Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 748
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
Аз досега мъж, дето излъчва сигнали, не съм виждала, честно. Мъжът влиза в полезрението ми с някакъв вид еднозначно действие. Ако не е в състояние с поведението си ясно да предаде интереса си, значи нещо не върви, щото по принцип се очаква да му е трудно да скрие, че го вълнувам, а не обратното.

# 46
И кво излезе от поста на Абу-то?
Нормалните сме некултурни, културните са ненормални?
Виц за сигналите Simple Smile
Двама приятели, горе-долу една възраст, една хубост, един акъл, сходни вкусове и предпочитания. Да, ама единия с голям успех сред жените, другия - с никакъв.
Втория пита първия:
- Брато, абе как го правиш, сяка седмица си с ново гадже, а при мене суша, от сума време не съм правил секс...
- Ми просто е, брато, аз направо си ги питам - искаш ли да се чукаме?
- Е как така бе, не те ли шамаросват?
- Шамаросват ме, ама и чукам...

# 47
- Иванчо, как върви с американското гадже?
- Ох, Петърчо, не мога да я разбера, дава някакви смесени сигнали.
- Ама нали все пак се обичате?
- Абе не знам, казва че ме обичала като брат.
- Е това поне е ясно...
- Проблемът е, че тя е от Алабама.

# 48
Приказки , които нямат последващи действия, са смесени сигнали - евфемизъм на 'не те харесва'.

- Е това поне е ясно...
Тоя виц не го знам, моля, обясни?

# 49
Явно в Алабама се кхмм по роднински Rolling Eyes

# 50
Приказки , които нямат последващи действия, са смесени сигнали - евфемизъм на 'не те харесва'.
Скрит текст:
- Е това поне е ясно...
Тоя виц не го знам, моля, обясни?

Не е така. Приказки и действия не са едно и също, даже в юридически смисъл присъдите за думи са различни от присъдите за съответните действия Simple Smile
Е, поне доскоро беше така, вече най-тежките присъди ще са за мисли Wink

В по-нормален контекст : може  "да те харесва", но действията да са възпрепятствани от обективни пречки.
Често чета тук, че "ако те харесва", девет планини ще повдигне, и т.н.
Реално повдигането на планини е трудна работа.

# 51
Именно, не са едно и също. Аз кво казах? Ако няма последващи действия.
'Обективни причини' в случая ми звучи като 'кръглото също е форма'.

# 52
Че нали именно на “неповдигането на планини” се крепят множеството паралелни връзки. С години и то.
Няма да задълбаваме иначе в обективните пречки, защото са субективни.

# 53
Здравейте на всички Simple Smile

Пиша за смесените сигнали и се надявам да почерпя опит от вас. Силно чувствителна съм към тях и съм се научила, че е добре да се оттегля веднага, щом се появят на хоризонта. С други думи, има ли mixed signals - отговорът не е този, който ни се иска.

Нямам против да бъда директна в личните теми, но предпочитам мъжете да бъдат активни спрямо мен, а не обратното. Жената дава индикация, а мъжа действа. Какво се случва когато и двете страни дават индикации, но никой не прави нищо?

Възраст, образователен статус, социални способности, житейски опит?

Не съм съгласен с всички, които са на мнение, че да се задават такива въпроси са глупости.
Това е изключително важен въпрос за всички относително млади хора, тинейджъри и такива в 20-те.

1. Смесени сигнали могат да дават и двамата поради една или няколко измежду много причини:
- лош предишен опит;
- харесва другия много (никога не е прекалено) и се хипнотизира като сврака от лъскаво;
- не бърза, защото и така му/й е достатъчно вълнуващо;
- лично аз, така както минавам за разтропан нарцис с високо самочувствие, енциклопедия, нагъл, досаден, мераклия, подмазвач и т.н., на млади години като хлътнех губех образ и картина, съответно резултата вече не зависеше от моите социални способности, които се сгромолясваха, а от тези на отсрещната страна, какво ще прозре, долови и съответно хареса;
- при достатъчно висока взаимна насрещна оценка се получава едно сковаване, което се предава като пинг-понг, държат се сериозно, престарават се, вдигат изкуствено летвата и се плашат взаимно;
- да не забравяме, че младите хора, а млад в това отношение може да бъде и някой не чак толкова млад, са мнителни, страхливи и понякога черногледи!
- и т.н. списъка е почти безкраен.

