Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 830
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
  • Столичанин ама не в повече :D
А от тяхна?

# 136
Двама ми бяха споделили след време, че са имали интерес към мен, а и то се усещаше. За други не съм била съвсем сигурна. Но аз никого не съм залъгвала от самото начало и беше ясно как ги възприемам.

# 137
  • Столичанин ама не в повече :D
Демек не е имало безразличие. Sunglasses

# 138
Извинявайте, че напомням, но сме на по ~40 години, а спомените и опита са от преди 15 години.
Разведена жена за да си чукне среща трябва да остави децата на майка си. Съответно трябва да е идеално сигурна, че няма да остане гладна и без секс и всичко да приключи преди 23.30 Joy
По аналогия, така както гледате да не се излагате пред приятелките и си мълчите все едно пазите омерта, така и пред майка си се притеснявате още повече. Не е толкова просто. Трябва да се омотаят куп лъжи за едно...

Добре, живота е труден, обаче за същото това едно... ще чакаме някакъв ненормалник да се излъже, да дойде с пръстен, да се запознае с родителите, да обещае и да се закълне за да не ни е срам да отделяме от трудно отделящото се време ли?

Бъдете по-креативни, в работно време, обедната почивка и т.н. иначе става пълен гипс, времето минава и става още по-зле.

Само използвайте предпазни средства!

# 139
Едната вечер гледахме филм, на следващата излязохме на ресторант, за който пък ми го предложи с идеята, че до сега не сме приказвали един срещу друг, а все по разходки един до друг и това излизане било като приятели. Снощи ми писа в контекста на друг разговор, че като сме били на киното съм била очарователна, а вечерята излезе, че си била среща за него, нищо, че друго бил ми казал... Това вече са ми смесени сигнали, накрая хубавите разговори ще заминат на кино.

# 140
Що бе, в леглото също може да си ги водите хубавите разговори.

# 141
Като няма физическо привличане, какво разговори в леглото? Чак се чудя на себе си, като някакви тийнейджърски чудения, размисли и страсти хахаха.

# 142
И аз се чудя на вас… Големи чудения, приятели мъже ли си търсите? Или си имате, но този точно има някакви невероятни качества. Или си търсите интимен партньор? То ясно, че този човек ви дава смесени сигнали, ама вие защо му се връзвате е чудно…

# 143
Търся си нови запознанства най-вече, че нещо приятелите са ми малко. Почти нямам, с кого да комуникирам извън работата и децата. Не си търся интимен партньор по-скоро сериозен такъв, но не искам да си го призная. Той човека е готин и интересен, но не знае, какво иска на този етап.

# 144
А защо продължаваш да говориш и да се виждаш с него, след като черно на бяло си видяла написано от него, че не те харесва?

Тая история с приятелството... не знам кого залъгваш? Ти не си говориш с него, за да сте приятели.

# 145
Ами, хубави въпроси на които нямам отговор или не ми се иска да си отговоря и сама на тях.

# 146
Щом си търсиш приятелство/компания, значи на този етап те устройва. Има с кого да отидеш на вечеря или на кино. И няма терзания

# 147
Ами, хубави въпроси на които нямам отговор или не ми се иска да си отговоря и сама на тях.

Хубаво, но това си има цена. Понякога доста висока и болезнена.

# 148
Твърде вероятно е все пак да те харесва, а на другата жена да не е казал истината по някаква причина. Например защото е твърде любопитна (клюкарка). Изобщо гледай как се държи с теб, а не какво говори на трети лица.
Последните ти постове ми накланят везните към това да има интерес към теб.

# 149
След като авторката не знае какво точно иска въпросният, защо не вземе да го пита директно?

Общи условия

Активация на акаунт