Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Дами, помощ Cold Sweat
Седя си аз и чакам ред за преглед и да си видя хормоните и.... Не съм сигурна какво означава, знам, че би било редно да коментирам с Доки, но ще полудея, докато дойде моя ред, днес ми е 10 ден от стимулацията и 11 от МЦ
Моя естрадиол бешу толкова. 12 яйцеклетки само седем ок бяха

# 181
  • Пловдив
Дами, помощ Cold Sweat
Седя си аз и чакам ред за преглед и да си видя хормоните и.... Не съм сигурна какво означава, знам, че би било редно да коментирам с Доки, но ще полудея, докато дойде моя ред, днес ми е 10 ден от стимулацията и 11 от МЦ
Моя естрадиол бешу толкова. 12 яйцеклетки само седем ок бяха
Е2 отговаря на точно 7 яйцеклетки.

# 182
Благодаря ви, скъпи дами, за бързите реакции към моите паник атаки 🤫
Днес всичко мина прекрасно, в 23.30ч поставям Ovitrelle 250, започнах прием и на витамини К1 по 30 капки в малко вода и в сряда заедно с мъжкото тяло отиваме на пункция 😊
Може ли да споделите колко дни болничен дават и дали е необходимо да нося ЛАК(амбулаторна карта) ... Просто отново забравих да питам 🤔

# 183
  • Пловдив
Благодаря ви, скъпи дами, за бързите реакции към моите паника атаки 🤫
Днес всичко мина прекрасно, в 23.30ч поставям Ovitrelle 250, започнах прием и на витамини К1 по 30 капки в малко вода и в сряда заедно с мъжкото тяло отиваме на пункция 😊
Може ли да споделите колко дни болничен дават и дали е необходимо да нося Лак... Просто отново забравих да питам 🤔
5 дни дават болничен след пункция.
Лично аз имам доста на брой пункции и винаги съм била с лак.
Пожелавам ти прекрасни яйцеклетки,и ще чакам да се похвалиш и моля те без никаква паника.

# 184
Благодаря ви, скъпи дами, за бързите реакции към моите паника атаки 🤫
Може ли да споделите колко дни болничен дават и дали е необходимо да нося Лак... Просто отново забравих да питам 🤔
5 дни дават болничен след пункция.
Лично аз имам доста на брой пункции и винаги съм била с лак.
Пожелавам ти прекрасни яйцеклетки,и ще чакам да се похвалиш и моля те без никаква паника.

Единствено за трансфера знам, че не трябва парфюм. Аз като цяло спрях да използвам от скоро… иначе за трансфера казаха че парфюма влияел лошо на ембриона но въпреки това пак имаше дами с парфюм но въпрос на избор

# 185
Благодаря ви, скъпи дами, за бързите реакции към моите паник атаки 🤫
Може ли да споделите колко дни болничен дават и дали е необходимо да нося ЛАК(амбулаторна карта) ... Просто отново забравих да питам 🤔

На 05.04. ми беше пункцията и ЛАК-а не беше необходим. Отдавна никой не пише там. А болничен ти дават колкото си посочиш, максимума е 5 дни де. Дават една бланка и попълваш данни и колко дни болничен искаш.

# 186
Ей, златни сте 😊❤️💐
Хубава закачка стана с този лак, но информацията беше много полезна и в двата смисъла, бързи сте, дори не успях да си редактирам поста 🤣
Черпя ви по една виртуална усмивка и пращам много 💋💋💋

# 187
Здравейте, момичета ❤
Бях на трансфер при др.Стаменов на 06.04 поставиха ми едно ембрионче, от тогава всеки ден имам температура🥺
Звънях в болницата но ми казаха че е от циклогеста вероятно и да продължа да си пия всичко ааа забравих да кажа не съм болна нищо ми няма докато не вдигна температура не е много но ме убива от 37.6 до 38.3 се качва 🥺🥺🥺
Някой бил ли е така ?

# 188
  • Пловдив
Здравейте, момичета ❤
Бях на трансфер при др.Стаменов на 06.04 поставиха ми едно ембрионче, от тогава всеки ден имам температура🥺
Звънях в болницата но ми казаха че е от циклогеста вероятно и да продължа да си пия всичко ааа забравих да кажа не съм болна нищо ми няма докато не вдигна температура не е много но ме убива от 37.6 до 38.3 се качва 🥺🥺🥺
Някой бил ли е така ?
До 37.2 по приемам да е от лекарство,но до 38.3 вече си е Т и не вярвам да е от Цикглогеста.Постоянно ли е поддържате Т или се вдига след поставяне на лекарството?

# 189
Здравейте, момичета ❤
Някой бил ли е така ?

При втората ми бременност, два дни след трансфера голямата ми дъщеря донесе вирус и бях мнооогоо болна с температура и пиех парацетамол . Трансфера беше успешен .

# 190
Здравейте на всички. Нова съм във форума и за първи път ще питам.. миналата седмица на 07.04 беше първата ми инсеминация при д-р. Стаменов (съпружеска) . На следващия ден сутринта бях на преглед при д-р. Тихомирова - изписа ми Дуфастон 2х1, но се почувствах зле и вчера звъннах в манипулационната, обясних им всичко и ми казаха да си взема Циклогест и да слагам 2х1.
Понеже всичо се случва за първи път и се притеснявам... Трябва ли да взимам някакви допълнителни неща за разреждане на кръвта, никой не ми каза. Да си направя ли изследвания за тромбофилия... Надявам се да ме насочите. Благодаря! ConfusedHug

# 191
Здравейте, момичета ❤
Някой бил ли е така ?
До 37.2 по приемам да е от лекарство,но до 38.3 вече си е Т и не вярвам да е от Цикглогеста.Постоянно ли е поддържате Т или се вдига след поставяне на лекарството?

Не не е постоянна но не е и веднага след поставяне на циклогеста няма модел един ден сутрин имам Т друг път вечер през деня 🤯 а чак на 19 съм на преглед и тест

# 192
Някой утре за трансфер?

# 193
Аз съм за пункция Heart
Стискам палци ❤️
Някой утре за трансфер?

# 194
  • На изток от Ада
Mishle94, направи си заа тромбофилия.  В Надежда не я взимат на сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт