Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 854
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
Не си галя самочувствоето, дори не ми е проблем да бъда просто приятел на този човек. Всъщност аз съм човекът с липса от комуникация, може би затова и ме устройва едно такова положение. Имам деца, които почти през цялото време са при мен, та не знам дали бих имала време за нещо по-сериозно, с когото и да е. Бившия ми мъж трябваше аз да го гоня, за да се получи нещо, а към момента отчитам това като грешка. Вече предпочитам първо другия да покаже някакъв интерес, а не аз да имам някакви празни очаквания. Та затова и ги нямам. С това искам да кажа, че ако някой не покаже интерес към мен, в мен няма да се зареди интерес  към другия.
Мисля че така нещата са още по-опасни за теб - ако нямаше съвсем никакви очаквания, нямаше толкова да те привлича този контакт. С времето и комуникацията може да хлътнеш много дълбоко. И дори да не си го признаваш, ще отдаваш на този човек времето и емоциите си, които можеш да отдадеш на някой с реален интерес към теб.

# 76
Ако нямаше очаквания и желания, нямаше да има въпроси по форуми, а и изобщо. Анализирай себе си, не него. Ако не си наясно със себе си, можеш много да се забатачиш в нещо безсмислено и изтощаващо.

# 77
Не се самозалъгвай, така хубаво можеш да се овъртиш, че ти е бедна фантазията. След 15 години още не мога да я забравя моята такава приятелка, нищо че първоначално аз поставих така нещата да е само приятелство. Много бързо и неусетно се сближавате и ако другата страна не ти отговори със същите чувства става много криво и трудно преодолимо. Както ти казах, не си заслужава.

# 78
Темата така или иначе я изместихме, но предвид последните коментари, излиза, че не е възможно мъж и жена да са приятели.

# 79
Не и когато единият има желание за нещо повече. Това не е приятелство, а чакалня - да се сети за теб, и да те погледне по друг начин...

# 80
Ти явно чакаш нещо от него, той от теб - не. Съмнявам се да си ок с това да сте само приятели и затова едно евентуално приятелство не би издържало. Той обаче не те вижда по друг начин и не виждам как приятелството може да прерасне в нещо повече.

# 81
Темата така или иначе я изместихме, но предвид последните коментари, излиза, че не е възможно мъж и жена да са приятели.
Ооо, възможно е, но много рядко, а в твоя случай изобщо. Ти търсиш сигнали там, където няма, какво приятелство?

# 82
Принципно е възможно, но не при всички и не в конкретната ситуация. Тук мъжът те привлича, то се вижда, само ще хлътнеш още повече докато си мислиш, че сте приятели

# 83
И какъв е смисълът да поддържаш такива никакви отношения? Какво може да ти донесе това освен негативни емоции на отхвърляне? Защо би си го причинила?
Според мен не е възможно приятелство между мъж и жена. Добри познати, да, но чак приятели...

# 84
Възможно е само ако няма никакво привличане между тях. Ако единият има интерес, а другият не, рано или късно приятелството ще отиде на кино, защото единият все ще се надява другият да го погледне по различен начин.

# 85
Такива приятелства са за по-емоционално самодостатъчни си хора, които не очакват и нямат нужда целия обяд да им се поднася в една чиния. За романтичните натури, които във всеки, който почувстват близък търсят и любимия/та не са препоръчителни.

# 86
Аз намерения без показан интерес, няма как да имам. Просто човека е невероятно притеснителен, та затова се замислих, да не пък да подава някакви сигнали, които аз не разбирам. Точно защото смятам, че между мъж и жена, много рядко е просто само приятелство. Аз нямам много приятели и възможности за комуникация, та новите запознанства са шанс за мен да имам по-добра среда и компания, да изляза малко от вкъщи.

# 87
Аз намерения без показан интерес, няма как да имам. Просто човека е невероятно притеснителен, та затова се замислих, да не пък да подава някакви сигнали, които аз не разбирам. Точно защото смятам, че между мъж и жена, много рядко е просто само приятелство. Аз нямам много приятели и възможности за комуникация, та новите запознанства са шанс за мен да имам по-добра среда и компания, да изляза малко от вкъщи.

Невероятно притеснителен на такава възраст - това също е притеснително.

# 88
Ам като е толкова е притеснителен, действай ти. Поне ще разбереш ще го бъде ли или не.

# 89
Откъде разбрахме, че няма интимен интерес? Той ли го съобщи това?

Общи условия

Активация на акаунт