Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 746
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
  • SF
И обратното. Има мъже, които не тълкуват правилно любезното поведение.
Мислят, че ако са по-настоятелни (направо досадни), нещата ще се получат. "Усещам една бариера между нас. Отпусни се и бъди себе си!"
- Точно себе си съм.

# 31
Преди няколко години  колега непрестанно ме обвиняваше, че изпращам фалшифи сигнали, пък нищо не се случвало (бяхме по обучения заедно в група). Казвам - ми аз и на жените така се усмихвам и така се държа….Не съм разбирала кво има предвид.
Сега го виждам и чувам веднъж годишно - ето, сега като имаш мъж личи си, че не си свободна. Да, има с кого да се съобразявам, за разлика от него - женен и търсещ да закачи някоя хубавица.
Мъжете нито са прости, нито са дървета. Напротив, съдейки и по моя, и по всички около мен - изключително сензитивни за това, какво излъчвам(е) като настроения и нагласи. Нооо, невсеки има късмет или в случая на горката авторка - не ще.

# 32
Къде се развива действието, в интернет, в училище, в дискотеката, в беседката пред входа?

# 33
Дай малко повече информация де! То така нищо не става ясно! И във форума даваш смесени сигнали

# 34
  • Агент под прикритие
Преди време чух един да казва по темата със сигналите "You give us vibes (визирайки жените). We give no F's". Мисля, че започвам да разбирам какво всъщност се е опитвал да каже. Grinning

Мъжете, поне повечето със сигурност, могат до 15-20 минути в най-лошия случай да преценят колко точно е заинтересована една жена от тях и така като съм коментирал с други мъже по темата, повечето не са склонни да предприемат каквито и да е действия, ако преценят, че нивото на интерес е ниско или никакво. Което си е напълно в реда на нещата.

# 35
Преди време чух един да казва по темата със сигналите "You give us vibes (визирайки жените). We give no F's". Мисля, че започвам да разбирам какво всъщност се е опитвал да каже. Grinning

Мъжете, поне повечето със сигурност, могат до 15-20 минути в най-лошия случай да преценят колко точно е заинтересована една жена от тях и така като съм коментирал с други мъже по темата, повечето не са склонни да предприемат каквито и да е действия, ако преценят, че нивото на интерес е ниско или никакво. Което си е напълно в реда на нещата.

Аз също смятам, че мъжете са не по-малко интуитивни от нас. За интереса на жената към тях са изключително наблюдателни. Поне средно интелигентните.

# 36
Нищо не разбрах аз! Кой на кого какви сигнали дава ? Авторката ако е така със сигналите,както пише,има много сигнали да брои за смесени.

# 37
  • София
Абе к'во си играете на сигнали предал/приел? Няма ли някой да скочи на другия? Ако той не ти скача, скочи му ти, де. Представи си, че въпросния мъж си пада малко женчо, т.е. не си пада по инициативата. Ми скочи му де, кво чакаш? На мен като младеж така веднъж ми скочиха и докато се опомних стана тя каквато стана...!

# 38
За една жена "А добър ден Пено" може да е ясен сигнал. Друга след три тека да вижда смесени сигнали. Трета да признава само годежен пръстен за ясен сигнал.
За един мъж - малко повече кожа на показ - деколте, пола с цепка, гол гръб... и вече не му пука зелено ли е, червено ли е, кой е с предимство... той е в режим кьорав джигит. За норнален мъж говоря, не някой културен.

# 39
Много се забавлявах с коментарите по темата! Уникални!

# 40
  • София

За един мъж - малко повече кожа на показ - деколте, пола с цепка, гол гръб... и вече не му пука зелено ли е, червено ли е, кой е с предимство... той е в режим кьорав джигит.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 41
За мен “смесени” означава “фалшиви”. Замисли се като казваш “смесени чувства” какво влагаш: по-скоро “не”.
Аз като бях на пазара със “сигналите” си имах правило: почнат ли да стават “смесени”, изключвах предавателя. Ако е “нещо”, сигналите минават в съвсем недвусмислени.

# 42
Май се гледат влюбено през бюрото, но никой не иска да покани другия на кафе. Или си е помислила, че келнера в пицарията й се усмихва, защото я харесва.

# 43
  • София
По-скоро някой чете теория на английски и се образова теоретично.
Или партенка.

Mixed signals си има точно определено значение.

Смесени сигнали пускат и нарцисите, validation junkey-тата (или по-гадният термин validation whore). И даже май го правят полу-несъзнателно. Просто патология. И точно защото искрено им се мени интереса (според това колко им обръщаш внимание), затова и сигналите им са много добри, много подлъгващи. Направо могат да те побъркат. Чудиш се, дали са толкова объркани, че все не знаят какво (и кой искат) или просто си играят с хората. Най-вероятно те самите не знаят и не си дават сметка. Или поне не отчетливо.

# 44
Жена се връща от паркинга и се хвали на колежката си "Пък сега един долу  толкова ме хареса, че не отлепи очи от мен докато не влязох вътре". Пешо към колегите "И последната кокошка се прибра, карайте скелето".

Общи условия

Активация на акаунт