Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 824
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Е то харесването и не харесването не са някви константни величини не променяеми във времето, често се случва да претърпят промени в една или друга посока. Така че след последното уточнение, май човека си те харесва

# 151
Може и да е нужно време да се избистрят нещата, да се опознаят малко. За слабо познат не можеш да кажеш, че го искаш за партньор, защото още не го знаеш кой е, какъв е.
След като авторката не знае какво точно иска въпросният, защо не вземе да го пита директно?

# 152
Разбира се, че има значение как говори за нея пред трети лица. Откога не е червена лампа, ако пред теб хората са едни, а пред друг - други?

# 153
  • Столичанин ама не в повече :D
Едната вечер гледахме филм, на следващата излязохме на ресторант, за който пък ми го предложи с идеята, че до сега не сме приказвали един срещу друг, а все по разходки един до друг и това излизане било като приятели. Снощи ми писа в контекста на друг разговор, че като сме били на киното съм била очарователна, а вечерята излезе, че си била среща за него, нищо, че друго бил ми казал... Това вече са ми смесени сигнали, накрая хубавите разговори ще заминат на кино.
Никакви смесени сигнали не са това, човекът категорично си те харесва, но може и той самия да не го осъзнава или просто да е по-нерешителен, и да се притеснява именно, че ако заяви по-сериозен интерес хубавите разговори ще заминат на кино Simple Smile , то миналата година и аз с една жена така си контактувахме чисто приятелски (защото ми беше много  приятно да си говорим и пишем)  и в един момент незнайно как се озовахме в леглото Thinking

# 154
Разбира се, че има значение как говори за нея пред трети лица. Откога не е червена лампа, ако пред теб хората са едни, а пред друг - други?
За лични неща като интимните си помисли към някого не е длъжен да дава отчет на клюкарите. Какво да отговори на конкретно запитване: "Да, имам разни интересни сънища с нея и бих я..., но все пак да видим как ще потръгнат нещата!" или да каже като звездите на червения килим: "Ние сме само приятели!"

# 155
"Клюкарка", която дори не познава авторката... ок. По-скоро не иска да си затваря вратичките този господин.

# 156
Покани го у вас на бира и всичко ще ти се изясни.

# 157
Бях в тях на бира, нищо не ми се изясни. Може би ще трябва да се дистанцирам. Защото наистина изглежда, че иска да има вратички, една от която да съм аз, ако не намери друга врата.

# 158
Покани го у вас на бира и всичко ще ти се изясни.
Само да не гледат мач. Scream

# 159
На мен ми заприличва на пързалка цялата тема…

# 160
И защо те интересуват сигналите?
От прочетеното, на теб ти допада комуникацията ви, а връзка би усложнила ежедневието ти.
Какво искаш ти реално е по-важния въпрос, според мен де.

# 161
Не е пързалка, щях да пиша като "анонимен" ако беше така.

Рози, защото ако той казва едно, а мисли друго, не ми е много ок. Пък ако иска нещо повече, не знам дали съм готова да се доверя.

# 162
Ако постнеш снимка, пишещите тук мъже сигурно веднага ще ти кажат дали те има само за приятел или има химия.

Защото имат гадателски способности, нали. Stuck Out Tongue

# 163
Наистина ли имат такива способности? Joy

Не бих пуснала снимка тук...то ако имаше химия до сега да се е активирала реакция...

# 164
Бях в тях на бира, нищо не ми се изясни. Може би ще трябва да се дистанцирам. Защото наистина изглежда, че иска да има вратички, една от която да съм аз, ако не намери друга врата.

И като беше у тях, как мина цялата вечер?
Не може, поне да не сте се целунали и опипали.

Общи условия

Активация на акаунт