Например аз държа да пътувам и колкото мил, внимателен и способен мъж да срещна, ако има фобия или нежелание за пътуване (липса на средства, време, интерес), ще си останем само приятели. Не за друго, но не знам що за двойка ще изградим, ако аз пътувам и харча пари, а той не е с мен и не се ползва от общия бюджет за удоволствия, защото няма такива. Аз ще искам да споделям, да разказвам, на него няма да му е интересно, щото кво пък толкова... и т.н. Но най-криво би ми било всички по двойки и заедно, а аз отново сама.
За секса като причина за задомяването, има и възрастови предпоставки. На 20-годишните им е важно.
Ако на 50 и нагоре, вече ясно се вижда, че сексапилът на партньора не е на първо място. Не казвам, че хората са неспособни, но краят на тази способност приближава.
Добре казано
Дори като се замисля винаги като опознавам даден човек директно ме привлича, ако разбиранията му за живота са сходни и начина му на живот е подобен
Обаче това да правиш секс само с някой, за който би се омъжил... то трябва след година да правите секс, как ще разбереш след 3-4 срещи