Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 777
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Той не очакваше, че ще приема да ида в тях. Отидох да гледаме филми, нямах повече намерение дори. То и с право, един стол седеше помежду ни хаха.

Искал човека нещата да стават бавно, той не бързал за никъде. Абе оставете, ще карам по течението, каквото стане, най-много да си загубя времето.

# 196
Запознах се миналата есен с един младеж в Тиндър и ме покани след две срещи у тях да играем на Плейстейшън
И точно това правихме само Grinning

Не съм сигурна дали имаше други намерения, но е много готин за разговори

# 197
Ми не знам, по мое време " ела да гледаме филм у нас" значеше нещо друго.. не ги разбирам тия модерни неща явно Rolling Eyes

# 198
Абе оставете, ще карам по течението, каквото стане, най-много да си загубя времето.

Времето е най-ценния ресурс и от една възраст нататък е доста безотговорно да го разпиляваш в безперспективни връзки. От всичко, което прочетох - ти си наивна, а този човек си играе на котка и мишка с теб. На всичкото отгоре е непочтен и недискретен. Дали е толкова неориентиран и чувствителен като момина сълза, или се прави на такъв, за да впечатлява жените - и в двата случая нещата, които говори са достойни за тинейджърски чиклит, а не са достойно поведение на зрял човек. Написах го веднъж, ще ти го напиша и пак - освен времето, ще загубиш и много емоции и самоуважение, защото от такива откачени отношения човек никога не излиза без поражения.

# 199
Ако мъж на 42 г, разведен, ме покани на филми у тях и гледаме само филми - ами с тях ще си остане. Не бих се занимавала с човек, който не показва интерес или праща смесени сигнали. Или пък ме харесва и действа мноооого бавно. А ако го искам само като приятел, с когото да си общувам чат-пат, няма да ходя у тях да гледаме филми.

# 200
  • Столичанин ама не в повече :D
Не искал да запали нещо, което да изгори бързо, предпочитал да тлее...

Опитва се да поддържа някакъв интерес, ако не излезе друго...Ами, не мерси. Разбира се, че няма да се бутам с някакви бельо, където не е желано. Ще си търся някой друг за приятни разговори...
Ами ако другия пък не ще никакви разговори, а само свалянето на бельото? Thinking
Запознах се миналата есен с един младеж в Тиндър и ме покани след две срещи у тях да играем на Плейстейшън
И точно това правихме само Grinning

Не съм сигурна дали имаше други намерения, но е много готин за разговори
Мен веднъж една ме кани у тях да ми сготви вечеря и само това правихме Thinking

# 201
При смесени сигнали изпитана тактика от моя приятелка - изтипосваш в някоя социална мрежа, че двамата имате връзка. Следва незабавна реакция и изясняване на какво правим заедно.

# 202
Или просто може да го попита директно - като голям човек.

# 203
Или просто може да го попита директно - като голям човек.

Виж че дрънка врели-некипели, проследи в мненията на авторката само неговите думи - само клишета без смисъл Simple Smile Ще я замотае пак с някакви мъдри притчи.

# 204
  • Столичанин ама не в повече :D
При смесени сигнали изпитана тактика от моя приятелка - изтипосваш в някоя социална мрежа, че двамата имате връзка. Следва незабавна реакция и изясняване на какво правим заедно.
А ако човека не ползва социални мрежи? Thinking

# 205
При толкова отделено време мъжът е длъжен да изпълни дълга при това старателно.
Ръст, тегло, телосложение, субективна оценка на муцуната от 1 до 8, ясно, че не е 9 или 10.

# 206
Защо си губиш времето с недомлъвки? Попитай го директно ,остави митовете, че мъжете се плашели от този въпрос, да им имам нежните души (без капка мъжемразство). Този въпрос ще ти спести дни, месеци дори, ако щеш и години. Какво искаш от мен/какво би искал/какво ми даваш насреща. Не да заприлича на пазарлък, но да има яснота, незнанието във връзката и тайнствеността винаги може да се запази. Успех

# 207
Ами да ви кажа честно, аз още малко мога да изчакам да реши, какво иска. Може и наивна да съм, не знам. Аз определено тези дни взех да имам други желания вече, макар и да не ми се искаше.

Моята външност не е перфектна, но не мисля, че съм чак като за нехаресване... Следващото му клише беше, че харесва, дори използва думата привлича, моето съзнание, ще да иде реч за характер, поведение предполагам. Даже как това му се било случвало за сефте, до сега бил гледал други качества.

# 208
Ако приемем всичко за чиста монета, а друг избор нямаме освен ако не искаме да се правим на врачки, то този не е в ред.

Този тип отношения си имат протокол, етикет и общоприет начин по който трябва да се развиват. За да има отклонения трябва да има причина. Причина тук няма.

Да се изгони незабавно щом не може да се отчете и ни губи толкова време.

# 209
Ами да ви кажа честно, аз още малко мога да изчакам да реши, какво иска. Може и наивна да съм, не знам. Аз определено тези дни взех да имам други желания вече, макар и да не ми се искаше.

Моята външност не е перфектна, но не мисля, че съм чак като за нехаресване... Следващото му клише беше, че харесва, дори използва думата привлича, моето съзнание, ще да иде реч за характер, поведение предполагам. Даже как това му се било случвало за сефте, до сега бил гледал други качества.

Щом се занимава с теб,явно те харесва
Дай му малко време,пусни някой флирт
Ако не стане здраве да е

Общи условия

Активация на акаунт