Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 853
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • На изток от Ада
Дали док ще ме прати на хематолог?

# 61
Привет,момичета,
Подготвях се за зет на ЕЦ,ноооо да ви питам за мнение:
На 6ти ден от мц, в ляв яйчник 1 Ф от 15 мм,в десен 1 Ф от 6 мм и лигавица 7,6 мм-и тя май не е ок при положение,че още имам зацапване😩
Овулацията ми м/у 12-14 ден.
Какво мислите за този 15 мм фоликул и лигавицата?

# 62
Дали док ще ме прати на хематолог?
Няма да ви прати.Знам че сме при една и съща док.Тв не обръща внимание на тромбофилията.Запишете си час ако сте решили да отидете.

# 63
Скъпи дами,
Имам следния казус, Пациентка съм на др. Тихомирова, с уговорка на 2-3 ден от МЦ да се видим за проследяване на киста в левия яйчник и евентуално стартиране на стимулация, естествено ако всичко е наред, но така се пада, че 2-3 ден са събота и неделя, а дежурна е др. Чапанова, не посмях да отложа за 4 ден от МЦ и утре съм на преглед при Чапанова... Мислите ли, че би било проблем за др. Тихомирова... Малко съм притеснена да не окаже влияние за бъдещите ни виждания Confounded

# 64
Скъпи дами,
Имам следния казус, Пациентка съм на др. Тихомирова, с уговорка на 2-3 ден от МЦ да се видим за проследяване на киста в левия яйчник и евентуално стартиране на стимулация, естествено ако всичко е наред, но така се пада, че 2-3 ден са събота и неделя, а дежурна е др. Чапанова, не посмях да отложа за 4 ден от МЦ и утре съм на преглед при Чапанова... Мислите ли, че би било проблем за др. Тихомирова... Малко съм притеснена да не окаже влияние за бъдещите ни виждания Confounded

В никакъв случай няма да повлияе. Не се безпокойте. Те се заместват взаимно. Лекуващия ви лекар оставя следа в досието ви какво ще правите какво сте говорили, какъв ви е плана. Например аз съм пациент на д-Чапанова, но много пъти тя когато е отсъствала ме е преглеждала д-р Тихомирова и никога не е имало проблем. На първата ми инсеминация беше тя, Чапанова беше почивка и беше неделя. На пункцията ми също се наложи да отсъства и пак Тихомирова ми я направи. Лекарите работят в екип и няма да има проблем. Успех 🙂

# 65
Привет,момичета,
Подготвях се за зет на ЕЦ,ноооо да ви питам за мнение:
На 6ти ден от мц, в ляв яйчник 1 Ф от 15 мм,в десен 1 Ф от 6 мм и лигавица 7,6 мм-и тя май не е ок при положение,че още имам зацапване😩
Овулацията ми м/у 12-14 ден.
Какво мислите за този 15 мм фоликул и лигавицата?

На мен ми се струват много добре показателите ти. И моите на 6-7 ден са по 15-16 мм и лигавица 7 и нещо. Имаш достатъчно време да нарастнат - доколкото накъде бях чела фоликулите нарастват с около 2 мм на ден. Лигавицата също преди овулацията ще ти се вдигне още.

# 66
Притеснявам се,че и лигавицата и фоликула са големички за този ден 🙄

# 67
  • София
значи овулацията ще е по-раничко този път.

# 68
  • На изток от Ада
Явно и днес  няма да имам резултати уж 7 дни.... за имунологична биопсия и Имплантационен потенциал то кво стана на 17 03 ги пустах .
Итаче имам час за генетик за 24 април и 25 за Чапанова.....

# 69
Момичета, интересно ми е защо на ембриодоклада не пише за качеството на ембрионите. Когато ембриолозите ми звъняха да ме информира как се развиват, попитах за качество отговара все им беше "добри са ембриончетата, хубави са ви ембриончетата" Срещала съм коментари с оценка например 4АА или нещо такова.

# 70
  • Пловдив
Момичета, интересно ми е защо на ембриодоклада не пише за качеството на ембрионите. Когато ембриолозите ми звъняха да ме информира как се развиват, попитах за качество отговара все им беше "добри са ембриончетата, хубави са ви ембриончетата" Срещала съм коментари с оценка например 4АА или нещо такова.
В Надежда ембриончета нямат оценки,както в Турция,или аз поне не съм имала на нито един доклад.

# 71

И аз това се чудех защо не пише за качеството. Мислех че пишат когато се прави ПИД например, но в други клиники в ембриодоклада пише

# 72

И в моя ембриодоклад нямаше класификация ембриончето, в Надежда по принцип нямат. Но аз усърдно си питах ембриолозите всеки път "ама какво качество са" и все ми казваха "много добро, много добро" и накрая дни преди трансфера, когато ми се обадиха да ми кажат в колко часа да съм в болницата, просто им казах, че много добро не ме ориентира и ако може да ми кажат спрямо международната класификация с буквените означения или нещо такова и чак тогава по телефона ми казаха, че е 4BB.

# 73
На докладите не го пише, но правят такава оценка. Просто когато ви се обадят на 5ти ден, за да ви кажат как са се развили, попитайте и ще ви кажат.

# 74
  • Бургас
И на моят не пише, но те бяха 3-дневни, а тази оценка се прави на бластоцист.

Общи условия

Активация на акаунт