Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 842
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много мъже са така. В чат - тигри, на живо - уплашено коте.
Докато съм срещала и обратното - в чата е сдържан, само нужното. На живо - уау.

# 121
Мне, тва ясно, ама ако беше на 20, аи 25 ако е по-задръстен, разбирам го. Обаче той е дърт, разведен, има опит с жените, не би трябвало да се гипсира толкова.

# 122
Хипотези:
1. Очите харесва, но други неща - не
2. Раздвоява се между две жени (или се разтроява между три)
3. Опитва се да й вдигне самочувствието с подбрани комплименти, защото й е приятел, а тя има ниско самочувствие

# 123
Другите мъже искали нещо конкретно и били отсвирени.
Тоз не искал, ма що не иска.

# 124
Аз с такъв хич не бих се занимавала - ни за приятелство, ни за нещо повече. Да се чудиш на мъж на 42 г. какво точно ти казва, какво има предвид, дали те харесва, дали те сваля - ай не, мерси. Все едно е някакъв задръстен пубер, който не знае какво иска. Да си заяви ясно и точно намеренията си или да се маха и да не ми губи времето.

# 125
  • Столичанин ама не в повече :D
Мне, тва ясно, ама ако беше на 20, аи 25 ако е по-задръстен, разбирам го. Обаче той е дърт, разведен, има опит с жените, не би трябвало да се гипсира толкова.
Това, че някой/я е бил/а в брак, не означава, че е толкова опитен/опитна.
Еми това са жените. Sunglasses

# 126
Човека няма интерес за нещо сериозно, просто е самотен и вероятно съчувства на авторката, че и тя е в неговото положение и му е лесно и приятно да си говори с нея. Но не харесва ли един мъж една жена физически е бегала работата.

# 127
Никъде не казах, че другите мъже са били отхвърлени, преди брака ми съм имала и други отношения с мъже все пак. Този...може и да е от взаимно попълване на свободното време, представа нямам. Аз повече и не искам май, да не разваляме хубавите с разговори с интимни отношения, защото то така ще стане. Не ми пречи и във френд зоната да съм, какво толкова лошо има в това? Идеята на въпроса ми тук беше по-скоро да не той да подава някакви сигнали, които аз не улавям, а да очаква да реагирам някак на тях, което не значи, че имам някакви чувства. За какви чувства говорите при такъв вид отношения - онлайн комуникация и 3-4 излизания.

# 128
Имам чувството, че ще задаваш този въпрос, докато не получиш отговора, който търсиш… отдавна се повтаря, един и същ е - не те харесва като жена, кефи го че ти му се кефиш, това е. Няма смесени сигнали. Особено на вашите години трябва да сте супер наясно какво представлява истински интерес.

И френдзоната не пречи (когато и двамата се намират комфортно в нея). А ти искаш ли да излезеш от нея? Последният ти коментар е доста противоречив.

# 129
  • SF

Е, то така е...
Магията на любовта му казват, защото по друг начин не можело да се обрисува.

# 130
И какво като сте се видяли няколко пъти?
Не сте посещавали мероприятие, не сте ходили на курорт. Оферта никой не вкарва.

Колкото и да е неудобно, но имаш ли дефекти във външния вид? Той явно е приемлив. Ако и ти си приемлива, действай.
Над 30 жените свалят мъжете. Който ти обяснява друго живее с грешни впечатления. Които чакат да ги свалят са инфантилни.
Жената трябва да има стремеж. Имаш ли го така ще стане, че ще ти се стори, че той те е свалил, хи-хи, ха-ха.
Представи си, че сигналите не са смесени, че е много готин и всичко, което прави еднозначно означава, че те иска и харесва.
Представи ли си?
Добре, сега направи така и да приключваме:

За характер и разбирания иде реч...

Секса пак е работа.
Дамата да си намери един евтин еротичен комплект, да му прати линка и да го пита "Подаряваш ли такива неща?".
Без да му дава адреса си, като го купи и я попита как да й го даде, тя да го пита къде да дойде да й го облече.
Айде, свършихме работа.
Само да не изпада в истерия ако не се случи за три дни.
Има плахи мъже, може да иска да го искат. Така ще го извади от зоната му на комфорт и ще му вдигне пулса.

Може запитване тест за интелигентност, при следваща покана да му отговори "защо да си губим времето?". Ако веднага не откачи- ниски социални способности, следваща реплика "къпя се и те чакам".

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 10:52 от Тифи19

# 131
Благодаря за коментарите, смятам, че и двамата искаме просто комуникация. Няма смесени сигнали, всичко е просто приятни разговори.

# 132
Тифи е прав донякъде. Когато човек иска нещо, защо да не (опита да) си го вземе? Grinning Ако не го иска пък, действително няма смисъл, но защо питаш за съвет? Би трябвало да не ти пука каквото и да му е на акъла, ако ти е безразличен.

# 133
  • Столичанин ама не в повече :D
Защото не и е безразличен, нито тя на него, мъжката и женската енергия са различни, но и се допълват и когато на мъж и жена им е приятно да комуникират и с времето и за по-лични неща значи има привличане, дори да не се признава (а понякога дори и да не се и осъзнава) и от двамата. Simple Smile

# 134
Комуникирала съм си много добре с момчета в миналото и с мъже, но без да има никакво привличане от моя страна. Грам не ги виждах като потенциални партньори.

Общи условия

Активация на акаунт