Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 925
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
Опитът ми сочи, че нищо не се случва. И двете страни не са достатъчно активни или пък едната не е сигурна, за да предприеме следваща стъпка, или пък е просто флирт за едната страна, а другата се е заблудила, че става дума за чувства или пък твърде дълго проточил се флирт, който не е преминал в нещо повече. С 2ма мъже съм изпадала в такава ситуация. Точно обяснение нямам защо се получи така.

# 16
  • SF
Отне време, докато разбера за какво е темата и още не съм сигурна.
Смесени сигнали може да са резултат от смесени чувства. За някои неща става, за други много не му се иска или не й се иска.

# 17
Възможно е да не действа активно, защото ти даваш смесени сигнали и/ или има някаква спирачка - обвързана си, харесваш друг тип мъже или друго, заради което очаква да го отрежеш. Това е просто една от възможностите, както и наистина да няма достатъчно интерес към теб. Ако държиш на този мъж, просто свали картите, и да не стане нищо поне няма да се чудиш.

# 18
  • София
Здравейте на всички Simple Smile

Пиша за смесените сигнали и се надявам да ...

... предпочитам мъжете да бъдат активни спрямо мен, а не обратното. Жената дава индикация, а мъжа действа. Какво се случва когато и двете страни дават индикации, но никой не прави нищо?
Това са две изцяло отделни определения.
Индикации без действие и смесени сигнали НЕ Е едно и също.

Индикациите без действие могат да са провокирани от липса на опит, страх, срам, неудобство, какво ще си помислят околните (особено ако е на работа/училище).
От друга страна, за смесени сигнали се иска или обиграност или вродена обиграност, един вид "професионализъм". Ту демонстрираш интерес, ту демонстрираш липса на интерес.

При първото си имаме малък мунчо, който не умее и не знае как, т.е. не може. Това не е привлекателно за жените.
Няма действие, няма намерение, няма план, няма решителност, смелост.
При второто си имаме обигран играч, който работи по психиката, къде съзнателно, къде несъзнателно.
Би могло да има и действие и намерение и план и решителност и смелост. Може и да няма, ама не са изключени като възможни.

Аз пък от своя страна да запитам, кога имахте успешна свалка БЕЗ смесени сигнали. Има ли изобщо такива? (разбира се при под 35г, говорим за пеперуди и тн, не за рационално мотивирани свалки).
Там е работата, че заради дефект в женската система за избиране, трябва да има доза несигурност и "смесени сигнали". Иначе просто се отписва мъжът като "твърде лесен" и "обикновен".

# 19
Скрит текст:
Смесените сигнали, обикновено са индикация, че иска с минимални усилия да постигне нещо. Ако стане - добре, ако не стане - все тая.
Не си заслужава, щом няма взаимност.

И мен това ме притеснява. Хората стават много активни, когато искат нещо. Отделят време, създават предпоставки..

Какво искат тези, които правилно ти усещат настройката, провокират те да действаш по мъглив начин, но самите те пасуват? Или е това, което описа в поста си, или не искат нищо повече от това да се почувстват желани.

Най-вероятно иска секс, но не иска да поеме отговорност чрез действия и ясна позиция. Ако му се получи, ще е защото ти сама си му паднала на к.

# 20
  • София
Съвет: Когато пускаш тема дай поне базови неща, ако не искаш да напишеш изцяло за какво става на въпрос.
Първоначално гледах тъпо като коза в магазин за алкохол, после реших, че става въпрос за дълга връзка/брак и двамата си давате сигнали, но никой не се решава да инициира раздяла/развод. После прочетох коментарите и схванАх - ами, говорете. Няма как да кажа повече при положение, че нито знам години, нито какви са тези сигнали, нито ти какви очаквания имаш. Или просто приключи и минавай на следващия. Ако въобще е това, де...

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 16:54 от Светулчица

# 21
  • София
Мижав интерес му се вика.
Или всичко коз или дама спатия дан’се занимава.

# 22
  • София
Предполагам, става дума за начало на свалка или начало на връзка... Оф, верно без повече инфо не става!

# 23
  • София
Цитат
Връзката не се състоява. В дългосрочен план, с узряване, ако се срещнат отново и не са свободни, може да се получи много хубава и тайна връзка.
Цитат

AstonishedDizzy FaceSweat Smile

# 24
Нямам против да бъда директна в личните теми, но предпочитам мъжете да бъдат активни спрямо мен, а не обратното. Жената дава индикация, а мъжа действа. Какво се случва когато и двете страни дават индикации, но никой не прави нищо?
Ама ти трето лице ли си във тая комбинация? Двете страни дават индикаци, но не към тебе? Иначе как така хем мъжа дава индикации, пък ти не го отчиташ че е активен спрмо теб? Или сигналите са си налице, но има проблем с приемното устройство? Thinking

# 25
Aвторката, дори темата е задала смесено сигнално.Да се чудят четящите за какво става въпрос и да се изреди половина форум да си пробва гадателските способности.

# 26
Ако и така комуникира с мъжете, както тук в темата, не знам какви сигнали успява да хване.

# 27
  • Paris, France
Авторката ни приема, ни предава. Слаби сигнали, не смесени.

# 28
Отне време, докато разбера за какво е темата и още не съм сигурна.
Смесени сигнали може да са резултат от смесени чувства. За някои неща става, за други много не му се иска или не й се иска.

Имаше добър виц за смесените чувства и компромисните решения, като се сетя ще го пратя на авторката на темата Wink

# 29
Има мъже, които са просто любезни, възпитани, държат се уважително, приятелски, услужливо, грижовно с жената, може и да пофлиртуват.Та някои жени се заблуждават

Общи условия

Активация на акаунт