Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 843
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Мъж на 42 г. казал, че няма физическо привличане и общуването им е само в разговори, без той да предприеме нещо. Или няма никакъв интерес, или просто е смотан, защото да си разведен, ама притеснителен на тази възраст - това за мен е red flag.

# 91
Значи и аз като съм притеснителна и разведена имам червена лампа над главата. Той твърди, че трудно пристъпва към действия, повече бил по анализите и контакта с хора не му бил при сърце....

# 92
никога не ми се е случвало мъж да си говори така  често с мен по интернет и да излизаме без да има някакъв интерес към мен
Смисъл имам си много приятели, но чата ни обикновено е веднъж дваж в месеца

А той директно ли е казал, че няма привличане?
И ти всъщност привлечена ли си?

# 93
Той на кого и защо е казал, че няма физическо привличане?

# 94
За това, че го е казал, разбрах съвсем случайно от друга жена, с която си е писал, а с нея имаме обща позната. Бяхме се събрали една вечер, коментирахме подобни неща. Тя сподели чата си с него. Със сигурност написаното беше за мен. С тази не са писали повече.

Не знам дали съм привлечена, както казах, това няма как да стане ако не ми покажат подобен интерес.

# 95
Казал е на трети човек, че няма привличане към теб, а ти се чудиш дали не е, защото е притеснителен??

Не мислиш ли, че отговорът е пред очите ти, а ти просто не искаш да го видиш и разбереш?

# 96
Опитвал е явно с другата.

# 97
  • Столичанин ама не в повече :D
Темата така или иначе я изместихме, но предвид последните коментари, излиза, че не е възможно мъж и жена да са приятели.
Да, не е възможно. Relaxed

# 98
Аз ако кажа на жена, че е мой мъжки вариант, то ще означава нещо ужасно. Че аз и мустаци и брада имам. Ще ме застрелят без предупредителен даже.

За характер и разбирания иде реч...

Директна оферта да й свърши една работа и след това да продължи да си бъде странен.
Да представи снимков материал предварително.

Каква работа.... не е за секс дори. Няма такъв.

Секса пак е работа.
Дамата да си намери един евтин еротичен комплект, да му прати линка и да го пита "Подаряваш ли такива неща?".
Без да му дава адреса си, като го купи и я попита как да й го даде, тя да го пита къде да дойде да й го облече.
Айде, свършихме работа.
Само да не изпада в истерия ако не се случи за три дни.
Има плахи мъже, може да иска да го искат. Така ще го извади от зоната му на комфорт и ще му вдигне пулса.

Може запитване тест за интелигентност, при следваща покана да му отговори "защо да си губим времето?". Ако веднага не откачи- ниски социални способности, следваща реплика "къпя се и те чакам".

# 99
Това е неадекватно, имайки предвид, че той е казал (и показал), че няма интерес.

# 100
Темата така или иначе я изместихме, но предвид последните коментари, излиза, че не е възможно мъж и жена да са приятели.

- Как мислиш... може ли да има приятелство между мъж и жена?
- Е как, нали с теб сме приятели!
- А, аз само чакам да се напиеш ...

# 101
Има приятелство между мъж и жена, разбира се… Но тук темата е, че жената в това приятелство иска нещо повече. И на мен ми се струва, че не е приемана като сексуален обект, обаче.

# 102
Да му се предложи директно не мисля да е  добра идея. По добре да го напие, тогава рязко могат да се променят нещата. Стига да може да носят на пиене и двамата.

# 103
Ами в крайна сметка като толкова се чуди жената - да го пита директно. И без това отношенията им са някакви никакви в момента, няма да загуби кой знае какво. Но да е готова да чуе отговор, който няма да й хареса, защото отстрани изглежда точно това - че човекът няма интерес.

# 104
Не съм сигурна, че искам повече. Това, че не ме харесва физически го е казал, но не на мен, разбрах случайно. Обаче виждам, че се чувства притеснен около мен и това ме обърква малко, като включим и някои жестове и предложение за такива, които е направил също.

Общи условия

Активация на акаунт