Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 37 059
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Ку-ку, тук съм! Извинете за закъснението, обаче си бях неадекватна цял ден и с болки! Confounded
Ами на фона това, което виждахме на прегледите, Доки успя да извади 5бр. Яйцеклетки, което ми се видя сравнително малко на фона на 14 фоликули, но колкото толкова ❤️
Аз съм доволна, днес очакваме обаждане от ембриолозите, моля се всички "дживотинки" да са наред ❤️💐Hands Pray
С Доки ще се видим на 5 ден за трансфер, поне такъв е плана
IvanovaLub
Цял ден чакам да напишеш хубави новини а именно че сте извадили добра и качествена реколта.

# 226
Момичета, аз утре съм на пункция.. доста ми е притеснено. Като цяло съм си голяма паника . Много се надявам всички фоликулчета да са качествени. 🙏🙏🙏🙏

# 227
Момичета, някоя от вас има ли представа колко струва акупунктурата? В ценоразписа в сайта пише 60 лв, но знам че е много повече.

# 228
Момичета, някоя от вас има ли представа колко струва акупунктурата? В ценоразписа в сайта пише 60 лв, но знам че е много повече.

Едно момиче беше написала , че са и взели около 300-400 лв .

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 11:46 от Belive123

# 229
Аз съм с нисък яйчников резерв и реших да ходя на акупунктура и след като всички манипилации ще ми бъдат извършвани в Надежда, реших и там да пробвам. Та там цената е 400 лв., като продължителност е малко над час. Ходих само веднъж и после върнах на старото място, което си посещавах и е три пъти по-евтино.

# 230
  • София
Момичета, някоя от вас има ли представа колко струва горе долу  един  инвитро опит с  дълъг протокол. Наясно съм, че е доста индивидуално(лекарства, прегледи и т.н.), но се налага следващият  ни опит да си го съфинансираме (нямаме повече опити по фонда) и искам да съм подготвена

# 231
Аз съм с нисък яйчников резерв и реших да ходя на акупунктура и след като всички манипилации ще ми бъдат извършвани в Надежда, реших и там да пробвам. Та там цената е 400 лв., като продължителност е малко над час. Ходих само веднъж и после върнах на старото място, което си посещавах и е три пъти по-евтино.

Здравейте, а къде ходите на акупунктура и имате ли резултата. Аз съм се насочила също, но все още не съм си намерила къде. Чудех се между Марковска в мед център Калчев или в едно хомеопатично студио Homeoart. Но приемам и други препоръки.

# 232
Ходя в Амню Бюти в Младост 3.
Преди години ходих при тях за акупунктура за кръста, че го бях закъсала и сега поднових заради порцедурата.
Засега ще съм за 3ти път, не е минала още самото инвитро (предстои май месец) и не мога да кажа дали има резултат.
Реално аз не знам и колко процедури и с каква натрупване във времето е акупуктурата, понеже според мене все пак трябва да мине време.
Ще мога да споделя опит в края на май месец и след резултат от инвитрото, но аз вярам по принцип в тези методи като акупунктурата Simple Smile

Здравейте, а къде ходите на акупунктура и имате ли резултата. Аз съм се насочила също, но все още не съм си намерила къде. Чудех се между Марковска в мед център Калчев или в едно хомеопатично студио Homeoart. Но приемам и други препоръки.

# 233
Ей, не мога да не се похваля Heart Eyes😊
Щастлива съм! 4бр. От нашите "дживотинки" се развиват на 100%, а едничкото е с малко забавяне, но продължават да го следят! Трансфера ще бъде в понеделник, а в събота очаквам отново позвъняване за развитието на ембитата Heart

# 234
И аз имам трансфер в понеделник, ще се търсим там 😀

# 235
При кой доктор си? 🤔 Дали ще бъдем по едно и също време, казаха ли ти за някаква подготовка?
И аз имам трансфер в понеделник, ще се търсим там 😀

# 236
MGeorgiewa, пожелавам ти успех май месец и ще чакам да се похвалиш с положителен резултата.

# 237
Момичета , някоя от вас правила ли е кариотип ? Може ли коментар ?

# 238
  • Бургас

Отговорих ти в другата тема

# 239
  • На изток от Ада

Отговорих ти в другата тема
Можеше и тук. Аз се интересувам щото ще правим мисля. .

Общи условия

Активация на акаунт