2. Със сигурност такива ситуации се създават, когато и двамата имат липси и недостатъчни опит и социални способности. Стига се до всякакви компенсаторни механизми, например съобразителни младежи осъзнават, че любовта ги окрилява и докато си разменят двусмислени сигнали използват енергията и си хващат мадама след мадама докато участват в размяната, но ако оставим тези "експлойти" настрана, то общото заключение, е че се сдухват взаимно като кръстоски между свраки и котки на валериан.

3. Някои хора, особено жените, имат лошия навик да слагат твърди критерии и изисквания, да си правят напълно погрешни изводи от някакви си техни набедени признаци и белези. Това са прото суеверия и абсолютни заблуди.

Най-вероятната причина за смесените сигнали, е че човекът не е женкар. 25% вероятност има да е отвратителен женкар, който си прави задел за бъдещето и се лигави наляво-надясно, защото е болен нарцис. Което не пречи да му се постави въпроса ребром и да му се гледа сеира. Все пак се предполага, че го харесвате, като Ви огрее, огрее, няма загуба. Само че втората хипотеза се саморазкрива и никога не трябва да бъде водеща.

Имаше навремето една, направи писмен списък с 10 изисквания, рус, висока, незнамкакъв, отличник и т.н., намери го, омъжи се и оня се оказа пълен ненормалник, забрани й да си бръсне краката. Знам случая от първа ръка, но съм го чувал и от съседна маса в кафене, така че е градска класика. Ако ходите достатъчно по кафенета можете да чуете и своя история от четвърта ръка.

4. Изобщо не е добре да се оттеглиш веднага. Не всеки мъж е гьонсурат от немски филм за възрастни. За сметка на това много жени слагат именно такъв филтър - етична огрубялост на характера като на рецидивист с проблеми  с наркотиците, псевдо-кавалер прикрит агресант, лъжец и психопат. - това е профила, с акцент на психопат, на мъжа, който е на под 30 и е способен да отнесе хлътнала по него мадама без да му мигне окото. Забележка: това не бива да навреди на някой нормален силно привлечен, който със свито сърце се е пресрамил и е скочил да награби обекта на желанията!

5. Класиката за приличните жени е да устройват мероприятия, излизания, посещения на ресторанти, театър, кино, изложби, пътувания, да имат теми на които да разговарят. Ако това липсва трябва да си говорите цинизми и да се награбите. Виждайте се всеки ден, ако ще от желязо да е ще си поиска. Когато се почувства комфортно. Ако не може да се вижда с теб всеки ден, ето това вече е смесен сигнал. хах

6. Най-смесеният сигнал е липсата на достатъчно харесване от страната, която задава въпроса. Харесваш ли го достатъчно, смесени, не смесени ще го свалиш. Добре е хората да се уцелят възможно най-добре по взаимно привличане. В характера някои неща се преглъщат, а се и променят противно на всеобщото схващане, във външния вид трудно.

7. Когото и да хванеш на над 30, ако го накараш да се замисли сериозно ще ти каже едно и също:
- Най-ценното нещо е времето! Време се пести, като неподходящите се изгонват незабавно, но не прибързано и по незначителни причини. Най-много време ще си спестиш ако възможно най-рано се омъжиш/ожениш за възможно най-хубавата, която можеш трайно да свалиш и очароваш. Вторият задължителен метод е да си даваш време между връзките. Защото има някои, които хем мерак, хем аха да насъберат харем и на втората седмица с ново сериозно гадже. - тези неща звучат банално, но в моя прочит имат малко по-различни значение и тежест. До един момент е хубаво да си отваряш очите повече, защото годините си вървят и никой неподходящ няма право да те ползва, камо ли години! Но не трябва търсенето да се превръща в закрепостяване или заклето ергенство със свръх критерии.

