Ранна Бременост

• 1 650
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте както виждате на снимката има черта но е бяла дали е ранна бременост или има грешка в теста
Много благодаря предварително

# 1
  • София
Изпарителна черта.

# 2
Здравейте както виждате на снимката има черта но е бяла дали е ранна бременост или има грешка в теста
Много благодаря предварително
До де е бяла няма да се косите Simple Smile

# 3
На мен ми изглежда, че има!

# 4
На мен ми изглежда, че има!
Направих го 1 ден преди цикъла може да е рано още ще го повторя утре или други ден😊

# 5
Здравейте! Първият тест е правен през деня, втория преди малко. Това на втория тест изпарителна черта ли е според вас ( ако го виждате изобщо)?

# 6
Здравейте имам въпрос
На втори ден от закъснението си направих кръвен беше отлицателен на третия ден отдох на гинеколог и ми каза че вижда точица и че може да съм бременна и на вечерта си направих тест е вече се показа втора бледа отидох след три дни пак при нея и ми каза че няма развитие точицата и че може дя ми е паднало чхгто и куп страшни неща ми наговори и аз след още три дни си направих тест и бяха и двете чертички кръв червени наситени възможно ми е на трети ден да се виждя точиця ня ехограф

# 7
Здравей те искам да питам имам болки в вагината или матката сякаш нещо ме тегли на доло някой имал ли е а сам в 18 седмица