Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 744
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
А какво му пречи и нещо друго?

# 61
ако нямаш някакви намерения, защо продължваш с контакта?

Отговорът на този въпрос няма никакво значение. Важното е, че нищо не се случва, и всякакви анализи са загуба на време и енергия.

# 62
Директна оферта да й свърши една работа и след това да продължи да си бъде странен.
Да представи снимков материал предварително.

# 63
Аз ако кажа на жена, че е мой мъжки вариант, то ще означава нещо ужасно. Че аз и мустаци и брада имам. Ще ме застрелят без предупредителен даже.

За характер и разбирания иде реч...

Директна оферта да й свърши една работа и след това да продължи да си бъде странен.
Да представи снимков материал предварително.

Каква работа.... не е за секс дори. Няма такъв.

# 64
Доста очевидно е, че тук мъжът няма интерес - нито за секс (след като няма физическо привличане), нито за нещо сериозно. Явно просто му е приятен чата. Губи си времето, защото няма и други жени на хоризонта. Та никакви смесени сигнали няма.

# 65
Има много самотни мъже, особено такива, които работят в чужбина, които имат много малко или никакви социални контакти. От работа в къщи, от вкъщи на работа - особено когато не са в българска общност, не знаят добре езика и не са интегрирани. За тези хора виртуалното общуване е единственото достъпно, при това и на роден език, и затова се раздават щедро - сайтове за запознанства, групи във фейсбук, инстаграм, всякакви видове чатове. Да "мине" след работа през чата да драсне по 5 изречения на 20 жени, е като на прибиране към вкъщи да се заговори със съседките по улиците. Най-обикновена жажда за общуване и внимание. Нищо повече. Е, ако някоя някъде върже за един път през отпуската - това е бонус, но в никакъв случай цел. Обвързване, семейства - още по-малко. Simple Smile

# 66
Този човек има достатъчно обкръжение и не страда от липса на хора за разговори. Просто му липсва комуникацията с жена. Разговорите не са само онлайн.

# 67
Еми ок. Ама при положение, че е казал, че няма физическо привличане, къде са тези смесени сигнали? Ясно е като бял ден, че мъжът не иска да спи с тази жена, пък какво остава за нещо по-сериозно.

# 68
Не го е казал на нея.... проверявам само дали са смесени сигнали, не твърдя, че са такива. Явно си търси още един приятел, но от женски пол. Нали е възможно и такова нещо? Не е необходимо всичко да започва и свършва със секса между мъж и жена.

# 69
Няма да стане, с две думи обича те като брат.
Евентуално ако се сближите повече можеш да се надяваш да се породи и желание за друго у него, но първо това при мъжете се случва значително по трудно ( при жените по- лесно, принципно), и второ както разбирам не сте първа младост, което още повече затруднява нещата. Според мен не си заслужава, но пък не се знае знае ли се..

# 70
Само да я търси за приятел - може. Междувременно и с други жени е възможно така да процедира. Не знам защо е толкова важно - мъжът не е малък, сам ще си каже или покаже абсолютно ясно, ако иска нещо от жената.

# 71
На по 36 и 42, не знам това за коя младост се смята... така де, ясно, няма смесени сигнали. Просто е опция за една различна комуникация с друг човек, извън обичайното обкръжение. Повечето мъже ги водят други желания, та затова се замислих.

# 72
Каквито и да са неговите мотиви... няма значение. Гледаш дали нещата се случват по начина, по който ти се иска, и ако отговорът е "не", няма смисъл в лутане и съчинени (от жената) напразни надежди, смесени сигнали и тн.

Осъществили са се няколко срещи, ако имаше интерес от негова страна, вече щеше да е показан многократно.

# 73
Ако ти харесваш този човек и си падаш по него, не се залъгвай да го играеш "добрата приятелка". Това никога не е печелившо, колкото и да звучи галещо самочувствието. 

# 74
Не си галя самочувствоето, дори не ми е проблем да бъда просто приятел на този човек. Всъщност аз съм човекът с липса от комуникация, може би затова и ме устройва едно такова положение. Имам деца, които почти през цялото време са при мен, та не знам дали бих имала време за нещо по-сериозно, с когото и да е. Бившия ми мъж трябваше аз да го гоня, за да се получи нещо, а към момента отчитам това като грешка. Вече предпочитам първо другия да покаже някакъв интерес, а не аз да имам някакви празни очаквания. Та затова и ги нямам. С това искам да кажа, че ако някой не покаже интерес към мен, в мен няма да се зареди интерес  към другия.

Общи условия

Активация на акаунт