Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 763
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Ами аз нищо нямам предвид, защото има всякакви хора с всякакви предпочитания и няма как да знам кой какво визира, аи не е в това идеята. Идеята беше, че трябва да има изградено доверие за някакви нестандартни неща. Повечето жени са така, поне по мои наблюдения. Ама ти явно по-добре знаеш, отказвам се да споря.

# 226
Някой нещо каза за ИТ сферата, в същата такава е. Аз също си мисля, че е възможно да има някакъв проблем с импотентност, но то това няма кой да си го признае. Неговия развод е драматичен, не ми се иска да изпадам в подробности. Твърди, че много преди това не са били интимни с жена си, чак му се чудя, като нищо ще излезе горното, но няма как да знам. Аз от друга страна вече имам липса за такива ласки, обаче поне при мен е било по-скоро, та не съм отчаяна за партньор. С бившата му се събрали покрай взаимни сексуални мераци, взели, че създали семейство, а към ден днешен, счита това за грешка.

# 227
Консилиума вече заключи.
Прави прическа, нови дънки ВМЦПР горно и по главната.

# 228
Как се стигна до там да тълкуваме дали е потентен? Ако следя правилно темата, въпросния мъж не флиртува с авторката. Дори си позволява да си вдига цената, като я коментира зад гърба й. И не ме интересува как изглежда който и да е съфорумец, но дори да е вярно, че е непривлекателна, пак е ниска топка. Много удобно се забрави тази част от разказа, а е доста съществена. Мъж, който те харесва поне като приятел, няма да те унижава. Този не те харесва дори като другарче - типичния смотаняк, който си е намерил балама, с която да си вдига цената.

Спри да му се вреш, освен ако действително не искаш да го ползваш за секс. И дори тогава няма нужда от сърцераздирателни чатове…

# 229
Как се стигна до там да тълкуваме дали е потентен? Ако следя правилно темата, въпросния мъж не флиртува с авторката. Дори си позволява да си вдига цената, като я коментира зад гърба й. И не ме интересува как изглежда който и да е съфорумец, но дори да е вярно, че е непривлекателна, пак е ниска топка. Много удобно се забрави тази част от разказа, а е доста съществена. Мъж, който те харесва поне като приятел, няма да те унижава. Този не те харесва дори като другарче - типичния смотаняк, който си е намерил балама, с която да си вдига цената.

Спри да му се вреш, освен ако действително не искаш да го ползваш за секс. И дори тогава няма нужда от сърцераздирателни чатове…

чакай сега, как я унижава?
Като казал, че не го привлича ли?

# 230
  • Столичанин ама не в повече :D
Някой нещо каза за ИТ сферата, в същата такава е. Аз също си мисля, че е възможно да има някакъв проблем с импотентност, но то това няма кой да си го признае. Неговия развод е драматичен, не ми се иска да изпадам в подробности. Твърди, че много преди това не са били интимни с жена си, чак му се чудя, като нищо ще излезе горното, но няма как да знам. Аз от друга страна вече имам липса за такива ласки, обаче поне при мен е било по-скоро, та не съм отчаяна за партньор. С бившата му се събрали покрай взаимни сексуални мераци, взели, че създали семейство, а към ден днешен, счита това за грешка.
А дали пък не е възможно, че както има различни жени, така може би има и различни мъже и не всички са като разгонени кучета Thinking

# 231
Възможно е обаче този говори и глупости.
По правилните теми говори неправилни неща.

# 232
...С бившата му се събрали покрай взаимни сексуални мераци, взели, че създали семейство...
Не че нещо, но 90 процента от браковете, или поне първите бракове на нормалните хора са точно по тая схема.
До сега не съм чул някой да каже "Ходихме няколко пъти на кино... Ядохме пет пъти на ресторант... Пихме кафе 3-4 пъти... И взехме че се събрахме и създадохме семейство".  Нормалните хора се скъсват от секс преди да създадат семейство.

# 233
А той го казва със съжаление и сега е тръгнал да поправя грешката.
Търсим си друг кандидат!

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 08:03 от Тифи19

# 234
...С бившата му се събрали покрай взаимни сексуални мераци, взели, че създали семейство...
Не че нещо, но 90 процента от браковете, или поне първите бракове на нормалните хора са точно по тая схема.
До сега не съм чул някой да каже "Ходихме няколко пъти на кино... Ядохме пет пъти на ресторант... Пихме кафе 3-4 пъти... И взехме че се събрахме и създадохме семейство".  Нормалните хора се скъсват от секс преди да създадат семейство.

даа като го има тоя див мерак много по-лесно се решаваш да се обвържеш, не му мислиш много Grinning

# 235
Така е, но е различно да има мераци и чувства, друга е, когато са само мераци и такива отношения има.

# 236
Така е, но е различно да има мераци и чувства, друга е, когато са само мераци и такива отношения има.

то май от там идва проблема, хората бъркат мераците с любов и след време разбират грешката

# 237

то май от там идва проблема, хората бъркат мераците с любов и след време разбират грешката

Аз знам за случай, при който заживяха на 1вата седмица, секс по цял ден, нищо друго не съществува, май доста хора са така. Но всеки е различен, аз не си го представям да се отдам толкова светкавично, колкото и да го харесвам.

# 238
Мераците са любов.
Въпросът е да си отворяме очите.
Казваш, че няма да спиш с такива за които не би се оженил и готово.

# 239
  • SF
Който е луд по секса и цени секса, ще се обвърже заради секса, който цени парите, ще търси парите и ще намери начин да се приспособи към всякакви сексуални неспособности на партньора (може и двамата да не са отявлени полови атлети), който търси комуникация и романтика, ще се обвърже, ако ги открие в партньора си.
Например аз държа да пътувам и колкото мил, внимателен и способен мъж да срещна, ако има фобия или нежелание за пътуване (липса на средства, време, интерес), ще си останем само приятели. Не за друго, но не знам що за двойка ще изградим, ако аз  пътувам и харча пари, а той не е с мен и не се ползва от общия бюджет за удоволствия, защото няма такива. Аз ще искам да споделям, да разказвам, на него няма да му е интересно, щото кво пък толкова... и т.н. Но най-криво би ми било всички по двойки и заедно,  а аз отново сама.

За секса като причина за задомяването, има и възрастови предпоставки. На 20-годишните им е важно.
Ако на 50 и нагоре, вече ясно се вижда, че сексапилът на партньора не е на първо място. Не казвам, че хората са неспособни, но краят на тази способност приближава.

Общи условия

Активация на акаунт