се гади, но ще го преживея някак Mr. Green Laughing....
На всички нови бремелинки - голямо ЧЕСТИТО и много, много лека бременност!  bouquet
На всички нечакащи - много стиснати палци! Peace Peace Peace
И още веднъж - нека да е щастлива и бебеносна новата 2007 година! Laughing

# 168
thumbalina ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,МИЛА!  bouquet ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА,ЗАЩОТОТО ГО ЗАСЛУЖАВАШ! ПОДЪРЪКА ДАНО ДА Е УТРЕ СУТРИНТА  bouquet
На всички нечакащи стискам палци!
Да ви попитам вчера и оня ден ме боляха много гърдите (на 8-9 трябва да ми дойде),а днес не ме болят и никакви ПМС нямам..нещо логично има ли?

# 169
а така Mia_28  да усещаме че си с нас
а за самозаписването дай боже да е скоро ама така като ледам поне до пролетта ще сам пас с тия лечения #Crazy ама после Mr. Green
 Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 170
Момичета видях тази картинка и просто неможех да не я споделя с вас:
http://mundopachi.blogs.sapo.pt/arquivo/criancas%20e%20bebes%20(34).jpg

# 171
Dime много е сладко бебчето Hug днес много ме разчувствате момичета това не е на хубаво Naughty  Mr. Green

# 172
Vess_ , само това исках да чуя Grinning Изпращам за всички с бързата поща

# 173
  • София
До моето евентуално тестване има още 24 дни  Sad Как звучи само... Днес, обаче, продължавам с тестовете за овулация, дано поне тук засега да има положителен резултат. Tired Мъжът ми нещо ходи на зъболекар тези дни и не е настроен за кексене, обърнал го е на самосъжаление, кара ме да му готвя разни пюрета и др., а става въпрос само за един зъб (при това умъртвен). Просто мъжете са големи кекльовци.  Mr. Green
А аз нямам търпение (нищо необичайно...) да идва ову-то, а после лелката да отиде на почивка някъде за около една година.  Joy  Praynig 
Трябва да вземат да измислят ваксина срещу нетърпение...

# 174
  • E-CLM & CH-VD
....Трябва да вземат да измислят ваксина срещу нетърпение...

Aми то има, и действа в повечето случаи Peace... казва се "шопинг терапия" hahaha, влияе добре на настроението Mr. Green, помага да се забрави за известно време чакането Party, но влияе зле на финансите  Twisted Evil Money

# 175
Тумбалина , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!

Току що преведох в твоята банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвай ги с любов и оптимистично настроение!!!   Heart Eyes   bouquet  bouquet  bouquet

# 176
Мили момичета,
изках да попитам някой пил ли е Мастодинон по време на бебеправене?

# 177
  • София
....Трябва да вземат да измислят ваксина срещу нетърпение...

Aми то има, и действа в повечето случаи Peace... казва се "шопинг терапия" hahaha, влияе добре на настроението Mr. Green, помага да се забрави за известно време чакането Party, но влияе зле на финансите  Twisted Evil Money

Peace

# 178
  • София
Megan, и мойте ПМС идваха и си отиваха, не знам защо  newsm78 Вчера ме мъчеха силно, днес нищо ми няма. Дано да е добър знак  Praynig
За шопинг терапията съм съгласна, но като си на работа и не можеш да мръднеш... Вие сте моята терапия  Peace

# 179
thumbalina  то при мене тоя месец не е станало просто не е възможно ,мъжа ми дойде на 31.12 и ми е много старнно  Thinking
А твойте дано да са истински!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт