Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 810
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
Аз знам, че нищо няма да се случи, може би затова споделих до някъде тук, защото не ме радва факта, че една приятна компания е обречена. Само защото сме мъж и жена....пък нали такова приятелство няма. Няма физическо привличане и това е. Каквото и смесени сигнали да има, то те до никъде няма да стигнат. Излишно се вълнувам, вълнувам се, да. Ама не трябва. Обречени истории не ми трябват.

# 181
Аз Водолеите не ги разбирам, ето и авторката ми звучи неясно. Да не се окаже тя човека със смесените сигнали и насрещният не знае какво да прави. Кой знае и тя какви ги е наговорила, които са блокирали устрема му. Rolling Eyes

# 182
аз си мисля , че определено я харесва
Аз бих дала шанс на тази връзка

А иначе има мъже, които просто не знаят как да подходят
Обикновено аз почвам флиртовете, на мен ми харесват по-срамежливите Grinning

# 183
Честно казано, смятам, че поне първа резерва Е! Innocent

# 184
Даже, не и първа, просто само аз съм обърнала някакво що годе нормално внимание. Не ми трябва такова нещо.

# 185
Да така е, не ти трябва да си губиш времето с човек, който не е сигурен, че иска само и единствено теб.
Щом не действа, значи не те желае достатъчно.
За какво ти е такова приятелство? Да се чудиш е надяваш ли?

# 186
Авторката си го харесва много даже, ама за застраховка си казва, че не го иска. Колкото и теми да се пишат за такива мъже  отговора винаги е един и същ - ако те харесва си личи и не се чудиш.

Има мегдан да си мислиш, че си резерва и ако наистина не искаш нищо сериозно от него, не виждам какво те спира да си легнеш с него като ти дойде ред

# 187
Абе и аз съм объркан, наистина не виждам никва логика в държанието му. Единствения начин да разбереш е да го награбиш или да му кажеш кво искаш. Ако стане, стане, ако не-не.

# 188
Двама разнополови възрастни с биологичен пол отговарящ на видимия насаме пият бира. - Радой Ралин
Е сега ако ти беше купил бельо, да ти го беше и облякъл.
Що не му купиш ти?

# 189
Никакъв шанс да се унижава по този начин.
Тоз Овен, ако искаше нещо от нея, отдавна, отдавна да й е скочил. Не са хора, които са търпеливи и спокойни.

# 190
Не искал да запали нещо, което да изгори бързо, предпочитал да тлее...

Опитва се да поддържа някакъв интерес, ако не излезе друго...Ами, не мерси. Разбира се, че няма да се бутам с някакви бельо, където не е желано. Ще си търся някой друг за приятни разговори...

# 191
Абе и аз съм объркан, наистина не виждам никва логика в държанието му. Единствения начин да разбереш е да го награбиш или да му кажеш кво искаш. Ако стане, стане, ако не-не.
Защото информацията се дава на час по лъжичка, при това с кратки постове с предимно емоционална окраска. Grinning

Това за паленето и тлеенето чии думи са, в какъв контекст са казани, или са разсъждения на авторката?
Абе няма смисъл... да се мъчим да разберем.

# 192
Той ги написа тези думи, в контекста на това да се опитам да разбера, какви са му намеренията. Тя цялата история е "на час по лъжичка", та няма как да я представя по друг начин.

# 193
Никакъв шанс да се унижава по този начин.
Тоз Овен, ако искаше нещо от нея, отдавна, отдавна да й е скочил. Не са хора, които са търпеливи и спокойни.

Характера на хората се сменя на 30-33.
Отделно всеки интелигентен човек може да извърти всякакъв номер докато отвътре го напушва на смях или чувство на удовлетварение.
Може да има здрави нерви и воля и да иска да види нещо конкретно.

Обаче това:
Той ги написа тези думи, в контекста на това да се опитам да разбера, какви са му намеренията. Тя цялата история е "на час по лъжичка", та няма как да я представя по друг начин.
Наистина е тинтири-минтири.

Просно една мисъл, не е съвсем свързана с темата... Нали се сещате, че всеки въж на тази възраст е общувал само с жени, той не се учи от други мъже, а от Вас самите. Тоест, това е сборник по женско поведение и може да Ви вади извадки от различни страници на милото дневниче. Ако тестостерона не го прецака да се предаде разбира се.

# 194
Добре, де, защо мъжа ще те кани у тях ако не иска нещо повече? Ако мъж, с който си пиша и сме излизали 2-3 пъти и ме покани у тях на 4-тия път, ще съм на ясно за какво ме кани. И ще приема само ако и аз го искам. Пък ако го искам и отида, пък той само ми приказва... ем едва ли ще се видим повече. Много странна е тази история. И аз почвам да мисля, че може би ти самата даваш смесени сигнали и той не знае какво искаш и затова сте в тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт