Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 755
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
Който е луд по секса и цени секса, ще се обвърже заради секса, който цени парите, ще търси парите и ще намери начин да се приспособи към всякакви сексуални неспособности на партньора (може и двамата да не са отявлени полови атлети), който търси комуникация и романтика, ще се обвърже, ако ги открие в партньора си.
Например аз държа да пътувам и колкото мил, внимателен и способен мъж да срещна, ако има фобия или нежелание за пътуване (липса на средства, време, интерес), ще си останем само приятели. Не за друго, но не знам що за двойка ще изградим, ако аз  пътувам и харча пари, а той не е с мен и не се ползва от общия бюджет за удоволствия, защото няма такива. Аз ще искам да споделям, да разказвам, на него няма да му е интересно, щото кво пък толкова... и т.н. Но най-криво би ми било всички по двойки и заедно,  а аз отново сама.

За секса като причина за задомяването, има и възрастови предпоставки. На 20-годишните им е важно.
Ако на 50 и нагоре, вече ясно се вижда, че сексапилът на партньора не е на първо място. Не казвам, че хората са неспособни, но краят на тази способност приближава.

Добре казано

Дори като се замисля винаги като опознавам даден човек директно ме привлича, ако разбиранията му за живота са сходни и начина му на живот е подобен

Обаче това да правиш секс само с някой, за който би се омъжил... то трябва след година да правите секс, как ще разбереш след 3-4 срещи Grinning

# 241
Който е луд по секса и цени секса, ще се обвърже заради секса, който цени парите, ще търси парите и ще намери начин да се приспособи към всякакви сексуални неспособности на партньора (може и двамата да не са отявлени полови атлети), който търси комуникация и романтика, ще се обвърже, ако ги открие в партньора си.
Например аз държа да пътувам и колкото мил, внимателен и способен мъж да срещна, ако има фобия или нежелание за пътуване (липса на средства, време, интерес), ще си останем само приятели. Не за друго, но не знам що за двойка ще изградим, ако аз  пътувам и харча пари, а той не е с мен и не се ползва от общия бюджет за удоволствия, защото няма такива. Аз ще искам да споделям, да разказвам, на него няма да му е интересно, щото кво пък толкова... и т.н. Но най-криво би ми било всички по двойки и заедно,  а аз отново сама.

За секса като причина за задомяването, има и възрастови предпоставки. На 20-годишните им е важно.
Ако на 50 и нагоре, вече ясно се вижда, че сексапилът на партньора не е на първо място. Не казвам, че хората са неспособни, но краят на тази способност приближава.

Добре казано

Дори като се замисля винаги като опознавам даден човек директно ме привлича, ако разбиранията му за живота са сходни и начина му на живот е подобен

Обаче това да правиш секс само с някой, за който би се омъжил... то трябва след година да правите секс, как ще разбереш след 3-4 срещи Grinning
Не мисля , че дори и на 20 да си, е окей да избереш партньора си само защото има уникална страст и страхотен секс, но нулева комуникация и съвпадане на разбирания/интереси. Дори да нямаш някакви супер сериозни намерения. За мен това е загуба на енергия - ще се чувствам постоянно несигурно.

# 242
Ето за това говорех по-рано:
https://bg-mam.ma/p/1519050/46371403

# 243
Сега пък ме харесвал, не искал да ме загуби, но за сега не искал да бута нещата, докато не е напълно сигурен. Извинявам, че ви занимавам и ако не е по темата. Реших просто да споделя развоя на бавно развиващите се действия.

# 244
Кои неща да бута?
Те някои неща са създадени да се бутат едно в друго...

# 245
Да не тества няколко опции...
Не бих се изненадала, и без това често се изтъква във форума, че с възрастта хората ставали прагматични и не се влюбвали като на 20. И този господин ако е такъв и нещо внимателно си подбира измежду няколко, вместо да загуби ума и дума от любов по една, ще е според общата тенденция, каквато се описва в други теми.

# 246
Кои неща да бута?

Към развитие на отношенията.

