Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 959
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,
Да са ви вливали гиниприл в деня на зет?

Девилче , на мен ми вливаха Гинаприл , имай предвид , че вливката трае около 4 часа , освен това се чувстваш зле от нея . Гинаприла се влива за контракции и болки , действа много добре , но докато ти го вливат е гадничко .

# 136
Момичета,

Девилче , на мен ми вливаха Гинаприл , имай предвид , че вливката трае около 4 часа , освен това се чувстваш зле от нея . Гинаприла се влива за контракции и болки , действа много добре , но докато ти го вливат е гадничко .
Лелеее,толкова дълго ли 🙈
Преди трансфер ли ти я вливаха, къде лежа през това време и помниш ли колко парички струваше?

# 137
Момичета,

Лелеее,толкова дълго ли 🙈
Преди трансфер ли ти я вливаха, къде лежа през това време и помниш ли колко парички струваше?

Включиха ми я преди трансфера , някъде по средата я спряха защото стана късно , а аз правя трансферите с анестезия и след като ме върнаха в стаята дето се лежи след трансферите/пункциите ми я включиха пак и лежах докато изтече . Като пари не знам колко е защото после плащах на куп размразяване , трансфер , лекарства , изследвания .. общо мисля , че беше около 1700лв.

# 138
Devilche, 45лв е интравенозната инфузия с Гинипрал. Сега си погледнах касовите бележки.

# 139
Извинявам се зс тъпия въпрос ама... Стимулация за инвитро може да започне и на 4 ден, нали? Инсеминациите все бяха  на 2-3 ден и сега дано не изпусна месеца за 1 ден:/

# 140
Може, започвала съм на 4-ти ден.

Tortilla Flat , може ли малко повече информация за вливките да ми дадеш? При всички трансфери съм с адски контракции и болки още след поставянето на РВМС. Може и на лично да ми пишеш, ако е удобно да не разводнявам темата.

# 141
Ку-ку Hug
След днешния преглед Доки е доволна Десен яйчник 2х12мм + 1х10мм и 1х14мм
Ляв яйчник 2х12мм,+ 1х14мм и 1х 13мм и дебелина 8мм. Хормоните също беше доволна от тях и продължавам с инжекцийките Бемфола, Мериоферт и цетротид Disappointed Relieved
В понеделник вече ще коментираме и ден за пункцията Heart

# 142
Бемфола влиза ли по фонда ?

# 143
  • Пловдив
Да поема се от фонда.

# 144
И аз точно за това се притесних 2Б.Винаги ми е била  2А

Миналият март ми излезе 2Б имах малко проблем със средата и след изследването слагах глобули с лактобацили. Срокът ми беше 6 месеца, повторих октомври пак в Надежда излезе 1ва група Simple Smile

# 145
  • На изток от Ада
За генетик ми препоръчвам проф. Савов или доц. Кременски преди които и да е било друг
Ми щото една жена тук када че ги видаля .
Ясно  аз мислех ,че ги слагат в сайта .
То часа ми е за 25 при Чапанова а на 24 на генетик.
Генетик в Надежда имам час. Доц Кременски не работи вече май . Писах му преди 2 г задодох въпроси и ми отговори.

# 146
Дано не се разочаровате и вие
За генетик ми препоръчвам проф. Савов или доц. Кременски преди които и да е било друг
Ми щото една жена тук када че ги видаля .
Ясно  аз мислех ,че ги слагат в сайта .
То часа ми е за 25 при Чапанова а на 24 на генетик.
Генетик в Надежда имам час. Доц Кременски не работи вече май . Писах му преди 2 г задодох въпроси и ми отговори.

# 147
  • На изток от Ада
Radina 79 , какво цеше ппи вас?  Кащво ви каза генетика ? Аз съм след няколко аборта.

# 148
За жалост не мога да Ви отговоря на този въпрос, ние се финансираме сами Hug
Ако има някой компетентен нека се включи ❤️

# 149
  • Пловдив
За жалост не мога да Ви отговоря на този въпрос, ние се финансираме сами Hug
Ако има някой компетентен нека се включи ❤️

Вече отговорих на дамата няколко поста по нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт