Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 886
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Скъпи дами, пак съм аз Hug
Ще Ви помоля за малък коментар , тъй като повече от Вас са минавали по този тежък път не веднъж Heart
Ще се опитам да бъда максимално точна в описанието Grinning
Както вече знаете на 01.04 започнах стимулация, но съм толкова объркана, че съвсем забравям да питам важни неща Доки Confused Днес 05. 04 бях на хормони и преглед, съответно ми намалиха Бемфола на 225 от 300 и Доки каза, че всичко с хормоните е наред... Моля за малък коментар на хормоните! Имам доста фоликулчета (десен Я - 4х9мм; ляв Я 4х8мм и лигавица 8мм)
В цялата паника (повярвайте голяма е) съвсем забравих да попитам какви трябва да бъдат хормоните (освен "добре са" , някакви стойности) за първи път съм на продоцедура и съвсем се ошашках Confounded

# 106
Ще Ви помоля за малък коментар , тъй като повече от Вас са минавали по този тежък път не веднъж Heart
Както вече знаете на 01.04 започнах стимулация, но съм толкова объркана, че съвсем забравям да питам важни неща Доки Confused Днес 05. 04 бях на хормони и преглед, съответно ми намалиха Бемфола на 225 от 300 и Доки каза, че всичко с хормоните е наред... Моля за малък коментар на хормоните! Имам доста фоликулчета (десен Я - 4х9мм; ляв Я 4х8мм и лигавица 8мм)
В цялата паника (повярвайте голяма е) съвсем забравих да попитам какви трябва да бъдат хормоните (освен "добре са" , някакви стойности) за първи път съм на продоцедура и съвсем се ошашках Confounded

Много са ти добри хормоните!

# 107
  • Пловдив

Идеални са ти хормоните.Успокои се и се наслаждавай на процедурата и помни всяка инжекция те приближава към целта.

# 108
Благодаря Ви от Heart
Вече съм по-спокойна, както казват "не питай старило, питай патило." благодаря за бързите реакции Heart

# 109
Момичета, горе-долу на кой ден от цикъла ви извършват пункциите и имате ли инфо как ще работят по Великден?

# 110
И аз бих искала да знам, дано утре не забравя да питам Доки, тъй като половинката е на смени и за нас е важно да знаем кога да си пусне отпуска...
Между другото аз съм софиянка и ако има свободни бъдещи мами е възможно да изпием по едно кафе 🍻
Момичета, горе-долу на кой ден от цикъла ви извършват пункциите и имате ли инфо как ще работят по Великден?

# 111
И аз бих искала да знам, дано утре не забравя да питам Доки, тъй като половинката е на смени и за нас е важно да знаем кога да си пусне отпуска...
Между другото аз съм софиянка и ако има свободни бъдещи мами е възможно да изпием по едно кафе 🍻

Моята пункция беше на 11 ден от цикъла. Зависи как растат Ф

# 112
  • София
Много зависи фоликулите как са нарастнали. Обикновено казват два дни преди това, може и ден преди това. Строго индивидуално. Моята беше след два дни. Направете вирусология, ако не сте с половинката. Ще ви искат (на всеки 3 месеца нова).

# 113
Здравейте момичета, исках да попитам дали някоя от вас е пила  добавка като дехидроепиандростерон (DHEA) ако е с намален яйчников резерв.
Засега д-р Персенска ми е казала да пия ортамол ф, а отделно си пия и Витамин Д.
През месец май ни предстои първо инвитро.

# 114
При наличието на такива хубави добавки на болницата Simple Smile  вие тези ?
Здравейте момичета, исках да попитам дали някоя от вас е пила  добавка като дехидроепиандростерон (DHEA) ако е с намален яйчников резерв.
Засега д-р Персенска ми е казала да пия ортамол ф, а отделно си пия и Витамин Д.

# 115
Момичета, някоя от вас да приема витамините на Стаменов за подобрявне на Я  ?
Може ли да ми кажет дали могат да се приемат от жени, които са с мутация MTHFR  ? Аз съм с такава и не мога да усвоявам вит Б9 и Б12 , може ли някои да ми покаже състава им ?

# 116
Питам за всеки случай, за да съм запозната.
Благодаря за отговора.

При наличието на такива хубави добавки на болницата Simple Smile  вие тези ?

# 117
Доколкото знам състава е тайна. Можеш да питаш Персеска дали ще ги усвояваш, ако ги взимаш, или дали може да препоръча друго нещо.

# 118
Имало инфо на сайта:
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В PARADISE CENTER, ЕТ. 3
Работи до 13 април, включително и възобновява работа на 18 април.
Почивни дни: от 14 април до 17 април, включително.

БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“:

ЦЕНТЪР „АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ“
Д-р Стаменов – ще работи на 14, 15 и 17 април. Почивни дни: 16 април.
Д-р Персенска – ще работи на 14 и 17 април. Почивни дни: 15 и 16 април.
Д-р Цветков – ще работи на 14, 15 и 17 април. Почивни дни: 12 и 16 април.
Д-р Тихомирова – ще работи на 14 и 17 април. Почивни дни: 15 и 16 април.
Д-р Чапанова – ще работи на 14, 15 и 16 април. Почивни дни: 17 април.
Д-р Петко Илиев: Почивни дни 14, 15,1 6, 17 април.
Д-р Мила Кайрякова: Почивни дни 14, 15, 16, 17 април.

Манипулационна: Ще работи на 14, 15 и 17 април от 11:30 до 15:00 ч. На 16 април от 11:30 до 14:00 ч.
Спешният телефон за пациенти на сектор „Асистирана репродукция“ ще работи всеки ден от 12:00 до 15:00 ч.

# 119
Знаете ли д-р Цветков дали е на смяна този уикенд?

Общи условия

Активация на акаунт