Уж не тества други. Писал си е с разни други жени, показвал ми е дори, но те търсели друг вид отношения.

# 247
Кои неща да бута?

Към развитие на отношенията.

Уж не тества други. Писал си е с разни други жени, показвал ми е дори, но те търсели друг вид отношения.

Ами знаеш ли, в такъв случай погледни своите чувства - ако ти е кофти да се виждате по приятелски и искаш повече, може би е по-добре за теб да не се мотаеш с него

Иначе аз бих нарочно излязла с друг мъж

При мен имаше следната ситуация
Навремето бях в една компания с двама братя
Харесвах единия, но той ми пускаше двусмислени сигнали - ту флиртува, ту се отдръпва
Накрая аз му казах, че го харесвам и той ми излезе с "Предишната ми връзка много ме нарани, не искам да бъда с никого"

И аз се разстроих, чувствах се много отхвърлена
А междувременно брат му тичаше след една мацка, която си имаше приятел и го използваше понякога

И така и двамата бяхме наранени, та взаимно се успокоявахме, говорихме, излизахме
И моя брат номер 1, който ме отхвърли изпадна в дива ревност и накрая се оказа че всъщност ме харесвал и станахме двойка

Те мъжете като видят , че ще си изгубят сигурното и осъзнават, че го искат

# 248
Ами то признанието за харесването, тръгна от разговор за това, кой как ще се чувства ако излизаме и с други по срещи. Също и след като беше видял, че съм влизала в едно от приложенията за запознанства.

# 249
Аз пък не бих търпяла такива отношения, ще ми показва той, как си пише с разни жени... Без да ми е никакъв все още. Да не сте на по 20...
Човекът те държи като резерва, докато си търси нещо по добро.

# 250
  • SF
Много ми е неприятно непознати хора, може да е при случайно запознанство, може да е първа-втора среща  с мъж, да започнат да ми споделят с кого в какви отношения са, да ми показват часовете си или да ми ги преразказват.
Много мъже не знаят как да заговорят жена и как да й привлекат внимание и шляпат общи глупости, които ги показват като много търсени и оборотни мъже: имам една такава, тя ми е само за това, имам и една бивша, с нея се виждаме за онова, имам и още една колежка, но тя е женена и с нея сме само заради едикакво-си. 

# 251
Много ми е неприятно непознати хора, може да е при случайно запознанство, може да е първа-втора среща  с мъж, да започнат да ми споделят с кого в какви отношения са, да ми показват часовете си или да ми ги преразказват.

Освен неуместно, това говори доста и за дискретността и почтеността на въпросния. Това означава, че общите ни чатове също ще бъдат обект на показване и преразказване. Този господин, за който авторката пише, е як комплексар, и авторката както му се връзва, доста ще реве на финала. Защото с подобни хора освен време,  губиш и авторитет - разнася те пред всякакви хора, във всякакъв контекст. Изобщо тези хора, които откарват по 5+ години по сайтовете за запознанства са много отровни, а има и разни ветерани с 10+ години. Е да търсиш, да търсиш, колко да търсиш - явно вече става въпрос за пристрастеност и определен стил на поведение, от който той няма да излезе.

# 252
леле най много мразя някой да ми показва колко е “вървежен”
Веднага се разбира , че не е

Много ми е интересно той какво очаква да разбере?
То след 3 срещи се вижда харесваш ли някого или не
И какъв му е планът за ситуацията? Аз такава несигурност не бих издържала

а в крайна сметка ако ти се излиза с други, не е нужно да чу казваш, защото неговото си е малко държене на въдицата

# 253
  • Столичанин ама не в повече :D
Значи тука можете да си пишете каквото и да е, но в реалността именно т.нар. "вървежни" мъже ви привличат вниманието, винаги е била така и винаги ще бъде така. Sunglasses

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 11:14 от jerami

# 254
Тоя явно не е от оборотите, обаче.
Ще ми показва той кво си пише с други жени и ще ми обяснява колко ме харесвал...
Айде сиктир, у лево.

Общи условия

Активация на акаунт