Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Явно при всички е така. При мен преди трансфера беше излязла само микробиологията , цитонамазка след 3 седмици по -късно.....

# 46
  • София
Кой така ви е казал? На мен преди трансфер не ми е изисквано нищо като изследвания. Грам нищо. Правя си я профилактично, че съм голямо шубе генерално.
Значи да разбирам, че когато стане готова ще я впишат, защото сега изглежда все едно не ми е взимана проба. В друга болница като са ми взимали стоеше със статус като "неготова", но беше заведена от самия ден в профила.

# 47
Да, в последствие ще излезе

# 48
  • На изток от Ада
Аз пък видях че имам изследвания в Synevo от Надежда цинонамазка..

# 49
Кой така ви е казал? На мен преди трансфер не ми е изисквано нищо като изследвания. Грам нищо. Правя си я профилактично, че съм голямо шубе генерално.
Значи да разбирам, че когато стане готова ще я впишат, защото сега изглежда все едно не ми е взимана проба. В друга болница като са ми взимали стоеше със статус като "неготова", но беше заведена от самия ден в профила.

Пациент съм на д-р Чапанова. В дея на цитонамазката я заместваше Тихомирова. Тя ми каза, че са задължителни и ми взе проба. Но на мен така или иначе ми беше време за нея. Друг е въпроса вече дали е задължителна или не. 🙄
Насито, къде го гледаш и как?

# 50
И аз правих трансфер на 18.03 и никой не ми казал нито за микробиология нито за цитонамазка

# 51
  • На изток от Ада
Ами понеже пуснах хормони в Synevo. И тогава видях,  че имам и друго изследване.  Учудих се гледах датата от Надежда е.  Аз по принцип пускам в друга лабораторията. Имам ешерия коли там . Много интересно.
В Synevo се запазват изследванията и назад.

# 52
При едни лекари винаги е било задължително, при други не за съжаление .

# 53
Аз като отидох на преглед за първото инвитро си казах, че искам микробиология и цитонамазка. Отговора беше Еми да фонда изискват да има валидна цитонамазка. Но съм сигурна, че ако не бях казала нямаше да ми вземат.

# 54
  • На изток от Ада
На мен ми взе за цитонамазка и микробиология преди хистероскопията.
Чакам изследванията да се покажат на 17 03 ги прових имунологична биопсия и Имплантационен потенциал....

# 55
Здравейте момичета! Само минавам да споделя нещо във връзка със становището от уролог, за което някой тук беше питал. Току-що разговарях с координатор на болницата и ми каза, че може всеки един доктор да даде такова становище, не е задължително да е от техен уролог, което за мен означава, че може с едно направление да се отиде при друг и с документа да се издаде, което да се предостави на болница Надежда.

# 56
Здрасти, момичета. Някоя от вас чистила ли е задържани фоликули с Линдинет 20?

# 57
  • София
bu2020 Линдинет 30 обаче. За 2 месеца изчезна. Жанин беше по-ефективен.

# 58
В началото на годината изчистих няколко с алтернативата на Линдинет 30 - Регулон. Ако го сменя на своя глава дали ще ми стане нещо Rolling Eyes Док ми е казвал че противозачатъчното "живее" 1 ден в тялото, после няма следа от него и това някак си ме успокоява, че ако сменя не е драма. Ама знам ли, хормони все пак..

# 59
  • София
Едва ли нещо ще стане, но според мен недейте да си сменяте сама противозачатъчните. Все пак са хормони и може би се има нещо предвид от страна на лекаря. В аптеката няма да ви откажат, но все пак.
Аз си усещах пораженията от Линдинет и месец по-късно. Но това е при мен. "Фенка" съм на Жанин, защото за месец и малко ми пребори киста 4,5 см. А с Линдинет 30, борих 2 месеца 3 см. Иначе ако не се цели бременност, да, 1 хапче неприето може да е фатално. Grinning Знам за такива случаи.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 18:20 от NadezhdaML

Общи условия

Активация на акаунт