8. Социални способности се развиват с интензивни добронамерени социални контакти. Човека е социално същество. Обичайте ближните! Бъдете активни, развивайте си мозъците, имайте интереси, четете и се образовайте и търсете себеподобни.
Ходенето на кафене и клюкаренето не са социализация, а потребление на развлекателни и ХОРЕМАГ услуги. От мен да мине, може да се каже и че това са рекреационни дейности. - стига да има от какво да се регенерираш.
Социална активност означава правене на нещо, полагане на труд, усвояване на умения с цел те да бъдат употребени за полагане на труд и създаване на нещо. Съответно общуване с хора с общи и сходни интереси. По времето, когато започвате сериозно да се занимавате с връзки, тоест да си търсите брачен партньор, родител на децата Ви, Вие трябва вече да умеете нещо, да имате мнение базирано на опит, място в обществото. Иначе си губите времето. Работете, партньора ще се намери сам.

9. При всички тези разсъждения правя допускането, че до към около 20 годишна възраст сте минали да речем санитарния минимум от 10 бройки и те са относително смислени и качествени. Ако толкова много се пазите, опитайте да играете дарц и ще видите как се уцелва центъра или тройното 20 от първия път...

Всичко останало са напразни терзания.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 19:37 от Тифи19

# 54
Да се пробвам и аз със смесените сигнали, т.е. с една история, която да кажете, смесени сигнали ли са или какво?

Запознават се мъж и жена в сайт за запознанства и двамата разведени, след кофти отношения с половинките си. Разговорите вървят добре, излизат, виждат се. След това комуникацията си продължава активно. Виждат се още няколко пъти, но само си говорят нищо повече. Комуникацията им е по-лесна през приложенията, може би. Той на няколко пъти подхвърля някакви комплменти, колко е готина жената, как била все едно него в мъжки вариант. Оказва се, че всъщност той не я харесва физически, може би няма привличане. Тя от друга страна, може би не знае, какво точно иска или пък иска да ѝ покажат някакъв интерес, за да реагира. И така, водят се разговори на всякакви теми, но всъщност нищо не се случва. Тук има ли смесени сигнали? Според вас кой, какво иска от тези отношения?

# 55
На мен ми звучи като убиване на време. Не виждам нищо смесено, или объркващо, щом се знае, че той не изпитва привличане, и не я харесва физически.

# 56
А поне в интернет има ли флирт? Звучи ми като по-зле и от френдзона…

# 57
На мен също така ми звучи, но предвид, че контакта е открит в онлайн пространстовото, предимно и там се води, ако нямаш някакви намерения, защо продължваш с контакта? по тези приложения много, с които можеш да си убиваш времето, но да има и някаква възможност да разгърнеш отношенията в нещо повече.

А поне в интернет има ли флирт? Звучи ми като по-зле и от френдзона…

Ми да те определят като готин и точен май не е флирт, единствено комплименти за това, колко са ти хубави очите. Не мисля, че има флирт.... ама тази постоянна комуникация и пориви да помогнеш с нещо... както казах и горе, ако си в тези приложения, за да търсиш сериозни отношения, защо ще си убиваш времето с това лице.

# 58
Аз ако кажа на жена, че е мой мъжки вариант, то ще означава нещо ужасно. Че аз и мустаци и брада имам. Ще ме застрелят без предупредителен даже.

# 59
  • София
Според мен мъжът продължава, защото няма нищо друго женско налично в момента, което да му е тръпка и има много свободно време. Че тази жена не го привлича е ясно, но пък какво му пречи да си чати с нея, докато си търси някоя друга. Добрият чат не е показател за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт