Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 774
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ами да ви кажа честно, аз още малко мога да изчакам да реши, какво иска. Може и наивна да съм, не знам. Аз определено тези дни взех да имам други желания вече, макар и да не ми се искаше.

Моята външност не е перфектна, но не мисля, че съм чак като за нехаресване... Следващото му клише беше, че харесва, дори използва думата привлича, моето съзнание, ще да иде реч за характер, поведение предполагам. Даже как това му се било случвало за сефте, до сега бил гледал други качества.

Щом се занимава с теб,явно те харесва
Дай му малко време,пусни някой флирт
Ако не стане здраве да е
Това как го установи, защото аз не виждам причинно-следствена връзка.
Аз съм излизал с приятелки, съученички на кафе, които не само не харесвам като жени, ами дори и е в другата крайност, антипатични са. Разбира се, не съм ги канил на бира у нас ... А и май винаги сме били и с други общи приятели и навън по заведенията. Стриктно приятелски отношения и съвсем ясни, не-смесени сигнали. Но на тях винаги може да им изглежда нещо ... Човек като иска да си вярва, никой не може да ги спре. Не го разбирам това вкопчване в напълно илюзорни сценарии.
В днешно време е доста трудно за много хора да намерят компания и за едно кафе. Така че, изобщо не е за подценяване и такъв сценарий. Аз лично имам доста такива познати. Най-вече, но не само в ит сферата.

# 211
Привлича го твоето съзнание? Този е шантав и нищо няма да се получи. Ще има да го карате бавно и да тлее... много дълго време. Притеснителен 40-годишен мъж, който имал цялото време на света и не искал да бърза е голям червен флаг. Или не му става, или има откачени фетиши и те чака да лапнеш по него, за да не откачиш и избягаш като ги разбереш.
Допълвам се: съгласна съм с Танграта, че е възможно, макар и според мен малко вероятно, да не те харесва на външен вид и наистина да си търси дружка за кафе/бира.

# 212
  • София
Ами, може да звучи и грубичко, но го има и вариантът, той да иска отчаяно някоя за брак или връзка, но да не те харесва изобщо.
И няма никаква, ама никаква друга на хоризонта.
Като не си наблизо си мисли, "може пък да се прежаля". Кани те у тях, а после на живо му се реве и преглъща гузно.
Вместо бира да бяхте ударили по една двеста-грамка.

# 213
Тогава нямаше да й говори за тлеене и че го привлича ментално или каквито там простотии дрънка. Щеше просто да я покани на среща, полята с много алкохол, да правят секс и на другия ден да го мисли.

# 214
  • София
Верооятно е асексуален, или почти.
Има и такива. Става им 1 път в годината. Сигурно през юли.

А е вероятна и комбинация от горните 2.
Тогава, и 200грамка не помага.

# 215
И коя ще го чака до юли, да реши господинът, какво иска?
Тоя те мотае яко, за съжаление тия смесени сигнали,които ти дава, няма да ти донесат нищо хубаво.

# 216
Човека сигурно има проблем с потенцията.
Иска да е с жената, но се притеснява, че секса няма как да се получи.
Колкото и да е "не негов тип" една жена, все за един път щеше да се прежали досега. Поне за фюфюфю. Нещо обаче не функционира.
Просто си разсъждавам.

# 217
Може това или да му е малък или да е с къс фитил.
Не се сещам за стандартен фетиш, който да ти откаже която и да е, особено почти непозната.

# 218
Аз пък си мисля, че фетишите е добре да си ги запазите за някакъв по-късен етап, щото "почти непознатата" може и да избяга.

# 219
А може пък на този хем много да му се иска, хем пък тя да не го привлича. Или наистина да не му става.
Знае ли се причината за развода му?

# 220
Аз пък си мисля, че фетишите е добре да си ги запазите за някакъв по-късен етап, щото "почти непознатата" може и да избяга.

Точно обратното, експериментите се правят в началото докато сте непознати. После влизаш в шаблона, взема се мярка за костюм за сватба.

# 221

Зависи, ако е отчаяна и не е имала партньор дълго време, и ако той я доразпали предварително с алабализми, ще се раздаде, че и отгоре.

# 222
Ами ето, че хората сме различни. Затова е добре първо стандартни неща и после като се опознаят, тогава нетрадиционните.

# 223
Не е вярно.
Най-елементарен пример с АС, отначало ще се излъже за да впечатли мъжа, а и за да се изкефи.
При продължителна връзка ще си направи сметката, че ако го свикне така постоянно ще я боли вгз.
Ако под фетиши разбирате бдсм, от това не разбирам нищо, но съм чувал че трябвало доверие, тинтири-минтири. Намирам го за просто досадни занимания.
Има достатъчно сетивни фетиши, естетика, игри, разговори и т.н., които имат реална стойност като удоволствия и за двамата.

# 224
При смесени сигнали изпитана тактика от моя приятелка - изтипосваш в някоя социална мрежа, че двамата имате връзка. Следва незабавна реакция и изясняване на какво правим заедно.
А ако човека не ползва социални мрежи? Thinking

Абе поне бгмама тряа да ползва !
Ако не ползва - да му пусне линк жената.

Общи условия

Активация на акаунт