Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 813
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
И сами ли бяхте? (Ако да, вярно не е добре работата... Anguished)

# 166
Вероятно е ипотентен, има някакви задръжки и го е страх.

# 167
Ами сами бяхме, да, също и не се целунахме, то няма разстояние по-малко от метър.

# 168
Това не е адекватно поведение за 40+ годишен мъж. А ако се окаже, че има желания за нея, ще съм още по-притеснена за авторката.

# 169
Ей сега ще има възмутени потребители, но аз ще си задам Въпроса. Relaxed
Каква зодия е този господин?

# 170
Залагам на Дева, Телец или Водолей.

# 171
Не, тоя не е нещо у ред. Лорелада, предполагам коя е, но ще си го запазя за себе си.
Залагам на Дева, Телец или Водолей.

Нито една от тези.

# 172
Еммм сори. Имали сте възможност, ама сте нямали желание. Никакви въпроси няма тука.

# 173
За мен стана безкрайно объркано. От няколко дни чета и все не ми става ясно къде е казуса. Авторката каза, че не иска въпросния господин за интимен партньор. Просто иска приятелска компания. И това получава. Иначе сигналите му действително звучат смесено, но това има значение само ако авторката иска връзка с него. А тя не иска.
Пий си винцето, хапвайте си навън и така. Дали те харесва или не няма значение, защото теб не те интересува. Да се оправя той с неговите желания, ако изобщо има такива.

# 174
Дано авторката се включи със зодията. По възможност и нейната - да кажем дали са съвместими 😃

# 175
Водолей съм аз, той овен..

# 176
Къв е тоя сбъркан овен? Та те от вратата те почват.
Значи, в случая ,зодията не играе.
Знам  много добре, как действат Огнените.
С поглед те събличат.

# 177
Никак не са съвместими, съжалявам 😃
А сега сериозно - нищо не искаш от него и нищо не се случва. Какъв е проблемът тогава?

# 178
Никак не са съвместими, съжалявам 😃
А сега сериозно - нищо не искаш от него и нищо не се случва. Какъв е проблемът тогава?
Е как реши, че не са съвместими. Ние сме така. Напротив  може да се получи и то сериозна връзка, но трябва и химия и страст отначало.

# 179
Самите характеристики на зодиите трудно предполагат една възможна дългосрочна връзка. Познавам и от двете зодии хора и не мога да си ги представя едни с други. Сещам се веднага точно за 2 такива връзки, които бързо приключиха.

Общи условия

Активация на акаунт