Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, пациентка съм на д-р Тихомирова. Проследяваме овулация, тъй като предния цикъл имах задържан фоликул. При последното ми посещение при нея ме прегледа и видя два назряващи фоликула. Каза, че иска да си сложа една инжекция, за да сме сигурни,че  не се задържа отново.
Отидох в манипулационна и там ми дадоха 3 инжекции, една половина с овитрел и 2 по 0.1 мг декапептил.
Като се прибрах у дома видях, че са различни и се стреснах. Дали не е грешка?
Ако не е грешка заедно ли се поставят и трите?

В манипулационна ми казаха, че няма значение по кое време ще си ги инжектирам, но след като са 3????
Заедно или по отделно?!

# 76
По-добре звънни в манипулационната да попиташ. Така информацията ще е най-коректна и ти няма да се притесняваш дали си ги поставила правилно. Simple Smile

# 77
Да ви попитам и вас,момичета(че Стаменов го няма и ме следи Чапанова и не е мн убедителна в моя случай),та как ви се струва положението ми:

# 78
Според хормони имаш още време до О. Е2 и лх са ти още ниски. Странно ми е как за 2 дни единият фоликул ти е нарастнал само 1мм, а другият-6мм. Лигавицата ти е добре. Имай вяра Wink
Докога ще отсъства доктора?

# 79
Според хормони имаш още време до О. Е2 и лх са ти още ниски. Странно ми е как за 2 дни единият фоликул ти е нарастнал само 1мм, а другият-6мм. Лигавицата ти е добре. Имай вяра Wink
Докога ще отсъства доктора?
Мн ти благодаря за мнението 🙏🏼 вярвам в д-ра си и то много 🤞
прогестерончето ми се вижда леко тръгнало нагоре.
Не ми е за 1ви път това наваксване на дребния Ф за сметка на доминантния,но тогава правих стимулация(преди 1,5 г в Турция) и не завършиха добре нещата 😩
В понеделник е на работа Стаменов(сега записах час да ме види и той-все пак ми знае цялата 13г история).

# 80
Момичета, интересно ми е защо на ембриодоклада не пише за качеството на ембрионите. Когато ембриолозите ми звъняха да ме информира как се развиват, попитах за качество отговара все им беше "добри са ембриончетата, хубави са ви ембриончетата" Срещала съм коментари с оценка например 4АА или нещо такова.

И в моя ембриодоклад нямаше класификация ембриончето, в Надежда по принцип нямат. Но аз усърдно си питах ембриолозите всеки път "ама какво качество са" и все ми казваха "много добро, много добро" и накрая дни преди трансфера, когато ми се обадиха да ми кажат в колко часа да съм в болницата, просто им казах, че много добро не ме ориентира и ако може да ми кажат спрямо международната класификация с буквените означения или нещо такова и чак тогава по телефона ми казаха, че е 4BB.

Благодаря ви 🙂
Следващия път ще ги натисна за повече информация 😂

# 81
Ей, момичета, тук съм, ку-ку:grinning:
Да се похваля, че явно д-р Стела Чапанова ми беше първоаприлското късметче днес... С най-голямо нежелание пристигам в болницата, че даже мъжкото остана в колата, че се бяхме настроили за още лечение на моята "приятелка" кистата в левия яйчника... А то какво стана! Няма я, няма я, бе хора! Почти до сълзи стигнах... Бърз разговор с д-р Тихомирова и едни хормони и хайде на манипулационната за инжекцийка Hug и така до 05.04 когато вече ще се видя с мойта докторка! Започнах с Bemfola 300IU...

# 82
Момичета, пациентка съм и аз на центъра, след пункция в петък и на естрофем, циклогест и неофолик. Обаче от вчера взех да получавам обриви по ръцете, като студова алергия. Не са значителни, но през нощта се събудих от сърбеж. Трябва ли да се притеснявам? Ако трябва, към кой да се обърна в неделният ден в центъра?

# 83
Здравейте, ако някоя разполага с излишни инжекции Pregnyl 100 miu, нека ми пише на лично.
Хубав ден!

# 84
  • София
Момичета, скоро трябва да поставям циклогест вагинално. Но последния път (точно след трансфера) се появи едно жълтеничкаво течение и изчезна след спирането, та не желая да го поставям по този начин повече. Ректално пак ли се усвоява също толкова успешно?

# 85
Аз след третия ден започнах да го поставям ректално, заради дискомфорт, и в 2-та месеца, в които го ползвах (преди 2 дни го спрях), всичко беше ОК.

# 86
Аз поставях ректално, защото бях с кървене до 8-9г.с Стократно по-комфортно е. Няма изтичане, няма неприятни дразнения и подпомага перситалтиката Grinning

Сега слагам утрогестан, заради скъсена шийка и е отвратително.

# 87
  • На изток от Ада
Мда ад иммах дисконфорт от Циклогеста
Слагах ресталнно 1 път ок беше

# 88
  • София
Благодаря ви! Минавам на ректално, просто много ми е неприятно вагинално. Изтичането също много дразнещо.

# 89
  • София
Ами знаете, че в Надежда е трудно да се консултираш с репродуктивния специалист, затова питам тук. Освен това дискомфорт не търпя.

ПС. Понеже обичам да си чета, ректално и вагинално се усвоявало еднакво. Ако не се усвояваше добре, надали щеше да бъде дадено като опция. Just sayin.

Общи условия

Активация на акаунт